یک سوال شمارشی ترکیبیات

math

New Member
لایک ها
1,096
در یک جدول 2007*2007 به چند طریق می توان اعداد -1و1 را قرار داد به طوری که قدر مطلق جمع اعداد درون هر مربع دلخواه از 2 بیشتر نشود؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

math

New Member
لایک ها
1,096
پاسخ : یک سوال شمارشی ترکیبیات؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

در یک جدول 2007*2007 به چند طریق می توان اعداد -1و1 را قرار داد به طوری که قدر مطلق جمع اعداد درون هر مربع دلخواه از 2 بیشتر نشود؟
دوستان خواهشا جواب این سوال رو بزارید :77:

babakmath

New Member
لایک ها
27
پاسخ : یک سوال شمارشی ترکیبیات

کسی راه حلی نداره؟

Mohammadsh

New Member
لایک ها
90

سلام!
نمیدونم راه حلم کار کنه یا نه چون روش زیاد فکر نکردم ولی میتونی چهارگوشه ی جدول 2007*2007 رو در نظر بگیری بعدش یه جدول 2006*2006 همراه با 4 تا 2006*1 تای دیگه بالای جدول 2006*2006 تشکیل میشه.اون موقع تعداد راهها رو برای مجموع اعداد رو تو اون چهارخونه در نظر بگیر و همین طور مجموع اعداد برای مربع های 2006*2006(چهارتا 2006*2006 داریم) رو باید طوری تشکیل بدی که مجموعشون همونطوری باشه که مسئله گفته!(مجموعشون صفر بشه)حالا همین طور باید ادامه بدی ..........نمیدونم ادامش رو چی بنویسم ولی فکر کنم اینطوری حل بشه!
بازم میگم که روی راه حلم فکر نکردم و فقط یه حدس(ایده)بود که ممکنه غلط باشه!اگه تونستم شکلش رو برات آپ میکنم!

Mohammadsh

New Member
لایک ها
90

البته باید حالت های مختلفی رو در نظر بگیری در مورد مجموع اعداد چهارگوشه یا AوBوCِوD!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

comlover

New Member
لایک ها
1

من هنوز تو صورت سئوال مشکل دارم چون اگه جدول اصلی رو به عنوان مربع دلخواه انتخاب کنیم اونوقت هر کاری کنیم مجموع قدر مطلق اعداد داخل خانه ها کمتر از تعداد خانه های جدول نمی شود پس چگونه ممکنه حاصل جمع اعداد توی هر مربع دلخواه 2 شود ؟مطمئنید که عدد 0 هم جزو اون یکا نبود؟

babakmath

New Member
لایک ها
27

من هنوز تو صورت سئوال مشکل دارم چون اگه جدول اصلی رو به عنوان مربع دلخواه انتخاب کنیم اونوقت هر کاری کنیم مجموع قدر مطلق اعداد داخل خانه ها کمتر از تعداد خانه های جدول نمی شود پس چگونه ممکنه حاصل جمع اعداد توی هر مربع دلخواه 2 شود ؟مطمئنید که عدد 0 هم جزو اون یکا نبود؟
یکی از حالت ها:خونه گوشه بالا چپ رو در جدول2007*2007درنظر بگیر عدد داخل این خونه رو 1+در نظر بگیر حالا سطر اول جدولو کامل کن به شکل۱+و۱_و۱+و۱_و...حالامیریم سراغ سطر دوم وخونه اولو ۱_ در نظر میگیریم و همین کارو میکنیم و برا سطر های بعد هم به این منوال.مجموجع سطر اول میش۱+سطر دوم ۱_و....مشاهده میشه که مجموع اعدادجدول تو این حالت میشه۱+(منظورم اینه که خونه های جدولو یک درمیومن۱+و۱_ میذاریم. )

comlover

New Member
لایک ها
1

یعنی اول جمع کنم بعد قدر مطلق بگیرم ؟من اول از همه اعداد قدر مطلق گرفتم بعد جمع کردم، اول گفتم چرا سئوالش اینجوریه مثه اینک اشتباه فهمیده بودمش

بالا