Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256
پاسخ : آیا تکامل انسان سرانجام متوقف شده است؟

تكامل در حال جريانه چون موتور هاي اصليش هنوز روشنن .... هيچ اخلالي در تكامل نيست....نه تنهااين بلمه تكامل پيشرفت هم كرده تو انسان...تكاملي كه الان از طريق فرهنگ جريان داره بسيار سريع در جريانه و خيلي هم قويه......يك چيزي ميگم حال كنين: مگه نميگين بايد عقلمون پيشرفت كنه تا اين مطالب رو درك كنيم؟! اين پيشرفت خودش چه طوري به وجود خواهد اومد؟!با تكامل!!!!!!! مثلا در قرن اخير هوش انسان بسيار بيشتر شده و اين خودش تكامله!!!!

بعضی دانشمندان معتقدند که انسان دارد کم هوش تر و عصبی تر می شود

من با این نظریه موافق ترم

لایک ها
84

خب چرا موافقید؟

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

هوش هم تو درک این چیزا تاثیر میذاره شدیدا!!!!اما میتونه یکی عقلشو بکارنندازه!!!یعنی ذهن بازی برای درک نداشته باشه!!!!!یکی هوشش کمتر باشه برای مثال اما درکش از دنیا وطبیعت بالاتر....!!!!
خب هوشم به مرور زمان زیاد میشه اگه فشارتکاملی باشه آره......توی همینم آدم مردده....
ما که هوشمان بیش از این جواب نمی دهد ! حرف هایمان را هم زدیم ! انشا..... یکی 100 سال دیگه می یاد این تناقض را برطرف می کنه !

لایک ها
84

ما که هوشمان بیش از این جواب نمی دهد ! حرف هایمان را هم زدیم ! انشا..... یکی 100 سال دیگه می یاد این تناقض را برطرف می کنه !
برای همینه ک دارم به این فکمیکنم آیا و از چه لحاظی تکامل یافته ترمیشیم یانه!!!!!

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

برای بار 10000000000000000000000000000000000000000000000000 است که من دارم توسایت می گم با دلیل و مدرک حرف بزنید . این موضوع را من با دلیل رد کردم (کامنت های قبلی را ببینید)

لایک ها
42

از کجات آوردی که انسان بیشتر از 126 سال نمیتونه عمر کنه؟یکم بگردی بالا 130-140 پیدا میکنی.

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

از کجات آوردی که انسان بیشتر از 126 سال نمیتونه عمر کنه؟یکم بگردی بالا 130-140 پیدا میکنی.
این تاپیک مربوط به بیشترازیک سال پیشه لطفا تاریخ هارو نگاه کنید

لایک ها
42

چند سال پیش تو اخبار میگفت که طرف 128 سالش بوده بعدشم مطمین باش تو همین ایران بالا 130 زیاده.معلمم میگفت 126 ساله هست هنوز داره بیل میزنه.

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

این تاپیک مربوط به بیشترازیک سال پیشه لطفا تاریخ هارو نگاه کنید
چند سال پیش تو اخبار میگفت که طرف 128 سالش بوده بعدشم مطمین باش تو همین ایران بالا 130 زیاده.معلمم میگفت 126 ساله هست هنوز داره بیل میزنه.
دوست عزیز نقل قول بزن.... من حرفام مستنده
آخرین پست این تاپیک را بخونین
http://www.irysc.com/forum/t12862-5/#post162824

bloodborne

New Member
لایک ها
215

آقا من یه نظر دارم بیایم بچه های زیست با بچه های معارف یه بحثی سره تکامل انسان بکنیم به نظرم مفید خواهد بود ولی حیف که اینجا کسی جزئ بچه های معارف نیست

astropiad

New Member
لایک ها
37

آقا من یه نظر دارم بیایم بچه های زیست با بچه های معارف یه بحثی سره تکامل انسان بکنیم به نظرم مفید خواهد بود ولی حیف که اینجا کسی جزئ بچه های معارف نیست
بحث در مورد تکامل با بچه های معارف؟؟؟
حالا تو المپیاد زیست چرا؟
تو آزاد میذاشتن بهتر بود.

ولی حالا اگه بگذریم این روایت زیر هم میتونه بحث رو پیچیده کنه:

ابو حمزه ثمالی نقل می کند که شنیدم امام سجاد سلام الله علیه فرمود:
"أَ تَظُنُّ أَنَّ اللَّهَ لَمْ يَخْلُقْ خَلْقاً سِوَاكُمْ بَلَى وَ اللَّهِ لَقَدْ خَلَقَ اللَّهُ أَلْفَ أَلْفِ آدَمَ وَ أَلْفَ أَلْفِ عَالَمٍ وَ أَنْتَ وَ اللَّهِ فِي آخِرِ تِلْكَ الْعَوَالِمِ"(7)بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار، ج‏25، ص 26.
آیا گمان می کنی که خدای متعال غیر از شما خلقی نداشته؟ به خدا قسم که خدای متعال خلق کرده است هزار هزار آدم و هزار هزار عالم و به خدا قسم تو در آخر آن عوالم هستی(یعنی آخرین دوره و نسل آدم و عالم)

