وضعیت
موضوع بسته شده است.

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171
پاسخ : یه سوال از المپی های عزیز به خصوص بچه های تبریز

پس لطف کنین به عنوان یه سال بالاییی منو راهنمایی کنین مشکل منبع ندارم اما نمیدونم فصلای مهم فیزیو و بیوش چین؟ مطمئنا تمام گایتون نیاز نیست فصلای مهم هم عصب و عضله و قلب و گردش و کلیه ان اما بازم نه همش راهنمایی بفرمایین ممنون
ددر ضمن قبول دارین موفقیت بچه های مشهد یه کم هم به خاطر کمکای سال بالایی هاشونه؟
از حرف های دوستمون tarlan یاس فلسفی گرفتم حالم گرفته شد اگه ممکنه بعدا میام واقعا هوش از سرم پرید.......

elistiyan

New Member
لایک ها
379

ایشالا امسال و سال های بعد همه ی کسانی که زحمت واقعی کشیدن به نتیجه ی زحماتشون برسن همه ی برو بچ اییییران

آمااااااا تبریز اوشاخلاری بیر آیری بیر شی دیلر !

آخرین ویرایش توسط مدیر

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

پس لطف کنین به عنوان یه سال بالاییی منو راهنمایی کنین مشکل منبع ندارم اما نمیدونم فصلای مهم فیزیو و بیوش چین؟ مطمئنا تمام گایتون نیاز نیست فصلای مهم هم عصب و عضله و قلب و گردش و کلیه ان اما بازم نه همش راهنمایی بفرمایین ممنون
ددر ضمن قبول دارین موفقیت بچه های مشهد یه کم هم به خاطر کمکای سال بالایی هاشونه؟
با حرف شما موافقم.اجازه بدین در مورد منابع در یک فرصت مناسب صحبت کنیم.

mahallehm

New Member
لایک ها
487

مسعود جان ناراحت نشو. خود آدم واسه خودش کافیه حتی اگه خیلی ها طور دیگه از نسبت بهش فکر کنن. :1:

elistiyan

New Member
لایک ها
379

عججججببب.....چه حرفا که پشت سرمون نیست.....من اگه قرار بود المپو با معلم بخونم مطمئن باشین اصلا نمیخوندم........همش کار ای پ.م هست که بعد از مدال اوردنم برای کسب مشتری اینطوری تبلیغ کرده......متاسفم براتون
جناب سهرابی یه مسئله رو سربسته عرض کنم اولین تاپیک تو صحبتای المپی ها اینه که کی با کدوم استادا خونده اگر بچه های المپیادی واقعا مشکلاتشونو بین خودشون حل کنن چه عالی میشه واقعا و اگه استادای ما با هدف کمک به ما بیان و فکر پول و .....نباشن بچه های تبریز هرسال چند تا طلا میارن چون واقعا استحقاقشو دارن

elistiyan

New Member
لایک ها
379

با حرف شما موافقم.اجازه بدین در مورد منابع در یک فرصت مناسب صحبت کنیم.
به هر حال
1 اگه وقتتونو گرفتم
2 ناراحت شدین
3 بهتون برخورد
ببخشیدو حلال کنین
از تمام عزیزانی که اظهار نظر فرمودند کمال تشکر را دارم

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

خانم tarlan که دوباره ان شدین لطفا درباره ی تهمتی که زدین از خودتون دفاع کنین

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

آقا المپياد اصلن به معلم نيست!معلم مگه راهنمايي ميكنه؟؟يه آقايي بود ما چن بار باهاشون كلاس داشتيم،اصلن آدمو درست حسابي راهنمايي نميكرد،يني ميگفت چي بخونيا ولي...شما شماره ي يك انسان المپيادي خوش اخلاق رو پيدا كن،ترجيحن انترن نباشه:4:،باهاش حرف بزن!

لایک ها
56

اگه بچه های مدنی و فرزانگان اینطوری سر دعوا نداشتن تبریز یکی از قطبای المپیاد کشور بود!!
بعد یه چیزی که بین دخترا زیاده و مانع موفقیتشون میشه زیراب همو زدنه و ربطی به امکاناتو کلاسو اینجور چیزا نداره ایشالله قبولی تبریز امسال چند برابر شه
فقط دعوا نکنین!! الان دوروزه دارم ارشاد میکنما!!!

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

اگه بچه های مدنی و فرزانگان اینطوری سر دعوا نداشتن تبریز یکی از قطبای المپیاد کشور بود!!
بعد یه چیزی که بین دخترا زیاده و مانع موفقیتشون میشه زیراب همو زدنه و ربطی به امکاناتو کلاسو اینجور چیزا نداره ایشالله قبولی تبریز امسال چند برابر شه
فقط دعوا نکنین!! الان دوروزه دارم ارشاد میکنما!!!
الان دقیقا مدنی اومده به سوال یکی از فرزانگانیا جواب بده و راهنمایی کنه ولی یکی از فرزانگانیایه دیگه اومده تهمت زده فرار کرده

