یه نوعی از تابع

لایک ها
151
از آنجایی که جبرای ایران یه حالی هستن و کلا با جبرای دنیا ساز مخالف میزنن برآن شدیم جبری بزاریم که سخت نیست ولی یه حالیه
Fn(xاز دو متغیره x,nداده شده متغیره xهمه ی اعداد حقیقی ومتغیره nاعداد طبیعی را اختیار میکند.

تابع با این خاصییت را معین کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : یه نوعی از تابع

از آنجایی که جبرای ایران یه حالی هستن و کلا با جبرای دنیا ساز مخالف میزنن برآن شدیم جبری بزاریم که سخت نیست ولی یه حالیه
Fn(xاز دو متغیره x,nداده شده متغیره xهمه ی اعداد حقیقی ومتغیره nاعداد طبیعی را اختیار میکند.
F[SUB]1(x)=cos x[/SUB] , F[SUB]n+1(x)+F(x+1)=Fn(x[/SUB]
تابع با این خاصییت را معین کنید
اگه زحمتی نیست بخشای ریاضی رو اینجا تایپ کنید بعد عکسشو تو بخشی که میخواین بنویسین کپی کنین که مشکلی واسه خوندنشون پیش نیاد: Online LaTeX Equation Editor - create, integrate and download ممنون

لایک ها
151

سوال edit شده میتونید حل کنید

لایک ها
151

استاد فکر کنم اشتباه کردین حتما یه بار دیگه چک کنید:217:

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

نکنه منظورتون مثلا یه عبارتی به این فرمه؟؟؟

لایک ها
151

بله دیگه آخه اون چیزی که استاد نوشتن برای2/(
) =

که حالا برای هر nای خود این e یافتن میخواد آخه توی مسائل تابعی باید صورت تابعی که میدیم به عنوان تابع نهایی باید پارامتر جدیدی نداشته باشه که توی یه تابع خاص که قرارش میدیم خود این پارامتر هم یافتن بخواد مثلا اگه f=axبشه با ازای همه ی f هاست وa هرعددی باشه okیه باید تابع به صورت سینوس کسینوسی باشه اشتباه میکنم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

اون e متغیر نیستا......عدد نپره :3:

لایک ها
151

من نمیفهمم این جواب برچه پایه ایه اگه میشه توضیح بدین من اون موقع فکر کردم eمتغیره! اما استاد شکریان یه جواب دیگه داشتن!!!,برای n=4k,n=4k+1,n=4k+2,n=4k+3 جدا گونه تابع رو بدست آوردن کاملا هم درست بود

آخرین ویرایش توسط مدیر

mahanmath

New Member
لایک ها
701

جوابی‌ که نوشته بودم درست بود ، فقط یک ضریب i تو توان داشت که فراموش کرده بودم . عبارتی هم که استاد Shoki براتون بدست اورده ، که نسبت به باقی‌مونده به ۴ حالت بندی کرده در واقع به خاطر مرتبه ۴ بودن عدد i هست .

چیزی که گودرز نوشته دقیقا بسط همونیه که من نوشتم ، شاید با اون راحت تر باشی‌ :5:!

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا