یک سوال ساده امّا تا فعلا حل نشدنی

imooo

New Member
لایک ها
59
پاسخ : یک سوال ساده امّا تا فعلا حل نشدنی

چرا؟فقط(n=2) در y^n+x^n=z^n
همون طور که میدونین اصل مسئله سال 1995 توسط اندرو وایلز با پیشرفته ترین مباحث ریاضی حل شد واحتمالا تو حل 109 صفحه ای ایشون اشاره ای به این مطلب شده البته مطمئن نیستم

matin75

New Member
لایک ها
151

اینکه قضیه آخر فرما است

monam

New Member
لایک ها
116

فک نکنم سوال زیادی هم ساده باشه

matin75

New Member
لایک ها
151

این سوال باید تو نظریه اعداد ممتاز قرار بگیره
با یک سرچ ساده میشه فهمید چه قدر قضیه مهم و پیچیده و سخت و پرچالشیه
ما رو چه به اثبات قضیه آخر فرما

amir_j

New Member
لایک ها
235

خواشمندیم یکی اثبات قضیه اخر فرما رو بخونه و بعد از کسب مهارت به ما هم یاد بده :37:

لایک ها
82

البته من تا یه جاهاییش میتونم اثبات کنم اما فقط تا یه جاهاییش با بررسی نمودار ها (نمودار مدولار و خم ها ) میشه یه کار هایی کرد حالا اگه کسی خواست تا بگم اما چه سودی داره ؟

amir_j

New Member
لایک ها
235

البته من تا یه جاهاییش میتونم اثبات کنم اما فقط تا یه جاهاییش با بررسی نمودار ها (نمودار مدولار و خم ها ) میشه یه کار هایی کرد حالا اگه کسی خواست تا بگم اما چه سودی داره ؟
بفرما ....:15:

لایک ها
82

جواب های معادله ی x[SUP]n[/SUP]+y[SUP]n[/SUP]=z[SUP]n[/SUP] (جواب های صحیح) با جواب های گویای این معادله در ارتباط اند X[SUP]n[/SUP]+Y[SUP]n[/SUP]=1 چون که اگر x=a ,y=b,z=c جوابی صحیح از معادله ی x[SUP]n[/SUP]+y[SUP]n[/SUP]=z[SUP]n[/SUP] باشد در اون صورت X=a/c و Y=b/c جوابی گویا از معادله ی X[SUP]n[/SUP]+Y[SUP]n[/SUP]=1 است بر عکس این قضیه هم صادق است یعنی از هر جواب گویای معدله ی دوم میشه به جواب صحیح معادله ی اول رسید خب حالا نقاط گویا روی خم X[SUP]n[/SUP]+Y[SUP]n[/SUP]=1 را بررسی میکنیم نقاط گویای روی این نمودار به ازای n=2 میشه پیدا کرد اما به ازای بزرگتر از 2 نمیشه به سادگی این کار انجام داد این نمودار ها در مجموعه اعداد مختلط با اسم خم های بیضوی مطرح میشوند حالا نقاط گویای روی خم های بیضوی باید مورد بررسی قرار بدیم اگر خم بیضوی از نقطه ای با مختصات گویا رد بشه میشه گفت که اگه جوابی به ازای n>2 وجود داشته باشه تعدادشون متناهیه پس میشه گفت تعداد جواب ها به ازای n>2 متناهیه حالا بحث خم های مدولار میاد وسط که باید ارتباطشون با بعضی خم های بیضوی بیضوی پیدا کرد حالا یه خم با معادله ی y[SUP]2[/SUP]=x(x-a[SUP]n[/SUP])(x+b[SUP]n[/SUP] وجود داره که مدولار باشه خب حالا اگه مثال نقضی برای اخرین قضیه ی فرما باشه اون وقت یه خم بیضوی هست که مدولار نیست پس این بحث که هر خم بیضوی مدولار نقض میشه که تناقضه خب دوستان این برداشت من از کتابی بود که تو این زمینه خوندم هر جاش بد گفتم بگید البته بازم سودی نداره که چند نفر سیصد سال رو این سوال فکر کنن که حالا این معادله جوابی با توان بزرگتر از دو داره یا نه البته این عقیده ی منه درست نمیگم ؟:4::4:

بالا