5 تا سوال هندسه

لایک ها
10
سلام دوستان!
من 5 تا سوال هندسه دارم
برا هرکدوم یه لینک از همین سایت یا وب بدید که جواب داده باشن چون سوالای جدیدی نیستن و مطمئنم تو وب حتما هستن اما نمیدونم چیجوری جوابشونو پیدا کنم!
اگه هم جدیدن که بی زحمت حلشون کنید!

سوالا:

1.در دایره به مرکز O از نقطه Pوسط وتر CD دو وتر A`PB`and APB را رسم می کنیم
خطوط A`B و B`A وتر CDرا در نقاط NوMقطع میکنند ثابت کنید:pM=PN(قضیه پروانه)

2.ثابت کنید در هر مثلث ABC نیمساز زاویه A بین قطر دایره محیطی و ارتفاع نظیر راس A از مثلث را نیز نصف میکند

3.مثلث متساوی الاضلاع را طوری رسم کنید که یک راس آن بر نقطه A معلوم و دو راس دیگر آن بر دو دایره معلوم دیگرمنطبق باشد

4.اگر در مثلثی
باشد در آن صورت چه رابطه ای بین اضلاع مثلث برقرار است؟

5.شش ضلعی مسطحی به ضلع a را حول یکی از اضلاع آن دوران داده ایم جسم حادث از چه اجسامی تشکیل شده است.سطح و جسم حادث را بر حسب a حساب کنید

راستی راه حل ها ترجیحا در سطح هندسه 2 باشن
ممنون
منتظرم

لایک ها
10
پاسخ : 5 تا سوال هندسه

فقط این دوتا رو جواب بدید لطفا:
بقیه رو خودم حل کردم!

3.مثلث متساوی الاضلاع را طوری رسم کنید که یک راس آن بر نقطه A معلوم و دو راس دیگر آن بر دو دایره معلوم دیگرمنطبق باشد
4.اگر در مثلثی

باشد در آن صورت چه رابطه ای بین اضلاع مثلث برقرار است؟

ash1374

New Member
لایک ها
422

3. یکی از دایره ها رو 60 درجه حول A دوران می دیم. ( در دو جهت می تونیم دوران بدیم) اگر دوران یافته ی اون ، دایره ی دیگر رو مثلا تو P قطع کرد مسئله جواب داره. فرض کنید p طی دوران متناظر با نقطه ی Q توی دایره اولی بوده باشه. در این صورت واضحه که APQ متساوی الاضلاعه. رسمش هم خیلی آسونه. برای رسم دایره ی دوران یافته کافیه مرکزش رو دوران بدید و بعد به شعاع دایره اولی و دوران یافته ی مرکز دایره بزنید.
( دقت کنید دوران 60 درجه ی نقطه رو به راحتی میشه با ساختن مثلث متساوی الاضلاع رسم کرد.)

4. در هر مثلث
و روابط مشابهی برای دو میانه ی دیگه داریم. با جاگذاری این ها در صورت سوال به رابطه ی فیثاغورس برسید.

لایک ها
10

4. در هر مثلث
و روابط مشابهی برای دو میانه ی دیگه داریم. با جاگذاری این ها در صورت سوال به رابطه ی فیثاغورس برسید.
این از کجا اومد؟
اسمش؟
رسمش؟!
اثباتش؟

لایک ها
10

راستی سوال 2 رو چی؟:
2.ثابت کنید در هر مثلث ABC نیمساز زاویه A بین قطر دایره محیطی و ارتفاع نظیر راس A از مثلث را نیز نصف میکند
کسی منظورشو می فهمه؟
فک کنم صورت سوال ایراد داره
؟؟؟

Ali.N

New Member
لایک ها
51

سوال 4 از همون فرمولی که بالا گفته شد فک کنم همین بشه دیگه:
a^2=b^2 + c^2
این فرمول تو فصل سه احمدپور هم هست.در هندسه1 هم معمولا به عنوان نکته میگن.

لایک ها
10

4. در هر مثلث
یه اشتباه خیلی خیلی جزئی داشتی:

در ضمن با استفاده از قضیه استوارت به دست اومده!

بالا