ممنون، اما مطمئن هستم که سؤال 19 رو طراحان این کلیدی که شما گذاشتین، اشتباه حل کردن، میشه گزینه ی 3 نه 4. بقیه نظرشون چیه؟؟؟ باید جواب به دست اومده رو از mf کم کنه.
اطمینان میدم بهتون که کف بالاتر از 11 درصد نیست
درسته سوالا راحت بودن ولی به جاش گفتن امسال کمی بیشتر از پارسال بر میدارن
حالا این 7 درصدی هم که میگم کمترین درصدی بود که من دیدم قبول شده ممکنه پایینتر هم باشه مثلا نجوم پارسال دوستان میگفتن کف 8 درصده در حالی که کسی که 5 درصد زده بود هم قبول شد.
بعید میدونم کف تا 5 درصد بیاد پایین
البته نا امید نشید
دوستان اینجا سطحشون بالاست اکثرا بالای 15 زدن که البته جامعه ی اماری کوچیکیه
بهتره منتظر نتایج باشید
و تو این یک ماه حداقل فیزیک مدرسه رو دیگه فول باشید تا اگه قبول شدید فرصتتون تلف نشه.
ان شاالله قبول میشیم.تورونمیدونم ولی من برای کلاسش میخوام قبول بشم :4:چون رشته اصلیم شیمیه که خداروشکر90زدم خیالیم راحته من2ساعت زودتراومدم بیرون اگه میموندم بیشترمیزدم همه مباحثو برای لیگ علمی خونده بودم ولی 5ماه گذشته یادم رفت.ان شاالله هر دومون درمیایم.
سلام؛ وقتتون بخیر. امتیاز تستی و کوتاه پاسختونو "به تفکیک" بذارین. 71 درصد، درصد بسیار بسیار بالاییه، حتی بین دانش آموزهای تیم ملی المپیاد فیزیک هم یه همچین درصدی در مرحله اول خیلی نادره. مطمئنید اشتباه نمی کنید؟ چون با طرح ادعای همچین درصدی دارید امید اونایی که خلی کم زدن رو نا امید می کنید و با این اوصاف اصلا دوست ندارم اسمتون رو توی قبول شده های مرحله ی اول نبینم.
راستی دبیرستان میرزاکوچک خان کجا هست اصلا؟ قبل از این هم قبولی داشته؟
واقعن؟؟چون بچه ها میگن ازمون از پارسال خیلی ساده تر بوده...درضمن من کسی رو میشناسم که پارسال با 6%قبول شده...ینی کف از پارسال 2 برابر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که بعید میدونم