p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
آره..منم موافقم..بیا بغلم علی اکبر

AidinT

New Member
لایک ها
22
من هم که همیشه گفتم! علم زیباست، حالا هرچی باشه!

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
خيلي از بحث تايپك خارج شديم!نه؟!!!!!!!!

f-makvandy

New Member
لایک ها
21
جالبه.....!
با آقا پوریا حرف میزنی میگه برو فیزیک!

آقای کاوه ای میگن نجوم بهتره!

2تاتون هم که با هم رفیقین!؟!؟!(یعنی دشمنی ندارین....)

خیلی جالبه....!!!!

باید برم دنبال عشقم....(بالاخره نجوم یا فیزیک و نمیدونم!
)
اینجوری بهتره!!!!

fazanavrd

New Member
لایک ها
10
موجودات فضایی!!!!!

سلام من که از بجه های فیزیک در مورد آقای قجری زیاد شنیده بودم اما نمیدونستم که تو نجوم هم سر رشته ای داشته باشند

اساسا موجودات فضایی اثبات نشده اند تنها بعضی از انواع عنکبوت ها از مرز 100 کیلومتر رد میشوند و به فضا میرون (از زمین به دلیل سبک بودن و چگالی کم در هنگام شرایط جوی خاص)و فضانورد شناخته میشوند و در کرات دیگر هم تنها در مریخ با میروسکوپ های الکترونی موجود بر مریخ نورد ها فسیل یک باکتری پیدا شده که هنوز هم بر سر فسیل بودن آن بحث است
اما گفته هایی در زمینیه آمدن این موجودات موجود است و افرادی ادعا میکنند که آنها را دیده ان که در این زمینه تئوری هایی موجود است که عقلا وجود آنها را ثابت میکند و هر انسانی را قانع میسازد(اگر خواستید بیشتر توضیح میدم
))<<<<ارابه خدایان برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میشود>>>>ولی برای اتبات با این موجودات در سفینه پایونیر 10 که مدت ها پیش از منظومه شمسی خارج شد و ارتباط آن با زمین قطع شد تابویی نصب شده ا
{ ببخشید این عکس 100% علمی است}در این عکس اطلاعاتی از جمله مکان زمین (پایین)جنس زن و مردیا گونه انسان و اطلاعاتی دیگر وجود دارد(((دوستان به چشم علمی نگاه کنند)
و همچنین پخش کننده صدایی که به 60 زبان دنیا سلام و احوالپرسی کرده(توسط رئیس جمهور آمریکا ) که به زبان فارسی میگوید (((سلام چطوری
)))اما مسئله این است که اگر آنها ما را زود تر پیدا کنند وای به حالمان آنها به وسیله امواج تلوزیونی رادیویی و دیگر امواج پخش در فضا از 50 سال پیش تا کنون از فاصله 50 سال نوری با خبر میشوند اما چرا وای به حال ما :::آ«ها حتما تکنولوژی های پیشترفته تری داشته اند که زود تر به ما رسیده اند و اگر آنه به زمین برسند با تو جه به تاریخ 50 سالله ما و بیشتر میتوانند بر ما تسط کنند !!!!!!
چرا؟؟؟؟؟
چون خاصیت موجودات این است که قویتر بر ضعیف حکومت کنند

مگر اروپاییان بر سرخپوستان در برتری تکنولوژی و زور پیروز نشدند و آنان را نابود ساختند؟؟؟؟مگر این اتفاق در طول تاریخ بار ها تکرار نشده؟؟؟

fazanavrd

New Member
لایک ها
10
f-makvandy گفت
جالبه.....!

خیلی جالبه....!!!!

)

اینجوری بهتره!!!!
برو نجوم چون علمی است که همه ی علم های دیگه رو هم در برداره من از نجوم به فیزیک رسیدم و نجوم در بردارنده هر علمی اس
ت اما بدون تو الپیادی موفق میشی که وقتی میخونیش بهت کیف بده و تورو تو خودش غرق کنه
هر کدوم که بیشتر باهش حال میکنی رو ادامه بده فیزیک بخشی از نجومه

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
fazanavrd گفت
f-makvandy گفت
جالبه.....!

خیلی جالبه....!!!!

)

اینجوری بهتره!!!!
برو نجوم چون علمی است که همه ی علم های دیگه رو هم در برداره من از نجوم به فیزیک رسیدم و نجوم در بردارنده هر علمی اس
ت اما بدون تو الپیادی موفق میشی که وقتی میخونیش بهت کیف بده و تورو تو خودش غرق کنه
هر کدوم که بیشتر باهش حال میکنی رو ادامه بده فیزیک بخشی از نجومه

واقعا متاسفم براتون..

اکثر ریاضی دانان بزرگ مثل آرنولد ریاضی را بخشی از فیزیک خواندند و گفته اند علوم به دو دسته ی فیزیک و متافیزیک تقسیم میشوند..

شیمیست ها و زیستی های بزرگ هم میگن زیست و شیمی بخشی از فیزیک کوانتوم هستند..دکتر خرمی هم در باره همین مقاله داره..

من واقعا برا شما متاسفم که میگی فیزیک بخشی از نجومه...

با یکم مطالعه می فهمی که کسی که بخواد تو شاخه های نجوم ادامه تحصیل باید فیزیک بخونه.. وقتی نجوم یکی از شاخه های فیزیکه یعنی فیزیک بخشی از نجومه؟؟؟؟

جایی دیگه این حرف رو نزن بهت می خندن...

در ضمن: من سال اول شانسی مدال نجوم گرفتم و به نظرم نجوم و کیهانشناسی و ... از جذاب ترین شاخه های فیزیک هستند... ولی المپیاد نجوم با اون کمیته ی مزخرف و بی سوادش

اصلا جالب نیست..و اینکه همیشه از فیزیک خوندن به نجوم هم می رسند.. مثل علی اکبر خودمون.. ولی از نجوم خوندن به فیزیک نمی رسند..

می تونید در باره ی کمیته ی نجوم (با اون دکتر های فیزیک بی سوادش) از کاوه ای سوال کنید..

fazanavrd

New Member
لایک ها
10
آقای قجری من در این موضوع با سعید هم بحث کردم نجوم علمی است که نمامی علم ها برای تکمیلش به اون کمک میکنند و بخشی از اون که اسمش اختر فیزیک هست از فیزیک بهره میبره تمامی علوم هر علمی که فکرش را کنید به پیشبرد نجوم کمک میکند و نجوم به مجموعه تمامی این علم ها گفته میشود و نجوم برای اثبات قضایای خود به فیزیک نیاز دارد و در ضمن در ایران نجوم شاخه ای از فیزیک است که البته این هم فقط بخش اختر فیزیک آن است منظور من هم این بو که اگر این آقا بره نجوم هم فیزیک و هم نجوم رو در کنار هم کار میکنه و ازش لذت میبره

راستی شما دبیر المپیاد نجوم سراغ نداری به صورت پروازی بیاد شیراز درس بده؟؟؟

و در آخر مگه سال اول میشد تو المپیاد نجوم شرکگت کرد به ما که گفتن فقط سال سومیا میتونن شرکت کنن

Aref

New Member
لایک ها
1,008
آرنولد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آرنولد ریاضیدانه؟؟؟؟

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
fazanavrd گفت
آقای قجری من در این موضوع با سعید هم بحث کردم نجوم علمی است که نمامی علم ها برای تکمیلش به اون کمک میکنند و بخشی از اون که اسمش اختر فیزیک هست از فیزیک بهره میبره تمامی علوم هر علمی که فکرش را کنید به پیشبرد نجوم کمک میکند و نجوم به مجموعه تمامی این علم ها گفته میشود و نجوم برای اثبات قضایای خود به فیزیک نیاز دارد و در ضمن در ایران نجوم شاخه ای از فیزیک است که البته این هم فقط بخش اختر فیزیک آن است منظور من هم این بو که اگر این آقا بره نجوم هم فیزیک و هم نجوم رو در کنار هم کار میکنه و ازش لذت میبره

راستی شما دبیر المپیاد نجوم سراغ نداری به صورت پروازی بیاد شیراز درس بده؟؟؟

و در آخر مگه سال اول میشد تو المپیاد نجوم شرکگت کرد به ما که گفتن فقط سال سومیا میتونن شرکت کنن

1- با کمال احترام داری چرت می گی..

2- تمام اثبات ها از فیزیک میاد

3- کله گنده های نجوم و شیمی و ریاضی و زیست این واقعیت رو قبول کردن

4- معلم سراغ دارم

5- دوره ی ما اولین دوره ای بود که سهمیه ی 20 نفر اولی رو برداشتن و گفتن باید با 3وم ها و پیش ها رقابت کنید و بعد اون کلا نذاشتن کسی شرکت کنه..

6-علوم به دو شاخه ی فیزیک و متافیزیک تقسیم میشه و همه علوم زیر مجموعه ی این 2 تا هستن.. گنده های فلسفه و نجوم و فیزیک و ریاضی و شیمی و زیست هم

قبول کردن.. برا همین من دیگه به این بحث بدیهی ادامه نمی دم..

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
من و تو .................................................... فیزیک و نجوم و... هم به حساب نمیایم..

ولی 1 رفرنس بده که حرفای ............................ تو رو تایید کنه..

حرفات هم به این دلیله که شناخت نداری نسبت به علوم.. با کمی مطالعه ی خارج از المپیاد می فهمی..

با آرزوی موفقیت..

این بحث هم تو تاپیک دنبال نکن.. خواستی با خودم حرف بزن...

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
فضا نورد.. که بی جاذبه گی رو مخش تاثیر گذاشته داره فتوا میده..

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
fazanavrd گفت
آقای قجری من در این موضوع با سعید هم بحث کردم نجوم علمی است که نمامی علم ها برای تکمیلش به اون کمک میکنند

من دارم از دانشمندای بزرگی چون آرنولد حرف میزنم.. اونوقت تو میگی با سعید بحث کردی؟؟ سعید قبول کرده یعنی حرفت درسته؟؟؟

واقعا یا ........................... یا ما رو اسکل کردی..

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129
aghaye ghajari ras migan albate riazi madare tamamiye elm hasss ta riazi nabashe....
vali nojom be physic vabastas asan ta physicet khob nabashe az mechanic samavioo ...hichi nemifahmi...vali age riazi halit nabashe kolan chizi nemifahmi na physic na...

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
shokolat_g72 گفت
aghaye ghajari ras migan albate riazi madare tamamiye elm hasss ta riazi nabashe....
vali nojom be physic vabastas asan ta physicet khob nabashe az mechanic samavioo ...hichi nemifahmi...vali age riazi halit nabashe kolan chizi nemifahmi na physic na...

بابا شما نجومی ها از رو کجاتون حرف می زنید..

بابا یکم مطالعه بد نیست.. اصلا دیدگاه ما ها مهم نیست..چرا نمی فهمید.. چرا می خواین با شناخت ناقصتون علم ها رو به هم ربط بدین...

بابا آرنولد بیخیال شده میگه ریاضی بخشی از فیزیکه... اونوقت تو بیخیال نمیشی؟؟؟

برید یکم مطالعه کنید...

من حاظرم یه روز که دیدمتون براتون با استدلال منطقی بگم چه خبر تو عالم... و فیزیک واقعا چیه...

این چیزی نیست که شما ها می دونید..

f-makvandy

New Member
لایک ها
21
خوب پس تفهیممون کنید!!!

توی سایت توضیح میدید یانه؟!

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
بابا یکم برید بخونید خوب..تاریخچه ی فیزیک چیه.. ریاضی چیه...

ریاضی برا چی بوجود اومده..

حال ندارم...اگه هر کسی رو دیدم براش استدلال می کنم.. گرچه وقتی بزرگان این رو قبول کردن نیازی به بحث ما چند تا آدم ................................. نیست..

شب خوش..

بالا