وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760
پاسخ : یه سوال از المپی های عزیز به خصوص بچه های تبریز

ببخشید منظور من از حفظی همون مفهومی بود!!
مفهومی باید حفظ بکنی!! :4:
منظور من از حفظی دقیقا همون حفظی بود :4:
مفهومی هم ینی این که یه دور میخونی ، که حالیت شه . حالا اگه حفظت شد ، که شده . اگر هم نه که به درک :4:

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

ببخشید آقای سهرابی اولا قبولی مرحله اول فرزانگان بیشتر از شهید مدنیه ولی قبول دارم تمام مدالا ی تبریز به جز چند مورد از مدرسه ی شمان .منظورتون از کلاس محوری همون چند جلسه کلاس بی برنامه است دیگه؟ کلا فک کنم کلا سا 10 جلسه هم نشدن از اول آبان تا حالا دوره هم که مال دخترا فقط شد تدریس مباحث پایه به شهرستانی ها شما تو شهید مدنی لااقل دغدغه نمره ندارین اما ما مجبوریم حتی پروژه ی عربی و ادبیات و... بدیم! شرایط شما ،امکاناتی که مدرستون در اختیارتون قرار میده فقط تو مدرسه ی شماست تو مدارس ما درسته امسال خییلی بهتر شد اما بازم انگار تنها کسانی که کار علمی انجام نمیدن المپیادی ها هستن درسته امکانات شما هم به پایه ی سمپاد تهران و مشهد نمیرسه اما بازم خییییییلی وضعتون بهتر از ماست باور کنین
1) امکانات ما رو نام ببرین
2)قبولی مرحله 1 به دلیل همون کلاس های بی برنامتون هست که وقتی تشکیل میشه طبیعتا افراد زیادی رو به سمت المپ سوق میده
3)مهم بازدهه! لااقل پسرا 3 نفر بخونن 2 تا مدال میدن فرزانگان 40 نفر 1 مرحله 2 نمیده(فک کنم اینو امین هم گفته بود بهتون!!!)

elistiyan

New Member
لایک ها
379

توی همه ی همه ی شهرستان ها نه!!!
اکثرا !!
همه ی شهرستان ها اصلا المپیاد نمی خونن که!!!!

مونده تو 15-20تا از اونا که با توجه به لیاقت مدیراشون براشون برنامه میریزن!!!

در مورد این معلم هم بگم که:
فکر کنم المپیاد زیست نیاز چندانی به ملم نداشته باشه!!
چون اکثرا باید حفظ بکنی!
مثل فیزیک و ریاضی نیست که
البته ریاضی و فیزیک رو هم خود آدم میتونه بخونه ولی یکم براش سخت میشه!!
به نظرم شما با یکی از زیستی های تبریز حرف بزنید .قشنگ راه رو براتون نشون میده!
اولاتنها درسی که حفظی نیست زیسته البته حق دارین با خوندن یه زیست اول دبیرستان به این نتیجه برسین اونقد که فیزیک و ریاضی فرمول حفظی دارین زیست نداره اصلا نداره زیست ریاضیو فیزیکو شیمی با طعم موجود زنده است ما که زیست میخونیم قبلش تمام مباحث ریاضی و فیزیکی که شما قراره بخونینو خوندیم زیست درسیه که باید خودت بخونی تا بفهمی منظور منم از استاد المپیاد همونطور که گفتم هزاران با یه استاد راهنماست

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

ببخشید آقای سهرابی اولا قبولی مرحله اول فرزانگان بیشتر از شهید مدنیه ولی قبول دارم تمام مدالا ی تبریز به جز چند مورد از مدرسه ی شمان .منظورتون از کلاس محوری همون چند جلسه کلاس بی برنامه است دیگه؟ کلا فک کنم کلا سا 10 جلسه هم نشدن از اول آبان تا حالا دوره هم که مال دخترا فقط شد تدریس مباحث پایه به شهرستانی ها شما تو شهید مدنی لااقل دغدغه نمره ندارین اما ما مجبوریم حتی پروژه ی عربی و ادبیات و... بدیم! شرایط شما ،امکاناتی که مدرستون در اختیارتون قرار میده فقط تو مدرسه ی شماست تو مدارس ما درسته امسال خییلی بهتر شد اما بازم انگار تنها کسانی که کار علمی انجام نمیدن المپیادی ها هستن درسته امکانات شما هم به پایه ی سمپاد تهران و مشهد نمیرسه اما بازم خییییییلی وضعتون بهتر از ماست باور کنین
اوای دهل شنیدن از دور خوش است...

elistiyan

New Member
لایک ها
379

1) امکانات ما رو نام ببرین
2)قبولی مرحله 1 به دلیل همون کلاس های بی برنامتون هست که وقتی تشکیل میشه طبیعتا افراد زیادی رو به سمت المپ سوق میده
3)مهم بازدهه! لااقل پسرا 3 نفر بخونن 2 تا مدال میدن فرزانگان 40 نفر 1 مرحله 2 نمیده(فک کنم اینو امین هم گفته بود بهتون!!!)
الان خیلی خوشحالین که با این همه امکانات! دوسه نفر قبولی مرحله دو میدین؟بله آقای آراسته به ما گفتن که بازده پسرا بیشتره .ببینید آقای سهرابی مشکل تبریزی ها اینه که در مورد راهنمایی کردن خسیس اند من فقط نظرتونو در باره ی یه استاد راهنمای مطمئن پرسیدم به عنوان یه سال پایینی ولی هنوز جواب نگرفتم در ضمن شما ک خودتون خوندینو ایشالا امسال قبول میشین اگه با استاد و کلاس مخالفید می تونستین راهنماییم کنین قبول دارین؟

لایک ها
84

اولاتنها درسی که حفظی نیست زیسته البته حق دارین با خوندن یه زیست اول دبیرستان به این نتیجه برسین اونقد که فیزیک و ریاضی فرمول حفظی دارین زیست نداره اصلا نداره زیست ریاضیو فیزیکو شیمی با طعم موجود زنده است ما که زیست میخونیم قبلش تمام مباحث ریاضی و فیزیکی که شما قراره بخونینو خوندیم زیست درسیه که باید خودت بخونی تا بفهمی منظور منم از استاد المپیاد همونطور که گفتم هزاران با یه استاد راهنماست
كلاهيچ المپيادي حفظي نيس...رياضيات هم فكرخيليباز ميخواد........بعضي هابامعلماي زيادانواع ايده هارويادميگيرن كه رياضيات خيلي تاثيرداره(اينوميگم چون تو جريان هردوش قرارگرفتم)

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

اما خانم ائل استین بهتون حق میدم که فکر کنین مدنی با معلم اینا میخونه! اخه خبر دارم دوست عزیزم جناب پ.م به دلایل خاصی همه جا دو ساعتی رو که سال اول با هم بودیم (باز هم به دلایل خاصی ) رو به عنوان کلاس تلقی کرده . از ما(من و فرشباف) به عنوان شاگردان برجسته خود قلمداد میکنه!!!! البته دوستی ما و ایشان فراتر از این حرف هاست و ارادت ویژه ای براشون قائلیم!!!

لایک ها
84

الان خیلی خوشحالین که با این همه امکانات! دوسه نفر قبولی مرحله دو میدین؟بله آقای آراسته به ما گفتن که بازده پسرا بیشتره .ببینید آقای سهرابی مشکل تبریزی ها اینه که در مورد راهنمایی کردن خسیس اند من فقط نظرتونو در باره ی یه استاد راهنمای مطمئن پرسیدم به عنوان یه سال پایینی ولی هنوز جواب نگرفتم در ضمن شما ک خودتون خوندینو ایشالا امسال قبول میشین اگه با استاد و کلاس مخالفید می تونستین راهنماییم کنین قبول دارین؟
اگه استاد ميخواي به نظرم كسايي كه تازه مدال طلا گرفتن ازهمه بهترباشن

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

به نظرم بحثو همین جا کات کنیم بهتره...اگه یه استاد راهنمای خوب میخواید به نظرم اقای اراسته از همه بهتر و به روز تره...بقیه ی استادای زیست تبریز رو هم که تو مدرستون می بینید یا دیدید و اطلاعاتتون در مورد اونا از ما خیلی بیشتره.

elistiyan

New Member
لایک ها
379

من باید یه اصلاحیه بدم اولا
دوستان منظور من از استاد المپیاد استادی نیست که بشینم کمپلو ص به ص باهاش بخونم استادی است که بتونه یه برنامه کاربردی واسه المپ سال بعدم بده {لطفا نفرمایید به مشاور کنکور مراجعه کن} بچه هایی که زیستن میدونن با این همه حجم مطلب اگه یه راه مشخص نداشته باشی سرگردون میشی در حالی که خیلی خوندی اما چیزی دستتو نگرفته در ضمن اگه خودتون راهنمایی به درد بخوری دارین لطف بزرگی در حق من می کنین اگه بهم بگین
سپاس فراوان

elistiyan

New Member
لایک ها
379

به نظرم بحثو همین جا کات کنیم بهتره...اگه یه استاد راهنمای خوب میخواید به نظرم اقای اراسته از همه بهتر و به روز تره...بقیه ی استادای زیست تبریز رو هم که تو مدرستون می بینید یا دیدید و اطلاعاتتون در مورد اونا از ما خیلی بیشتره.
ممنون جناب فرشباف حتما این کارو می کنیم

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

ممنون جناب فرشباف حتما این کارو می کنیم
یه چیز دیگه...اگه تونستید اکولوژی رفتارو با اقای ا.پ.م بخونید.