منبع متن

amir137925

New Member
لایک ها
63

خوب دوست عزیزمون که ایه قران رو گذاشتون ممنون هستیم و به سوال ایا تکامل به پایان رسیده پاسخ میده یه چیزی هم من اضافه کنم
یه کم برید بگردید تو کتاب های تکامل و غیره حتما می بینید که جواب سوالتون اماده هست
من همیشه اینو میگم:در زیست یه اصل هست اونم اینه که هیچ اصلی نیست یادتون باشه
با ارزوی سلامتی و موفقیت خدمت شما دوست عزیز

bloodborne

New Member
لایک ها
215

من الان داشتم با پدرم در باره این موضوع صحبت می کردم واون از منابع معتبر اطلاعات داشت وبه این نتیجه رسیدیم که تفسیر ما از قرآن اشتباهه.
منظور از خاک همون تشکیل کرات بوده که همینطور جلو رفته و باران در زمین آمده. موجودات تک سلولی و..... وقتی می گن اشرف مخلوقات منظور این نیست همینطوری انسان یجور آفریده شده بلکه انسان دارای دوبعد معنوی و مادی است که وقتی خداوند در قرآن فرموده روحی دمیدم از روح خودم به انسان یعنی جنبه معنوی انسان رو بالا برده و قسمت مادی که همون جنبه حیوانی مارا نشون میده
نشان از تکامل پریمات ها بوده است.
و کلمه که تو قرآن نوشته شده سه معنی دار:آب آلوده،خاک،نطفه.
و ما بدلیل اینکه علم خیلی ضعیف و محدودی که داریم نباید بگوییم قرآن اشتباه گفته چون هنوز بیشتر رموز قرآن کشف نشده و مطوئنا روزی می رسد که دانشمندان برای پیداکردن علم وحقیقت از قرآن کمک می گیرند.

amir137925

New Member
لایک ها
63

اره همین دوست عزیز

bloodborne

New Member
لایک ها
215

خوب بود کارمون یا نه؟
اگه خوب بود یه لایک بزن.

amir137925

New Member
لایک ها
63

بفرما نوش جان

astropiad

New Member
لایک ها
37

البته نه میشه بگیم که نظریه تکامل باطله و نه می تونیم بگیم صادقه

توی قرآن هم به صراحت در این مورد صحبت نکرده.
البته نمی تونیم بگیم که تفسیرای ما کلا غلطه ! بله ممکنه چند آیه این طور باشه که مصداقشم اختلاف بین علماست.

البته قرآن رو به ظاهر میشه تفسیر کرده البته باید آگاه باشیم (مگر آیاتی که مبهمه) دلیل عقلیشم اینه که خدای ما که کامله کتاب هدایتش رو نمیاد در اون حد والا و بالا بده ! بله هست آیاتی که مبهم باشه که بیشترش از طریق روایات و علما تفسیر شده.

البته
اینم می تونه گفتگو رو پیچیده کنه :
ـ خَلَقَكُم‌ْ مِن‌ْ نَفْس‌ٍ وهاحِدَه‌ٍ ثُم‌َّ جَعَل‌َ مِنْهها زَوْجَهها....
خدا انسان‌ را از نفس‌ واحده‌ آفرید و جفت‌ او را از او قرار داد.

منبع

حالا این مبحث چیز خیلی مهمی نیست فقط کنجکاوانه است

البته
جالبیش اینه تو المپیاد زیست داریم بحث علمی و دینی می کنیم.

با تشکر

زمینی

Active Member
لایک ها
159

بچه ها یعنی من جدا از اینایی که فک میکنن انسان از آسمون پرت شده پایین خندم میگیره... شواهد تکامل اون قدر زیاده که عمرا بشه ردش کرد. به نظر من که این تضادی هم با قرآن کریم نداره و داستان حضرت آدم هم تمثیله. من ولی قرآن رو کاملا یک کتاب علمی میبینم که البته خیلی دوپهلو نوشته شده که این از معجزات قرآن هست

bloodborne

New Member
لایک ها
215

من همین رو میگم

astropiad

New Member
لایک ها
37

بچه ها یعنی من جدا از اینایی که فک میکنن انسان از آسمون پرت شده پایین خندم میگیره... شواهد تکامل اون قدر زیاده که عمرا بشه ردش کرد. به نظر من که این تضادی هم با قرآن کریم نداره و داستان حضرت آدم هم تمثیله. من ولی قرآن رو کاملا یک کتاب علمی میبینم که البته خیلی دوپهلو نوشته شده که این از معجزات قرآن هست
ببین عزیز همون طور که گفتم هست نمیشه نظر تکامل رو رد کرد و تصدیق کرد چون تکامل که منتهی به انسان شده به طور قطعی اثبات نشده خوب آره یه نظریه است.

البته یسری حرف ها هست که میتونه بگه مستقیم بوجود اومدن که باید در نظر گرفت مگه کاری داره برا خدا.
مثلا یه داستان که هممون شنیدیم(که نمی دونم معتبره یا نه و نمی دونم روایته یا نه) ولی خیلی معروفه که حضرت آدم و حوا سیب خوردند از بهشت اومدن زمین که وضعیتمون اینطوری شده.

بعد حالا اون قوچ حضرت ابراهیم برای ذبح حضرت حضرت اسماعیل هم یهویی بوجود اومد که البته بعضی می گن که اون یه فرشته بوده حالا!(معجزه نیست)
حالا شتر حضرت صالح هم حساب کنیم اونم از تو کوه بیرون اومده بود که بازم مصداق یهویی بوجود اومدنشه.(معجزه است)
حالا یه مسئله دیگه ازدهای حضرت موسی دیگه قضیش چی بود !!! قضیه خاصی نداره معجزه بود

توی مذهب یهودیت هست که می گن خدا از اون اول یه خلقت کامل کرد بعدش دیگه دنیا مستقل شد و خودش تکامل پیدا کرد و خدا هم هیچ دستی دیگه نداره تو دنیا

یعنی دقیقا خلاف اعتقاد ما که می گیم دعا کن قضا و بلا برطرف بشه که روایتش هم ( الدّعا یردّ القضا )

الان من دارم قشنگ نقش یه معارفی رو بازی می کنم بعد زدم المپیاد نجوم ههه!!!!

بالا