پاسخ : ↑ کفبینی، اعلام درصد و بحثهای حاشیهای مرحله اول المپیاد نجوم 1392
چرا هيچكس نمياد درصدشو بنويسه ؟!!...
خواهشا همكارى كنيد تا يه كف تقريبى به دست بياريم :63:
من شخصا چون روم نمیشه درصدمو نمیگم وگرنه میگفتم =))
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
ولی نزدیک به دو درجه هست
جناب
celestial امسال سوالا واقعا غافلگیرمون کرد
شما به یک سوال درست نیاز دارید که جزو رتبه های نخست بشید ولی ما به سوال نیاز داریم که قبول بشیم
اگه یه سوال درستم از دست بدیم و یه نمره منفی هم به درصدمون اضافه کنیم خوب شانس قبولی کسی که همشو شانسی زده بیشتر از ماست
خواهش می کنم اگه کاری از دستتون برمیاد دریغ نکنید
وااااااااااااااااااااااااااای آره کاملا درسته موافقم شدید
من خودم اول که جوابا رو دادن درصدم منفی شد بعد که عوض کردن به یه حد نسبتا معقولی واسه قبولی رسیدم ولی حالا دوباره میخوان جواب یه سوالو عوض کنن و اینجوری یکی مثل من که 3سال خونده ممکنه قبول نشه و یکی که شانسی یه سوال درست جواب داده قبول شه :177:
داداش زوری که نمیشه. اگه سوال نکتش این می بود که باید پخی زمین و شکست و اینا رو در نظر بگیری شما در نظر می گرفتی؟:195:
گفتم که احتمالا توی سوال اشتباهی رخ داده.اصل سوال احتمالا دو درجه بوده نه بیش از دو درجه. ولی الان بهترین گزینه همونه.
اصلا نمی خوام تضعیف روحیه و شخصیت بکنم. ولی اگه شما لنگ یک سوال برای قبولی در مرحله یک هستید، زیاد به مرحله دو امیدوار نباشید. چون حتی در صورت قبولی در مرحله یک، توی مرحله دو متوقف خواهید شد.اونجا دیگه حرف یه درصد دو درصد نیست.اگه با همین وضعیت ادامه بدید فک نکنم از پس مرحله دو بر بیاید.
یه وقت حرفامو جدی نگیرید ها!!! شوخی کردم.ایشالله هرکی زحمت کشیده و می کشه به چیزی که می خواد برسه.:4:
بلهههههههههههههههههههههههههه ما لنگه یه سوال واسه قبولی هستیم نه چون بلد نبودیم و شاید از نظر شما امیدی به قبولی ما تو مرحله 2 نباشه ولی ما لنگه یه سوالیییییییییییییییم چون سوالا امسال خیلی بد بوده و همین باعث شده نمره منفی درصد مارو پایین بیاره و این معنیش این نیس که ما ضعیفیم یا بلد نیستیم معنیش اینه که آزمون المپیاد اونقد بد بوده که این همه جمعیت از مدل سوالا تعجب کردن و قابل پیش بینی نبوده همچین سوالایی
جای تآسف داره که امتحان جوری باشه که کف اینقد بخواد بیاد پایین
تا الان 3بار پاسخ نامه رو عوض کردن و واقعا الان میخوان برای بار چهارم واسه یه سوال پاسخ نامه رو عوض کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیخوام بی احترامی کنم ولی چطور اینقدر بی اعتمادن به خودشون؟؟؟؟
تقریبا یه هفته تا دهه ی سوم اسفند مونده یعنی تا الان هیچ برگه ای تصحیح نشده و هنوز درگیر پیدا کردن جواب درستن؟؟؟؟؟؟؟
یا میخوان تمام برگه های تصحیح شده رو دوباره تصحیح کنن و نمره ی اون سوال رو تاثیر بدن؟؟؟؟؟؟:178: