سلام
اینجا قراره محل تبادل اطلاعات دوره 17 ها بشه!
شما چقدر خوندید؟
چه آزمونایی رفتید؟
چه رتبه هایی آوردید؟
در ضمن میتونیم اینجا اشکالاتمون رو هم رفع کنیم!
اینطوری بقیه هم یه چیزی یاد میگیرن!
با تشکر!
سلام
من هم که دارم مثل .... المپیاد میخونم و درسای مدرسمو خراب کردم!
کمپل 2 رو میخونم و ژنتیک و ...
تا حالا المپیاد مجازی سایت رو شرکت کردم و آزمون بسیج که 59 کشور شدم ,آزمون پدیده رو هم که هنوز نمیدونم!
با تشکر!:4:
سلام
یک سوال دارم:
کدامیک از اندامک های زیر در درون دیگر اندامکها یافت میشود؟(اینو خودم حل کردم فقط میخوام بدونم نظر بقیه چیه,راستی این بسیج مرحله 1 امساله)
1)هستک 2)میتوکندری 3)ریبوزوم 4)وزیکول های حرکتی
سلام
منم المپياد زيستي دوره 17 ام!!!
اما هنوز هيچي نخوندم چون از هر كسي ميپرسم يه منبعي رو ميگه منم سردرگم شدم كمك مي خوام!!!
شما روزي چقد ميخونيد؟
چطوري برنامه ريزي مي كنيد؟
ليست منابع مرحله 1و2؟
سلام
منم المپياد زيستي دوره 17 ام!!!
اما هنوز هيچي نخوندم چون از هر كسي ميپرسم يه منبعي رو ميگه منم سردرگم شدم كمك مي خوام!!!
شما روزي چقد ميخونيد؟
چطوري برنامه ريزي مي كنيد؟
ليست منابع مرحله 1و2؟
این که یک فرد چقدر درس بخونه بستگی به علاقه و زمان فرد داره و برنامه ریزس هم در پی همین قلمداد میشه!
اما منابع براای ما که هنوز اول کاریم :
1.کتب درسی دوره دبیرستان
2. بیولوژی کمپل
3.مقدمه ای بر اکولوژی رفتار دکتر وهاب زاده
این ها تا تابستون ورود به دوم خونده بشه خوبه و بعد باید سراغ کتب دیگه ای رفت که فعلا نیاز نیست!:39:
سلام
یک سوال دارم:
کدامیک از اندامک های زیر در درون دیگر اندامکها یافت میشود؟(اینو خودم حل کردم فقط میخوام بدونم نظر بقیه چیه,راستی این بسیج مرحله 1 امساله)
بله،به نظر می رسه ریبوزم باشه،استنباط من از وزیکول های حرکتی همان میکرو بادی ها هستند(مثل پراکسی زوم) که در دیگر اندامک ها وجود ندارند،،،در ضمن وزیکول های دستگاه گلژی اندامک حساب می شوند؟
سلام
یک سوال دارم:
سلام به همه ی دوره 17 ای ها!
شما امتحاناتتون از کی شروع میشه؟
آیا آمادگی دارید؟حوصله ی امتحان دارید؟
ما که از 10 ام امتحان داریم ولی من اصلا حوصله ی درس ندارم!:37: