از آنجایی که جبرای ایران یه حالی هستن و کلا با جبرای دنیا ساز مخالف میزنن برآن شدیم جبری بزاریم که سخت نیست ولی یه حالیه
Fn(xاز دو متغیره x,nداده شده متغیره xهمه ی اعداد حقیقی ومتغیره nاعداد طبیعی را اختیار میکند.
از آنجایی که جبرای ایران یه حالی هستن و کلا با جبرای دنیا ساز مخالف میزنن برآن شدیم جبری بزاریم که سخت نیست ولی یه حالیه
Fn(xاز دو متغیره x,nداده شده متغیره xهمه ی اعداد حقیقی ومتغیره nاعداد طبیعی را اختیار میکند.
F[SUB]1(x)=cos x[/SUB] , F[SUB]n+1(x)+F(x+1)=Fn(x[/SUB]
تابع با این خاصییت را معین کنید
که حالا برای هر nای خود این e یافتن میخواد آخه توی مسائل تابعی باید صورت تابعی که میدیم به عنوان تابع نهایی باید پارامتر جدیدی نداشته باشه که توی یه تابع خاص که قرارش میدیم خود این پارامتر هم یافتن بخواد مثلا اگه f=axبشه با ازای همه ی f هاست وa هرعددی باشه okیه باید تابع به صورت سینوس کسینوسی باشه اشتباه میکنم؟
من نمیفهمم این جواب برچه پایه ایه اگه میشه توضیح بدین من اون موقع فکر کردم eمتغیره! اما استاد شکریان یه جواب دیگه داشتن!!!,برای n=4k,n=4k+1,n=4k+2,n=4k+3 جدا گونه تابع رو بدست آوردن کاملا هم درست بود
جوابی که نوشته بودم درست بود ، فقط یک ضریب i تو توان داشت که فراموش کرده بودم . عبارتی هم که استاد Shoki براتون بدست اورده ، که نسبت به باقیمونده به ۴ حالت بندی کرده در واقع به خاطر مرتبه ۴ بودن عدد i هست .
چیزی که گودرز نوشته دقیقا بسط همونیه که من نوشتم ، شاید با اون راحت تر باشی :5:!