با سلام
خوبه همه سوالات اعتراض وارد بود به غیر از انحلال پذیری!
اگه 3 به 3 مجاز بود که بینهایت بود...
احسان برو دوباره بنویس...فقط 14 تا میشه!
- - - Updated - - -
با سلام
بحث سر رفتن از چند به چند نیست بحث اینه که اگه کسی اینهایی که ما نوشتیم را هم ننوشته باشه ولی 14 تا با 3 به 3 نوشته باشه و بعد 3 به 2 پس نمره کامل می گیره...اونوقت اگه ما استدلالی برای انحلال پذیری کردیم...
مشکل اینجاس که در صورتی که بخوایم جهش زیر لایه ای رو مجاز بدونیم تمام مسیر ها میتونه به 2s برسه!!!واسه همین میگم تنها 14 مسیر میتونه درست باشه!!!
- - - Updated - - -
سلام دوستان!
به نظر من به اونایی که ابررسانا رو صفر نوشتن باید نصف نمره رو میدادن واسه اینکه هم حق اونایی که 0.048 نوشتن ضایع نشه و هم نمرشون با اونایی که اصلا صفر نیاوردن یکی نشه!!
این عادلانه تر نبود؟
چه میشه کرد دوست عزیز...الآن اگه حتی اگه یه نفر شانسی واکنش رو درست نوشته باشه و جواب رو هم بدون راه حل نوشته باشه 0 بهش نمره تعلق میگیره!!!!! البته من خوشحال شدم که صفر نمره داده میشه چون چند تا از همراهان المپیادیم تو استان صفر بدست آوورده بودن!!!
- - - Updated - - -
باید در طیف نشری باشه ......
بله...تماما باید نشر باشه...تنها دلیل هم که وجود داره واسه رد کردن حرف اونایی که میگن اگه تو یه لایه جهش بزنیم میتوینیم بی نهایت راه بنویسیم هم همینه!!!
- - - Updated - - -
دوستان ميدونم تا اين پست رو بذارم همتون مي پريد به من ولي...!!!!!!!!!!!!!
اگه به من باشه كه ميگم سوال ابررسانا كلا مشكل داره چون مبهمه.
انصافا وقتي ميگه تحت اتمسفر h2 و دماي 1000 سانتيگراد ...
شما فكر نمي كنيد هيدروژن كاتاليزگره؟
من سر جلسه اينطور برداشت كردم و هيدروژن رو روي فلش نوشتم و فكر كردم فقط من اينطوريم اما...
وقتي واسه 58 نفر تجربي مدرسه و همچنين 3 تا دبير شيمي مون اين سوال رو مطرح كردم ( بدون اينكه بگم مال المپياده...) همشون مثل من سوال رو حل كردن.
خب اين انصافه؟
خب شما اون اکسیژن رو آزاد کردید؟؟؟
یعنی تو محصول نوشتید O2???
- - - Updated - - -
آقایون و خوانومایی که میگن بینهایت حالت ممکنه یا اینکه فکر میکنن 14 تا نوشتن ولی نمره کامل میگیرن اشتباه می کنن، فقط حالت های زیره که ممکنه و نه نمره ای داره و نمره ای از سوال کسر میکنه:
3d(3/2) -> 3p(1/2) -> 2s(1/2
3d(5/2) -> 3p(3/2) -> 2s(1/2
3p3/2) -> 3s(1/2) -> 2p(3/2
3p(3/2) -> 3s(1/2) -> 2p(1/2
چون طیف نشری منظور سوال بوده پس باید نشری هم نوشته باشین تا نمره ای کم نشه. چون n تغییر نمیکنه پس برای نشر انرژی باید j کاهش پیدا کنه (معادله صفحه قبل سوال) پس اگه در معادلاتی که نوشتین، دلتا j برابر 0 و یا +1 باشه مسیرتون غلطه و نمره منفی هم میگیره. این هم مسیر های غلط:
3s(1/2) -> 3p(1/2) -> 2s(1/2
3s(1/2) -> 3p(3/2) -> 2s(1/2
3d(3/2) -> 3p(3/2) -> 2s(1/2
3p(3/2) -> 3d(3/2) -> 2p(1/2
3p(1/2) -> 3d(3/2) -> 2p(1/2
3p(3/2) -> 3d(3/2) -> 2p(3/2
3p(1/2) -> 3d(3/2) -> 2p(3/2
3p(3/2) -> 3d(5/2) -> 2p(3/2
3p(1/2) -> 3s(1/2) -> 2p(1/2
3p(1/2) -> 3s(1/2) -> 2p(3/2
پس کسایی که 14تا مسیر نوشتن، حداکثر ازین سوال 4 نمره میگیرن و حداقل هم....
آیا به این فک کردی که تغییر زیر لایه می تونه انرژی آزاد کنه؟؟؟
بابا من تک تک انرژی ها رو هم در آووردم...تماما نشر میشه!!!