خیلی زور داره همین امسال که ما خیلی خونده بودیم و اماده بودیم اینطور هر چی ریسیدیم پنبه شد واقعا خیلی زور داره. همش باید با عدد به دست میاوردی. دو تا پارامتری بیشتر میزاشتن ثواب داشت. حداقل اینطوری بود دوتا صفحه چک نویس میزاشتن همون یک صفحه هم بخ زور بود. واقعا خیلی زور داشت. سوال سیاره مشتری رو من کلی گیرش بودم اینقدر که همش اعشار و جذر داشت. نوشتم بعد روز رو به دست اوردم دیدم شده 18000. دیدم بله به دلیل ازدیاد محاسبات در حاشیه فرمول نتیجه برای جایگزاری رو اشتباه دیدم. بعد شد 1.8 دقیق
یا سوال اون نسبت جرمها تو فنر من کنار اون شتاب و زمان که دلتا داشت حل کردم به دست اوردم رادیکال 3 بعد که تو کلید ایرانفو دیدم تعجب کردم . الان یکی ار دوستان زحمت کشیدن گذاشتن بعد تو محاسباتم دیدم بله من فکرکردم دلتا X شده کسینوس تتا بعد فهمیدم جای یکی از t ها x گزاشتم تو محاسبه هیچی دیگه... من خنگ نیستم داشتم این سوال رو حل میکردم من رو بلند کردن بردن یه جای دیگه.کلا سه بار جابه جا کردن. بعد یادم رفت داشتم چیکار میکردم. حالا جالبتر اونه همون سوال دلتا t رو بازم به خاطر کثیف شدن برگه اشتباه دیدم واشتباه زدم. دیدید نتیجه عدم وجود چک نویس. 4 تا کاغذ چقدر ارزش داره که تلاش های یکساله من رو احتمالا هدر میده؟
راستی یه لطفی بکنید سوال 6 کوتاه پاسخ با اون قرقره که اصطکاک رو میخواست رو بزارید.