- لایک ها
- 10
سلام دوستان!
من 5 تا سوال هندسه دارم
برا هرکدوم یه لینک از همین سایت یا وب بدید که جواب داده باشن چون سوالای جدیدی نیستن و مطمئنم تو وب حتما هستن اما نمیدونم چیجوری جوابشونو پیدا کنم!
اگه هم جدیدن که بی زحمت حلشون کنید!
سوالا:
1.در دایره به مرکز O از نقطه Pوسط وتر CD دو وتر A`PB`and APB را رسم می کنیم
خطوط A`B و B`A وتر CDرا در نقاط NوMقطع میکنند ثابت کنیدM=PN(قضیه پروانه)
2.ثابت کنید در هر مثلث ABC نیمساز زاویه A بین قطر دایره محیطی و ارتفاع نظیر راس A از مثلث را نیز نصف میکند
3.مثلث متساوی الاضلاع را طوری رسم کنید که یک راس آن بر نقطه A معلوم و دو راس دیگر آن بر دو دایره معلوم دیگرمنطبق باشد
4.اگر در مثلثی
من 5 تا سوال هندسه دارم
برا هرکدوم یه لینک از همین سایت یا وب بدید که جواب داده باشن چون سوالای جدیدی نیستن و مطمئنم تو وب حتما هستن اما نمیدونم چیجوری جوابشونو پیدا کنم!
اگه هم جدیدن که بی زحمت حلشون کنید!
سوالا:
1.در دایره به مرکز O از نقطه Pوسط وتر CD دو وتر A`PB`and APB را رسم می کنیم
خطوط A`B و B`A وتر CDرا در نقاط NوMقطع میکنند ثابت کنیدM=PN(قضیه پروانه)
2.ثابت کنید در هر مثلث ABC نیمساز زاویه A بین قطر دایره محیطی و ارتفاع نظیر راس A از مثلث را نیز نصف میکند
3.مثلث متساوی الاضلاع را طوری رسم کنید که یک راس آن بر نقطه A معلوم و دو راس دیگر آن بر دو دایره معلوم دیگرمنطبق باشد
4.اگر در مثلثی
باشد در آن صورت چه رابطه ای بین اضلاع مثلث برقرار است؟
5.شش ضلعی مسطحی به ضلع a را حول یکی از اضلاع آن دوران داده ایم جسم حادث از چه اجسامی تشکیل شده است.سطح و جسم حادث را بر حسب a حساب کنید
راستی راه حل ها ترجیحا در سطح هندسه 2 باشن
ممنون
منتظرم
5.شش ضلعی مسطحی به ضلع a را حول یکی از اضلاع آن دوران داده ایم جسم حادث از چه اجسامی تشکیل شده است.سطح و جسم حادث را بر حسب a حساب کنید
راستی راه حل ها ترجیحا در سطح هندسه 2 باشن
ممنون
منتظرم