f-makvandy

New Member
لایک ها
21
البته من کاملا قبول دارم که فیزیک خیییییلی شاخه....

adamus

New Member
لایک ها
37
...

saeed1905

New Member
لایک ها
6
p-ghajari گفت
fazanavrd گفت
آقای قجری من در این موضوع با سعید هم بحث کردم نجوم علمی است که نمامی علم ها برای تکمیلش به اون کمک میکنند

من دارم از دانشمندای بزرگی چون آرنولد حرف میزنم.. اونوقت تو میگی با سعید بحث کردی؟؟ سعید قبول کرده یعنی حرفت درسته؟؟؟

واقعا یا ........................... یا ما رو اسکل کردی..

پوريا جان منم شيش ساعت با اين فضانورد بحث كردم.همين حرف هاي تو رو بهش گفتم.قبول نكرد.بعدشم من كي باشم كه چيزي رو قبول كنم اثبات شه.

adamus

New Member
لایک ها
37
...

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
ببینید دوستان..

علوم فیزیک و ریاضی و ... اینی نیستن که ما داریم تو المپیاد می خونیم..

زیست و شیمی کلا بخشی از فیزیک کوانتوم هست..

در ضمن..زیست هنوز فرمولبندی درست حسابی نداره..

من دیگه بحث نمی کنم.. هر کی هر طور دوست داره فکر کنه.. به .............................................................

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
ببنید بچه ها...وقتی به یک موضوع میگن علم.. که اصول موضوع داشته باشه..

اصول موضوع نجوم همون اصول موضوع فیزیکه ...اصول موضوع شیمی همون اصول موضوع فیزیکه ... اصول موضوع زیست همون اصول مو ضوع فیزیکه..

و بقیه همه چیز های تجربیه.. و گرنه به جز فیزیک علوم دیگه اصول موضوع و فرمولبندی مستقل ندارن.. منظور من از اینکه علوم زیر شاخه ی فیزیک اند اینه فقط.. حالا نمی دونم شما ها دیگه چی میگید..

حرصم می گیره..آخه نجوم که همش فیزیکه..
یه بخشی از فیزیک رو روش اسم گذاشتن نجوم..یه بخشی هم از ترمودینامیک و فیزیک کوانتوم هم اسمش رو گذاشتن زیست..

بقیه ی حرف های زیست و شیمی هم تجربیه و اصول و فرمولبندی نداره..

adamus

New Member
لایک ها
37
...

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
ای بابا.. شما اصلا می دونی اصل موضوع چیه؟؟؟؟؟؟

اصول موضوع زیست و شیمی و نجوم رو بگو لطفا..

adamus

New Member
لایک ها
37
...

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
ببین من منظورم از فیزیک این چیزی نیست که فیزیکی ها می خونند.. بله فیزیکی ها زیست و شیمی نمی خونند..ولی اصول موضوع فیزیکیه و از فیزیک سرچشمه گرفته..

این مقاله رو هم بخونید...بعد بحث می کنیم..

http://www.4shared.com/document/hS0gb4l6/xm-002.html

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
adamus گفت
1)نمیدونم اصل موضوع چیه
زیست و شیمی جزئ ازهمون علوم طبیعیه که سقراط می فرمودن میشه. در مورد نجوم اطلاعاتم در حد بررسی نجوم از دید اداموسه.همین طور که میدونید اداموس جزو بهترین منجم های هنوز دنیا هستن ایشون وقتی دم از نجوم میزده که هنوز اخترفیزیک باب نشده بود و قدرت شگفت انگیزه پیش بینی رو از اسمون و صورتهای فلکی بدست اورده.دقیقا مشکل شما اینه که فک میکنید نجوم فقط همون مسائلیه که نیاز به محاسبه دارن و خود و اصل نجوم رو فدای اطلاعات المپیادیتون میکنید(اما درمورد نجوم واقعا اطلاعات کمی دارم)

اما زیست=زیست با هر مدل تقسیم بندیی چند شاخه داره(مهمترین شاخه اش البته به نظر من)همین مبدا پنداری که میخواد سراغاز وتکامل حیات رو بیان کنه که شاخترین فردشم در طول تاریخ داروینه که خلقت انسان رو کار خدا نمیدونه (پیدایش تدریجی)که کلا از کتابهای علمی ما دلایل داروین رو حذف کردن برای جلوگیری از دین ستیزی!!!اما من توی اصل کتابشون دلایلشون رو خوندم فقط باید به خدا پناه برد!!!!!!!!!!!بقیه ی شاخه هاشم (بیشتر برمیگرده به بافت شناسی موجودات مختلف)
تا اینجا که زیست ربطی به فیزیک نداره!
شیمی هم که علم مواده بغضی از قسمتاش بین فیزیک وشیمی مشترکه.که در واقع بیس شیمیه اما بقیه قسمتاش با عقل جور در نمی یاد که الکی چسبوندش به فیزیک

در نهایت باید خدمتتون عرض کنم شما حرف منو نمی فهمید یا شایدم دلت نمیخواد بفهمید........شما فکر میکنید اگه توی علم1 از علم2 استفاده بشه علم 1زیر مجموعه ی علم2.اما این کاملا غلطه.چون اینطوری فیزیک جزئ علم زمین شناسیه و چون درون زمین تبدیل مواد وجود داره زمین شناسی جزو علم شیمیه وچون توی شیمی از فتون و خاصیت مواد میگن پس شیمی جزئ فیزیکه واین سیکل ادامه دارد........................... . اگه بخوای میتونم چند روز دیگه با حرف شاخ ترین افراد در هر کدوم از این علوم حرفامو ثابت کنم.................

تو هنوز نمی دونی اصل موضوع علوم چیه اونوقت داری درمورد علوم بحث می کنی.. واقعا که..

وای... برا همین میگم دیگه... اینا چیه داری میگی بابا...

اصول موضوع زیست و شیمی و زمین شناسی و نجوم و ... فیزیکیه.و فرمولبندی هاشون از این اصول تبعیت می کنه.. بقیه چیزا حرف و تجربست..و فرمول بندی نداره..

اه..بابا سفسته نکن..برو مقاله رو بخون..

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
اصل یا بُنداشت، در ریاضیات و منطق و فیزیک، گزاره‌ای است که بدونِ اثبات پذیرفته می‌شود و از رویِ آن سایر گزاره‌ها استخراج می‌شوند. اصولِ موضوعه می‌توانند بدیهی نباشد،

اما به‌هرحال نقطهٔ آغازِ کار است و به همین دلیل نمی‌توان آن‌ها را از هیچ گزارهٔ دیگری استخراج کرد. گزاره‌ای که از یک یا چند اصلِ دیگر استنتاج شود قضیه (theorem) نام دارد.

می بینی.. تو این تعریف حرفی از زیست و شیمی و نجوم و زمین شناسی و کیهان شناسی و..... نزده.. چون اصول موضوع مستقلی ندارن.. و علم مستقلی نیستن...بلکه شاخه هایی از فیزیک اند..

adamus

New Member
لایک ها
37
...

adamus

New Member
لایک ها
37
...

saeed1905

New Member
لایک ها
6
مهم نيست به همه ثابت بشه كه همه ي علوم زيرشاخه اي از فيزيكن.(البته غير از رياضي)فقط اينو بگم كه
معني كلمه فيزيك يعني طبيعت و در حالت كلي تر يعني جهان.يعني شناخت هر چيزيكه در جهان وجود داره.
از شناخت كوچكترين اجزا(مانند اجزاي زير اتمي كه تا حالا شناخته شدن)تا بزرگتريين اندازه ها كه شناخته شده و شناخته خواهند شد.
طبيعتا شناخت اجزاي بدن انسان و گياهان و .... و مواد و هر چيزه ديگه اي هم شاملش ميشه.تمام چيزايي كه در جهان وجود داره مثل خواص شيميايي مواد يا فكر كردن انسان و زنده ماندن و هر چيز ديگه از قوانين فيزيك پيروي مي كنه.يعني اگه بيايم تك تك اتم ها شونو در نظر بگيريم و نوع حركت و برخورد هاشونو و همه رو تحليل و حساب كنيم(با كامپيوتر) مي بينيم همين ها هستن كه در مقياس بزرگتر خواص خيلي جديدي رو برامون به وجود ميارن مثل خواص شيميايي مواد يا حيات كه حاصل نوعي چيده شده خاص اتم ها در مولكول هاي دي ان آ هست.اما ما وقتي به صورت تجربي به اين موارد نگاه كنيم خب نتيجه اش برامون مهمه و ديگه فكر نمي كنيم كه اين نتيجه حاصل از كلي تغييرات فيزيكيه.كلا علوم تجربي(قسمت هاي تجربي نجوم هم شاملش ميشه)بيشتر وقتي كاربرد دارند كه به دليل پايين بودن قدرت محاسباتي بشر و قوانين فيزيك تا به امروز نتونستيم با محاسبات اون ها رو تعيين كنيم و وجودشون براي انسان ها لازمه.مثلا يه نفر داره رو تخت بيمارستان ميميره يه فيزيكدان مي تونه زودتر محاسبه كنه كه قلب اين كي از حركت مي افته و بعد شروع كنه محاسبه كنه مولكول هاي كدوم دارو رو كدوم قسمت هاي بدن بيشتر نيروي الكتريكي وارد مي كنند يا يه دكتر مي تونه اون رو سريع تر معالجه كنه؟
در جواب اون دوستمون كه گفتن علم فيزيك با كلمه فيزيك(به معناي عالم مادي)فرق داره بايد بگم چه فرقي.حالا چون شما تو فيزيك دبيرستان قرقره و فنر و مقاومت خوندي همچي فكري مي كني.مگر نه توي فيزيك واقعي كه دانشمند ها دارن روش كار مي كنن دارن سعي مي كنن تمام پديده هايي كه در عالم مادي وجود داره بوسيله قوانين فيزيك توجيه كنن. يا قوانين جديدي رو پايه گذاري كنن كه تمام عالم رو بشه با اون ها توجيه كرد.

حالا به نظر من بياييد ديگه اين بحثو تمومش كنيم.چون بيشتر شبيه دعواهاي بچگانه است .تمام علوم وجودشون براي جوامع لازمه.

adamus

New Member
لایک ها
37
...

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
1) فقط می تونم بگم متاسفم از دیدگاهی که دارید..چون کسی که مدال طلای المپیاد هم داره ممکنه فیزیک رو واسه خودش خونده باشه فقط (مثل من) و راه ها و روش هایی هم برا خودش داشته باشه..

2) بابا خود آرنولد گفته ریاضی بخشی از فیزیکه.. شما چرا دارید حرص می زنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3) وقتی اساتید بزرگ به نتایجی رسیدن نظر شما و من اصلا مهم نیست...اصلا.. فقط من چیزی رو میگم که اونا میگن.. به نظر من هم ریاضی از فیزیک مستقله و زبان علمه.. ولی آرنولد (ریاضی دان روسی ) میگه ریاضی بخشی از فیزیکه..

saeed1905

New Member
لایک ها
6
تو اين مدتي كه من داشتم مطلب رو ويرايش مي كردم شما كلي نظر داديد

saeed1905

New Member
لایک ها
6
فيزيك بدون رياضي امكان نداره و رياضي بدون فيزيك مثل يه خط خطيه روي يه صفحه كاغذ(سعيد)

بالا