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

آقا المپياد اصلن به معلم نيست!معلم مگه راهنمايي ميكنه؟؟يه آقايي بود ما چن بار باهاشون كلاس داشتيم،اصلن آدمو درست حسابي راهنمايي نميكرد،يني ميگفت چي بخونيا ولي...شما شماره ي يك انسان المپيادي خوش اخلاق رو پيدا كن،ترجيحن انترن نباشه:4:،باهاش حرف بزن!
این که انترن نباشه خیلی مهمه :4: به نکته ی ریزی اشاره فرمودی :4: راضیم ازت :4:

لایک ها
56

الان دقیقا مدنی اومده به سوال یکی از فرزانگانیا جواب بده و راهنمایی کنه ولی یکی از فرزانگانیایه دیگه اومده تهمت زده فرار کرده
تهمت زده فرار کرده، باشه قبول ولی من این یه موردو نمیگم کلا دارم میگم، این همه المپیادی قوى داریم اینا باهم بودن الان تبریز یه چیز دیگه بود، حالا فقط این نیس که این وضع تو شیمیا بدتره، و این واقعا ناراحت کنندس ما دشمن همدیگه نیستیم که!

mahallehm

New Member
لایک ها
487

تهمت زده فرار کرده، باشه قبول ولی من این یه موردو نمیگم کلا دارم میگم، این همه المپیادی قوى داریم اینا باهم بودن الان تبریز یه چیز دیگه بود، حالا فقط این نیس که این وضع تو شیمیا بدتره، و این واقعا ناراحت کنندس ما دشمن همدیگه نیستیم که!
دخترها با هم هماهنگ باشن کافیه . منظورم همون آزمون طلا هاست !:45:

لایک ها
56

چهار ساعته دارم میگم دعوا نکنین، ببین آقای محترم نیازی نمیبینم راجع به آزمون طلا ها توضیح بدم چون به تاپیک ربطی نداره، اگه هنوز اون مسئله براتون حل نشدش میتونی با پ.خ پیگیری کنی
درضمن به تاپیک ربطی نداش این بحثی که وا کردین

mahallehm

New Member
لایک ها
487

چهار ساعته دارم میگم دعوا نکنین، ببین آقای محترم نیازی نمیبینم راجع به آزمون طلا ها توضیح بدم چون به تاپیک ربطی نداره، اگه هنوز اون مسئله براتون حل نشدش میتونی با پ.خ پیگیری کنیدرضمن به تاپیک ربطی نداش این بحثی که وا کردین
منظور من اینه که جو پسرا خیلی دوستانه است ولی دخترا.... همین هم باعث میشه فک کنن پسرا هم عین خودشونن وگرنه مشکلی در مدنی نیست! بحث رو هم اینجا تموم کنیم. ممنون میشم!

javad moradi

New Member
لایک ها
26

یه نکته بگم :
شاخ بودن مشهدیا به علت معلم نیس
ما با آقای ع.م تا حالا کلاس نداشتیم(تیم دوره14) گرچه کلاس هایی با ش.ف و خانم ا.ط داشتیم ولی به 10 تا نمیرسه
راز موفقیت ما اتحادمونه پس به ما انگ معلم محوری نزنین

لایک ها
56

من بحثی شروع نکردم، و اینکه جو دخترا دوستانه نیستو خودم گفته بودم، البته همشون اینجوری نیستن!

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

یه نکته بگم :
شاخ بودن مشهدیا به علت معلم نیس
ما با آقای ع.م تا حالا کلاس نداشتیم(تیم دوره14) گرچه کلاس هایی با ش.ف و خانم ا.ط داشتیم ولی به 10 تا نمیرسه
راز موفقیت ما اتحادمونه پس به ما انگ معلم محوری نزنین
ما هم با ع.و. و ح.م. و ر.ش. کلاس داشتیم :4:
چه خبره هی مخفف میزنین !!!!

elistiyan

New Member
لایک ها
379

ببینین اولا دخترای تبریز خیلی هم متحدن باور کنید ما واقعا پشت همیم و زیر آبی هم نمیریم حتی مدرسه ی ما که کلاس میذاشت f1ها هم میومدن و ما هم میرفتیم مدرسه ی اونا مشکلی هم نداریم اگر این شفاف سازیا زودتر انجام شه وضع بهتره نجومای تبریز پشت همن دختر و پسر استاداشون پیگیرن اما زیستا چی؟آقا پسرا رو نمیدونم اما ما از م1 به بعد روی استاد ندیدیم واسه راهنمایی!البته آقای ف رفته بودن f1 و خانم مقبولی هم بودن اما یه یا دو جلسه نجوم تبریز شاخه چون مرام و معرفت دارن هم بچه ها هم استادا بین زیستای تبریز پسرا و دخترا هیچ اتحادی نیست دخترا هم میخونن و خیلی زیاد اما چون راهو درست نمیرن نتیجه نمی گیرن خواهش دارم بچه هایی که مدال میارن بعد مدال آوردن سال پایینی هارو فراموش نکننن لااقل اینجا به دادمون برسین درباره ی نظر خانم غزالک اگر شما با آقای سعادت خوندید یا میخونین باتوجه به یکی از پستاتون وضعتون عالیه

javad moradi

New Member
لایک ها
26

ما هم با ع.و. و ح.م. و ر.ش. کلاس داشتیم :4:
چه خبره هی مخفف میزنین !!!!
اینا 3نفر از 4نفر تیم دوره 14ن که مشهدین دیگه(گفتم شاید خوششون نیاد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا