پاسخ : »»» حدیثِ خود سازی «««
در حقیقت با خوندن این حدیث افغانستان اومد تو ذهنم در حقیقت نوع پوششون از سر تا پا حتی چشماشون رو میپوشونن و تو بعضی موارد با مرد ها هم هیچ معاشرتی ندارند.... اگر این منظور هست والانمیدونم چی بگم...
ولی نه اگر منظور این هست که زن اون خط قرمزهایی که خودش و اسلام مشخص میکنه رو رعایت کنه(که میدونم چیا هستند) قابل قبول هست.
مورد مشاهده مردان قرار نگیرد ....یعنی حتی نباید پاشونو از خونه بیرون بذارند؟!....فقط در اون صورت هست که هیچ مردی نمیتونه اون زن رو ببینه
من به خودم جرئت نمیدم که روی کلام معصوم (علیهم السلام) حرفی بزنم . و اگر حضرت زهرا (علیها سلام) چنین می فرمایند حتما چنین است.
و نباید این روایات را با تفکر خود قیاس کنیم که آیا این قابل قبول هست یا نیست .
اما این رو بگم که :
خب ممکنه این روایت در جامعه ما زیاد خودش رو خوب نشون نده و بار منفی ای داشته باشه ... اما در حقیقت اینطور نیست .
مثلا در زمان امامان آیا همسرانشان بیرون از خانه نمی رفتند ؟
آیا کسی آنها را ندیده بود ؟
نه خیر - اصلا اینطور نبوده .
اما آنچه مهم است حفظ شرایط و موازین اسلامی است .
اگر خانمی به بیرون از خانه می رود باید خود را از نگاه آلوده نامحرم حفظ کند. و اجازه ندهید که کسی از او سوء استفاده بکند .
پس در این صورتاست که شخصیت او حفظ می شود . و خود را بازیچه دست کسی قرار نمی دهد.
البته اگر واقعا زن شخصیت خود را بشناسد هرگز خودش راضی به این کار نخواهد شد .
در داستان هایی از زینب کبری سلام الله علیها آمده است که همسایه دیوار به دیوار منزل ایشان تا به حال ایشان را ندیده بود . زیرا ایشان به هنگام بیرون آمدن از خانه تنها نمی آمدند و با چند نفر بیرون می آمدند تا کسی ایشان را نبیند و نگاه سوء ای به ایشان نشود .
یا حضرت زهرا علیها سلام برای آنکه نا محرمی با صدای ایشان به گناه نیافتد ، در دهان خود سنگ می گذاشتند و با نا محرم صحبت می کردند تا مورد گناه قرار نگیرند.
اگر به خلاف خواست خدا و بر خلاف شخصیت زن بود ، هرگز ایشان چنین عملی انجام نمی دادند.
(توصیه می کنم کتاب آیت الله جوادی آملی زن در آینه جمال و جلال رو بخوانید ) اگر این کتاب رو بخوانید به زن بودن خودتون افتخار می کنید.
دانلود این کتاب :
azahra.hodat.ir/uploads/zan%20daa%20aeeneye%20jamal_43635.pdf