samira22 گفت
Tajrobi گفت
سلام. من کنکوری 89 بودم. گفتم تجربه هام رو واستون بگم. اول یه کم از خودم میگم. من تابستون گام اول بودم. تو آزمون آخرش 1 کشور شدم. خیلی واسه خودم مفید نبود. بیشتر تابستونم به بطالت گذشت. عربی گام اول خیلی ساده میاد. گولشو نخورید
طول سال کانون بودم. اکثرا تک منطقه بودم. ترازهام اکثرا 7800 - 7900 بود. 8300 و 8100 هم آوردم.
ولی حالا .... !
من تجربی ام. بچه های تجربی سوالی داشتن در خدمتم. معرفی کتاب و ... هر چی
تقریبا تمام کتاب های بازار رو داشتم.
تجربی جان من با ریاضی و فیزیک مشکل دارم چی کنم؟
(منم تجربی هستم و گام اولی) هییییییچ علاقه ای به خوندن زیادشون ندارم، برنامه رو رسوندم ولی تستاشو خیلی بی علاقه می زنم، یعنی تو 40 دقیقه10تا تست ریاضی می زنم
یه سوال دیگه: آزمون های ارزشیابی گام اول رو تا کی فرصت داریم پاسخبرگ رو وارد سایت کنیم؟ همون روز باید وارد شه؟
سلام. واسه ریاضی و فیزیک اصلا اینو به خودت تلقین نکن که من مشکل دارم باهاشون و علاقه ای بهشون ندارم! اصلا نگو! واسه تجربی ها این دو درس نقش تعیین کننده ای داره. من و 2 تا از دوستام ، همیشه ریاضی رو تو کانون 90 به بالا میزدیم. گاهی هم 100 - هندسه ی من که همیشه 100 بود
واسه 100% رفتم سر جلسه کنکور، شده 65
منی که همون 300 تست رو تو35 - 30 دقیقه میزدم( بدون اغراق
) اونم از هندسه یا انتگرالو کاربرد و .... ، سر کنکور وقت کم آوردم
میدونی ، باید فعلا که وقت داری اول از مباحث ساده ی ریاضی شروع منی. مثل log ، مثلثات ، رسم نمودارها ، احتمال ( این مباحث از ریاضی 2 ) و از ریاضی 3 هم میتونی بازه ها و تابع رو full شی
اینا مباحثیه که خیلی راحت میشه توشون نمره آورد. هندسه رو هم اگه تونستی ، از دست نده. احجام رو هم میشه راحت یاد گرفت.
درباره فیزیک. اگه واقعا مشکلت پایه ای یه، میتونی مکانیک و دینامیک رو خیلی سطحی کار کنی. زیاد بهشون گیر نده. هر چند اگه بتونی کلاس بری یا از روی کتاب قدیم اندیشه سازان بخونی ( توضیحی 3 جلدی) خیلی راحت و با یک هفته میتونی این مباحث رو قوی شی. اگه درباره مبحث خاصی چیزی مد نظرت هست ، بگو تا بیشتر توضیح بدم.
درباره آزمون های گام اول ، پاسخبرگ رو میتونی تا ساعت 00 : 18 تو سایت وارد کنی