elistiyan

New Member
لایک ها
379

اما خانم ائل استین بهتون حق میدم که فکر کنین مدنی با معلم اینا میخونه! اخه خبر دارم دوست عزیزم جناب پ.م به دلایل خاصی همه جا دو ساعتی رو که سال اول با هم بودیم (باز هم به دلایل خاصی ) رو به عنوان کلاس تلقی کرده . از ما(من و فرشباف) به عنوان شاگردان برجسته خود قلمداد میکنه!!!! البته دوستی ما و ایشان فراتر از این حرف هاست و ارادت ویژه ای براشون قائلیم!!!
که اینطور !البته جناب سهرابی من با هیچ استادی نمی خونم و معتقدم المپیاد یه چالش شخصیه و بستگی به تحلیل و هوش داره بازم ممنون که توی تاپیکم شرکت کردین هم شما و هم جناب فرشباف
در ضمن با وجود این همه جنگی که اتفاق افتاد همه ی ما بچه های فرزانگان از الان برای ایشالا قبول شدن شما و آقای فرشباف و کلا بچه های تبریز،طلا شدنتوت و شرکتتون تو جهانی خوشحالیم و افتخار می کنیم بدون اغراق

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

من کی گفتم راهنمایی نمیکنم؟

tarlan

New Member
لایک ها
1

نخیر کاملا مخالفم.....تو استان ما حتی شهرای کوچیک که قبولی هم نمیدم با معلم میخونن فقط تبریز اینطوری نیست...حالا چه برسه مراکز استان دیگه
نکته بسیار بسیار مهم: منظورم از تبریز فقط مدرسه خودمون(مدنی 1) هستش و بقیه مدرسه ها مخصوصا فرزانگان 2 کاملا معلم محور هستن(البته قبولی ها هم همیشه از مدنی 1 هستش و بقیه مدرسه ها حرفی برای گفتن ندارن)
chera darin chert migin
dige vase ma na ke jenabe sohrabi
man ke ba iran mehr o mohammad zade o pour malek o faraji o akbar zade nakhundam ke
badesham dabiraye zist be joz iran mehr to tabriz mikhunan o moshkeli nist ke bahashun bekhunin

elistiyan

New Member
لایک ها
379

یه چیز دیگه...اگه تونستید اکولوژی رفتارو با اقای ا.پ.م بخونید.
بازم ممنون جناب فرشباف ولی من شخصا با خوندن هر درسی با استاد مخالفم چون اساتید المپیاد معلم نیستن و صرفا من شخصا فقط از تجربه ها شون نه تو مسائل آموزشی بلکه تو راه المپیاد استفاده می کنم با تشکر فراوان

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

که اینطور !البته جناب سهرابی من با هیچ استادی نمی خونم و معتقدم المپیاد یه چالش شخصیه و بستگی به تحلیل و هوش داره بازم ممنون که توی تاپیکم شرکت کردین هم شما و هم جناب فرشباف
در ضمن با وجود این همه جنگی که اتفاق افتاد همه ی ما بچه های فرزانگان از الان برای ایشالا قبول شدن شما و آقای فرشباف و کلا بچه های تبریز،طلا شدنتوت و شرکتتون تو جهانی خوشحالیم و افتخار می کنیم بدون اغراق
با نظرتون در مورد المپیاد موافقم و از نظر لطفتون نهایت تشکر رو دارم...به امید موفقیت های اتی بچه های تبریز.

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

شما لطف دارین انشا... امسال از فرزانگان هم قبولی بدیم ولی این بحثا جنگ نبودا فقط مثل یه عقده سر باز کرد یه لحظه اخه تا حال بهشون پرداخته نشده بود...باز هم اگه کمکی لازم بود در خدمتیم

elistiyan

New Member
لایک ها
379

من کی گفتم راهنمایی نمیکنم؟
پس لطف کنین به عنوان یه سال بالاییی منو راهنمایی کنین مشکل منبع ندارم اما نمیدونم فصلای مهم فیزیو و بیوش چین؟ مطمئنا تمام گایتون نیاز نیست فصلای مهم هم عصب و عضله و قلب و گردش و کلیه ان اما بازم نه همش راهنمایی بفرمایین ممنون
ددر ضمن قبول دارین موفقیت بچه های مشهد یه کم هم به خاطر کمکای سال بالایی هاشونه؟

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

chera darin chert migin
dige vase ma na ke jenabe sohrabi
man ke ba iran mehr o mohammad zade o pour malek o faraji o akbar zade nakhundam ke
badesham dabiraye zist be joz iran mehr to tabriz mikhunan o moshkeli nist ke bahashun bekhunin
عججججببب.....چه حرفا که پشت سرمون نیست.....من اگه قرار بود المپو با معلم بخونم مطمئن باشین اصلا نمیخوندم........همش کار ای پ.م هست که بعد از مدال اوردنم برای کسب مشتری اینطوری تبلیغ کرده......متاسفم براتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا