پاسخ : Genepets
داداش امین چرا این احتمال رو هم در نظر نمی گیری که شاید درست بگن؟
شبیه سازی که همه می گن درسته کار سختیه و دیر انجام می شه اما دستوالعملش ساده است! فقط جای هسته ی دو تا سلول رو جا به جا می کنن!
من واقعا هر جوری فکر می کنم به این نتیجه می رسم که مهندسی ژنتیک هنوز اون قدری پیشرفت نکرده که بیاد به موجود کاملا زنده رو فقط و فقط با استفاده ی قطعات ژنی موجودات دیگه بسازه! می دونید چندین میلیون نوکلئوتیده؟؟؟ درسته شاید مثلا برای زیاد کردن یه ژن خاص مثل انسولین اون رو وارد پلازمید یه باکتری بکنن. ولی یه موجود زنده فقط دو سه تا ژن نمی خواد که!!! اگه اشتباه فکر می کنم خواهشا یکی برام توضیح بده که اینا چه جوری این ژن ها رو از کروموزوم هم موجود دیگه ای برداشتن و بعدش اومدن این ها رو دوباره ازشون کروموزوم ساخت و تو هسته ای این جدیده گذاشتن؟؟؟
اصلا مگه آخه ژن تمام موجودات با هم همخوانی داره؟؟؟ مثلا ژن هموگلوبین به عنوان مثال! تو همه ی موجودات تغییراتی هر چند کم داره. اگه قرار بود که بتونیم از هموگلوبین موجودات دیگه مثلا برای خودمون استفاده کنیم چرا این همه اهدا ی خون نیازه؟ از موجودات دیگه بگیرن دیگه!
من بازم می گم. بازم به نظر من واقعا بعیده همچین چیزی رو تونسته باشن ساخته باشن
فیلمی رو هم که یکی از دوستان گذاشته بود دیدم. فیلمش که به نظر من کاملا نشون می داد اینا موجودات زنده نیستن! شما اون تیکه ای که چشمش رو باز می کنه نگاه کنید! چشم طبیعی نور یه جور خاصی بازتاب می کنه! مشخصه که این چشم ها زنده و طبیعی نیستند!
همون طور که قبلا گفتم این جانوران خیلی ضعیف هستند و وابسته دستگاه هستند برای زندگی.
نمیخوام مغلطه کنم ولی چرا شما در نظر نمیگیرین که شاید همه اینا درست باشه و واقعا اتفاق افتاده باشه؟
من نمیخوام روی این موضوع بحث کنیم که این قضیه راسته یا دروغه.
شما اصلا فرض کنید راسته بگین چه تبعاتی میتونه داشته باشه؟
چه تاثیری روی آینده انسان داره.
بهتره به حرف نیما گوش بدیم و روی این جور موضوعات بحث کنیم. باشه؟:4: