پاسخ : ↓ بررسی سوالات مرحلهی اول بیست و هفتمین المپیاد فیزیک ایران 1392
منم دو در آوردم ولی از بس راحت بود حدس زدم که یه نکته ای داره
دوستان سوال 27 کد یک یا همون صفحات یک خازن تخت گزینه دو میشد یا یک
اگر یک نکته اش چی بود؟
من 31 درصد زدم!!! البته رشته اصلیم نجومه. بعضی سوالاش واقعا بدرد المپیاد نجوم میخورد نه فیزیک!!! مثلا اون سوال مشتریه من با قانون سوم کپلر حل کردم با کلی تقریب بازم جوابم خیلی نزدیک شد اوردم 1.7 روز.
من سوال آخر پاسخ کوتاه رو اوردم 40 میلیمتر که!!! چرا 20 میشه؟
تو این سوال گفته شده نیروی وارد بر یکی از صفحات خازن ناشی از صفحه دیگر...ولی شما e=v/d گذاشتی که میدانه ناشی از 2 صفحه رو بهت میده درنتیجه باید این میدان به دست اومده رو تقسیم بر 2 کنی تا میدانه یکی از صفحات به دست بیاد!
تو این سوال گفته شده نیروی وارد بر یکی از صفحات خازن ناشی از صفحه دیگر...ولی شما e=v/d گذاشتی که میدانه ناشی از 2 صفحه رو بهت میده درنتیجه باید این میدان به دست اومده رو تقسیم بر 2 کنی تا میدانه یکی از صفحات به دست بیاد!
من 31 درصد زدم!!! البته رشته اصلیم نجومه. بعضی سوالاش واقعا بدرد المپیاد نجوم میخورد نه فیزیک!!! مثلا اون سوال مشتریه من با قانون سوم کپلر حل کردم با کلی تقریب بازم جوابم خیلی نزدیک شد اوردم 1.7 روز.
من سوال آخر پاسخ کوتاه رو اوردم 40 میلیمتر که!!! چرا 20 میشه؟
اره راست میگی باید 13و 14 رو درست میگرفت تو رو خدا .اگه کسی میتونه پیگیری کنه تو رو خدا من اگه اینو غلط بزنم درصدم میشه 15 -16 احتمالاً قبول نشم
زندگیم نابود میشه اگه نشم دیروز سر جلسه یه مشکلاتی واسم پیش اومد کهه منکه با امید 40-50 رفته بودم این شدم تو رو خدا پیگیری کنید
اره راست میگی باید 13و 14 رو درست میگرفت تو رو خدا .اگه کسی میتونه پیگیری کنه تو رو خدا من اگه اینو غلط بزنم درصدم میشه 15 -16 احتمالاً قبول نشم
زندگیم نابود میشه اگه نشم دیروز سر جلسه یه مشکلاتی واسم پیش اومد کهه منکه با امید 40-50 رفته بودم این شدم تو رو خدا پیگیری کنید
آره عزیز منم ۱۴ زدم و فکر میکنم باشگاه اشتباه کرده آخه اصن ۱۲ رو از کجا آوردن دوستانی که وضعیت من و آقا اشکان رو دارن بدونن که این یه سوال ۵ در صد کم میکنه
منم متل شما برای ۶۰ اینا رفته بودم ولی سوالا بخاطر سادگی گمراه کننده بودن و همش مغناطیس و اپتیک بود منم که مغناطیس بلد نبودم و تازه اپتیکم یادم رفته بود پارسال سوالا کیفیتش بهتر بود