aquatic ape theory

amideoxy

New Member
لایک ها
400
بسم الله

سلام دوباره

در باره این نظریه چی میدونین؟

aquatic ape theory

لایک ها
48
پاسخ : aquatic ape theory

سلام

زیاد مطمئن نیستم درست باشه . همون نظریه ایه که میگه اجداد ما در اقیانوس ها زندگی میکردن ؟
ما انسان ها هم چون تو خشکی زندگی میکنیم زیر پوستمون که یه بافت مردس و در تماس با محیط خارجیه -یک محیط ابی مشابه اقیانوس ها بوجود اورده ایم
درسته ؟

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

من در تاييد حرف هاي فاطمه جان اين مطلب رو مي ذارم..ترجمه اش خيلي خيلي راحته در اين مورد نكران نباشيد!
Aquatic ape hypothesis :
The aquatic ape hypothesis (AAH) is a hypothesis about human evolution ,which posits that the ancestors of modern humans spend a period of time adapting to life in a wet environment ,AAH emerged from the observation that some traits that set humans apart from other primates have parallels in aquatic mammals.
It was first proposed by German pathologist Max Westenhofer in 1942,and then independently by british marine biologist Alister Hardy in1960 ,after Hardy ,the most prominent has been welsh screenwriter Elaine Morgan,who has written several books on the topic.
AAH has not been accepted among the mainstream explanations of human evolution . Scientific consensus is that humans that evolved in East Africa in a period when the climate fluctuated between wet and dry and that most of the adaptations that distinguish humans from the great apes are adaptations to a terrestrial ,as opposed to an earlier arboreal,environment .
Few paleoanthropologists have explicitly evaluated AAH in scientific journals ,and those that have reviewed the theory have been critical
.

آخرین ویرایش توسط مدیر

amideoxy

New Member
لایک ها
400

خب دوست عزیزbh2oaلطف کنین فونتشو بزرگتر کنین

فکر چشمای ضعیف امثال من هم باشین
:197:

ممنون

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

ممنون
جشم...شب با pc ميام درستش مي كنم!
راستي ممنون ميشم bh صدام كنيد!
ممنون

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

ممنون
دوست من ،ويرايش شد!
الان 5هس اكه مي خواين فونتشو بزركتر كنم ب من بكيد!
ممنون

amideoxy

New Member
لایک ها
400

خب حالا کسی از دوستان میتونه مورددای بیشتری از تناقصات تکاملی انسان رو بگه؟
یعنی چیزایی که تو انسان بر حسب تکامل نباید باشه و هست

مثه همین قدرت شنا تا 6 ماهگی

لایک ها
48

مثلا اینکه ما انسان ها روی بدنمون مثل میمون ها مو نداریم شباهت ما جانوران ابزی رو نشون میده چون مثلا جانوری مثل وال هم که یک پستانداره و ابزیه روی بدنش مو نداره . اصلا جای زندگیه جانوری که مو نداره یا زیر زمینه یا تو دریا که در این محیط یک لایه چربی جای مو رو میگیره برعکس اون اینه که جانوری که پشم و مو زیادی داره تو خشکی زندگی چون سازگاریه مقابله با نور خورشید یعنی مو رو داره . البته یه نظریه هست که میگه انسان ها در حین عبور از ساوانای افریقا موهاشون رو از دست دادن برای جلوگیری از گرم شدن زیاد ولی بازم اگر دقت کنیم میبینیم که انسان موی سرشو از دست نداده یعنی قسمتی که در تماس با نور خورشیده هنوز مو داره

لایک ها
48

یه چیز دیگه مثلا اینکه ما انسان ها میتونیم بطور اگاهانه تنفسمون رو کنترل کنیم در حالی که پستانداران خشکیزی دیگه بطور ناخوداگاه این کارو انجام میدن ولی در پستانداران ابزی مثلا دلفین یا seal مبینیم که اینا قبل از اینکه به جای عمیقی شنا بکنن یا بخوان مدت زیادی زیر اب بمونن خودشون مقدار تنفسشون رو قبل از دایو تنظیم میکنن تا در زیر اب دچار خفگی نشن
یا توانایی نفس کشیدن راحت از طریق دهان روی خشکی فقط مال انسان هاست (در مورد سگ اشتباه نکنید چون سگ دهنشو باز میکنه تا گرما رو راحت تر از دست بده چون مثل ما غده عرقی جهت تعریق نداره ) که این موردو توی دلفین میبینیم . چون وقت کمی برای تنفس خارج اب داره - به راحتی از طریق دهنش تنفس میکنه بدون اینکه اب وارد شش هاش بشن

بالا