هیچ وقت نمیرسه شبیه یه سوال المپیاد ریاضی مقدماتی بود دیگه که یه ماشینه می خواد به خونه b برود و.......
همچنین خرگو ش نزدیک میشه ولی نمیرسه چون هی باز نصف اونرو باید طی کنه به عبارتی یه حد است
- - - Updated - - -
کاربرد مفهوم حد در ریاضی در توصیف مقداری است که یک تابع یا دنباله به آن نزدیک میشود، هنگامی که ورودی آن تابع یا شمارندهٔ آن دنباله به یک مقدار مشخص نزدیک میشود. موضوع حد، به منظور بیان رفتار یک تابع میپردازد و میتواند رفتار آن را در نقاط روی صفحه و یا در بی نهایت هم ارزیابی کند. سینا جان
ببخشید اما اینکه بگید این میشه حد کاملا غلطه دوسته عزیز!!
این فقط چیزیه که واسه شروع نیازه که یه دیده کلی بده وگرنه مفهوم حد پیچیده تر از اونی هست که فکرشو بکنید من از یه استاد ریاضی شنیدم که دانشجو های ریاضی محض وقتی لیسانسشونو گرفتن تازه خوب این مفهومو درک می کنند:40:
ببخشید اما اینکه بگید این میشه حد کاملا غلطه دوسته عزیز!!
این فقط چیزیه که واسه شروع نیازه که یه دیده کلی بده وگرنه مفهوم حد پیچیده تر از اونی هست که فکرشو بکنید من از یه استاد ریاضی شنیدم که دانشجو های ریاضی محض وقتی لیسانسشونو گرفتن تازه خوب این مفهومو درک می کنند:40:
مساله تون کامل نیست به نظر من اگر هر جهش اون خرگوش 128 متر باشه حالا به هر دلیلی(خیلی تمرین کرده،غول پیکره،ازعجایب خلقته،تو داستان بوده،..)
به خونه می رسه!
خوب ولی اگه کاملش کنین مثلاً جهش اولش رو تعیین کنید که چند متر پریده،اون موقع جوابش می شه:هیچ وقت!
بعضی ها میگن خوب همینو از اول می گفتی و اینقد ما رو نمی پیچوندی! در جواب به اونا باید بگم:همیشه احتمالات رو در نظر بگیرید شاید رمز موفقیت شما در مکانی دیگر همین باشد!
مساله تون کامل نیست به نظر من اگر هر جهش اون خرگوش 128 متر باشه حالا به هر دلیلی(خیلی تمرین کرده،غول پیکره،ازعجایب خلقته،تو داستان بوده،..)
به خونه می رسه!
خوب ولی اگه کاملش کنین مثلاً جهش اولش رو تعیین کنید که چند متر پریده،اون موقع جوابش می شه:هیچ وقت!
بعضی ها میگن خوب همینو از اول می گفتی و اینقد ما رو نمی پیچوندی! در جواب به اونا باید بگم:همیشه احتمالات رو در نظر بگیرید شاید رمز موفقیت شما در مکانی دیگر همین باشد!