وضعیت
موضوع بسته شده است.

billgates

New Member
لایک ها
19
پاسخ : ↑ کف‌بینی، اعلام درصد و بحث‌های حاشیه‌ای مرحله اول المپیاد زیست شناسی 1392

موافقم باهات. بعضیا درک و فهمشون به این جاها راه نمیده تو خودتو نارحت نکن
قربون خدا برم که شما عقلت میرسه که به دیگران توهین کنی و بدون تفسیر چیزی که من گفتم، قضاوت کنی. خداوند هم برای کسانی که بخاطر حرف مردم قضاوت می کنند لعنت می فرستد.
در ضمن آقا چون باید با شما زیر دیپلم حرف زد جواب سوال کسی که گفته بود "من با 63 درصد احتمالا نفر اول کشور شدم" رو اینگونه میدم: خیر دوست عزیز. بدلیل کوته فکری برخی دوستان جوابت را بدون ابهام میدم. حداقل یک نفر بالای 63 زده که دوستمه.
حالا فهمیدید که منظور من از نوشتن اون پست چی بود؟؟

raez.bio.logy

New Member
لایک ها
28
پاسخ : ↑ کف‌بینی، اعلام درصد و بحث‌های حاشیه‌ای مرحله اول المپیاد زیست شناسی 1392

بچه ها نمي خوام اعتماد به نفس خورد كنم
چون موفقيت تو مرحله دو ربطي به موفقيت تو مرحله ١ نداره
ولي من چندين نفر مي شناسم كه إز ٦٥ تا ٨٤ زدن
پس ديگه ان قدر به هم تهمت نزنين

m.elmi

New Member
لایک ها
17

خانم ها و آقایون! :13:مرحله اول تموم شد و رفت!! :96:خودتونو ناراحت نکنین چون مرحله1 هیچ ربطی به مرحله2 نداره! دو احتمال مستقل از همند! :3:بشینین واسه مرحله2 بخوننین و ول کن دعوا سر گذشته بشین! کسی که 95درصد زده با کسی که 20 درصد ده هیچ تفاوتی ندارن! :1:مسابقه ی فرمول 1 که نیست که هر کس مسابقات قبلی رو بهتر داد تو مسابقه ی بعدی از نقطه ی جلوتری شروع کنه که...!!! :95:کسایی که کم زدن اصلا و به هیچ وجه خودشوننو ناراحت نکنن! نهایتا فقط باید یه کوچولو محتاط تر باشن تا اونایی که خوب دادند. و عیب جویی کنن تو خودشون. با آرزوی موفقیت برا همه ی شما تو مرحله 2:89:

parastoo.sh

New Member
لایک ها
186

هیچ لزومی نمیبینم که 36روز قبل مرحله 2به این بحث بی مورد ادامه بدم.ولی اینو میگم چون خودم یه زمانی آدمی بودم که راحت این حرفارو باور میکردم و ازش کم ضربه هم نخوردم:همه ی مشکلات و استرس ها و فشارهایی که باعث قبول نشدن خیلیا که حقشونه قبولی بخاطر همین مهربان برخورد کردن با این حرفها و <دروغ ها>ست...

می شه با زبان نرم تر و مهربان تر با هم صحبت کنید؟؟[/quote]

Marshall

New Member
لایک ها
970

با سلام

مدت زیادی از امتحان مرحله اول میگذره

وهمینطور چندین روز از اعلام نتایج

فکرکنم تا الان هرچقدر که نیاز بوده درباره ازمون و نتایج بحث شده است

و ادامه تاپیک ها چیزی جز تخریب شخصیت و روحیه افراد به دنبال نخواهد داشت

با احترام
بسته شد ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا