6 ضلعی منتظم محاط در مستطیل!!!

allisool

New Member
لایک ها
3
دوستان سلام
دیروز به تستی برخوردم که گویا شده نقل و نبات کنکور سراسری! به قول آقا بهمن ، طراحان عزیز کنکور یه دل نه N دل عاشق این تست شدن! :دی
بگذریم...
جدای از متفاوت بودن شکل صورت سوال با شکل جوابش(!) به نظر شما همچین چیزی ممکنه آیا؟!
یعنی امکان داره یک 6 ضلعی منتظم به این صورت در یک مستطیل محاط بشه؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که میزارید. @};-

Muhammad1376

New Member
لایک ها
6
پاسخ : 6 ضلعی منتظم محاط در مستطیل!!!

فکر نمیکنم جور دیگه ای بشه یه شیش ضلعی رو توی مستطیل محاط کرد ( یعنی راستش نفهمیدم منظورتون از اینجوری چجوریه :) )
و خب وقتی که صورت سوال به این نکته اشاره داره که شش ضلعی منتظمه ، دیگه نیازی به شکل نیگاه کردن نیست که :) ، یعنی راستش اگه شکل رو هم از صورت سوال حذف میکردن ، میشد حلش کرد .

allisool

New Member
لایک ها
3

فکر نمیکنم جور دیگه ای بشه یه شیش ضلعی رو توی مستطیل محاط کرد ( یعنی راستش نفهمیدم منظورتون از اینجوری چجوریه :) )
و خب وقتی که صورت سوال به این نکته اشاره داره که شش ضلعی منتظمه ، دیگه نیازی به شکل نیگاه کردن نیست که :) ، یعنی راستش اگه شکل رو هم از صورت سوال حذف میکردن ، میشد حلش کرد .
سلام دوست عزیز
یعنی شما میگید میشه 6 ضلعی منتظم رو داخل مستطیل محاط کرد؟
و یا برعکس به قضیه نگاه کنیم؛ نمیشه 6 ضلعی منتظم رو داخل مربع محاط کرد؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

الان که سعی کردم این رو رسم کنم به چیز جالبی برخوردم!
6 ضلعی منتظم در 4 ضلعی منتظم محاط نمیشه اما؛
12 ضلعی منتظم در 4 ضلعی منتظم محاط میشه :|

Muhammad1376

New Member
لایک ها
6

ببینید اگه شما بخواین توی یه چهار ضلعی یه شش ضلعی منتظم رو محاط کنید ، باید یه ضلع اون به اندازه ی قطر کوچیک شش ضلعی و اون یکی به اندازه ی قطر بزرگ اون باشه . و قاعدتا این چهارضلعی یه مستطیله .
اما اگه بخوایم یه دوازده ضلعی منتظم رو محاط کنیم باید هر ضلع چهارضلعی برابر بزرگترین قطر اون دوازده ضلعی باشه ، پس همه ی اضلاع با هم برابرند و چهار ضلعی مربعه :)

باز هم نمیدونم ، شاید من یه چیزیو این وسط متوجه نمیشم :)

allisool

New Member
لایک ها
3

ممنونم
شما این نکات رو اثبات کردین یا از قبل می دونستین؟ و اینکه منبع خوبی برای چنین نکاتی سراغ دارید؟
با سپاس فراوان :53:

بالا