پاسخ : المپیاد زیستی های دوره 17!
من میگم بده !!! یعنی حداقل ترجمه ی افتضاحی داره . :4:
منم با amideoxy موافقم فقط جلد 2 خوب نوشته . البته جلد 5 هم به نسبت خوبه
من خودم ترجیح میدم گوارش رو به جای گایتون از سولومون بخونم
سیگنالینگ لنینجر عالیه !!! شما برای مثال برو آلبرتس رو ببین !!! ضمنا من بیوشیمی رو تموم کردم ! سیگنالینگ رو هم آخر خوندم با اینکه فصل 12 هست !
تا جایی هم که من دیدم رست هورمون های اصلی ( اکسین - جیبرلین - اتیلن - سیتوکینین - آبسیزیک اسید ) رو حتی بهتر هم توضیح داده !! فقط در آخر سولومون یک سری
هورمون های دیگه ای رو خلاصه توضیح داده که توی رست نیست . منظورتون از اینکه رست قدیمیه چی بود ؟ من که ندیدم سولومون حرف رست رو نقض کنه . غیر از مکانیسم عمل اکسین
رست میگه اکسین باعث تولید یک سری آنزیم میشه که دیواره رو سست میکنند ولی سولومون میگه اکسین از طریق اسیدی کردن دیواره عمل میکنه
بیوشیمی سولومون هم افتضاحه . فقط برای نمونه شما چرخه کربس و فسفریلاسیون اکسیداتیوش رو بخون
با سلام بچه ها بهتره که هورمون های گیاهی رو از رو سولومون بخونید چون رست مال زمان ناصر الدین شاهه
البته سولمون یکم پراکنده نوشته ولی خوب شما جمع جورش کنید:4:
بعد 2 تا سوال دارم چرا شما اول رفتین سینگنال رو خوندین در صورتی که بیوشیمی رو شروع نکردید 2 چرا از رو لنینجر میخونید این مبحث اصلش ماله سلولیه به نطر من برید از یه کتاب سلولی بخونید نه بیوشیمی
حالا کی گفته سولمون بیخوده م
سولومون کتاب خیلی مناسبیه ( البته اگر بتونید مفهومشو درک کنید که برای بعضی ار فصلاش میشه برای بعضیهاش باید چند بار بشینی بخونی)
سولمون گیاهیش از کمپبل خیلی کامل تره
فیزیولوژی هم بد نگفته ولی خوب یه جا هایی کم گفته (کلیه جنین)
مولکولیش هم خوبه ولی فصل های آخرش بد ترجمه شده
خوب کی گفته بده؟:4:
البته سولمون یکم پراکنده نوشته ولی خوب شما جمع جورش کنید:4:
بعد 2 تا سوال دارم چرا شما اول رفتین سینگنال رو خوندین در صورتی که بیوشیمی رو شروع نکردید 2 چرا از رو لنینجر میخونید این مبحث اصلش ماله سلولیه به نطر من برید از یه کتاب سلولی بخونید نه بیوشیمی
حالا کی گفته سولمون بیخوده م
سولومون کتاب خیلی مناسبیه ( البته اگر بتونید مفهومشو درک کنید که برای بعضی ار فصلاش میشه برای بعضیهاش باید چند بار بشینی بخونی)
سولمون گیاهیش از کمپبل خیلی کامل تره
فیزیولوژی هم بد نگفته ولی خوب یه جا هایی کم گفته (کلیه جنین)
مولکولیش هم خوبه ولی فصل های آخرش بد ترجمه شده
خوب کی گفته بده؟:4:
منم با amideoxy موافقم فقط جلد 2 خوب نوشته . البته جلد 5 هم به نسبت خوبه
من خودم ترجیح میدم گوارش رو به جای گایتون از سولومون بخونم
سیگنالینگ لنینجر عالیه !!! شما برای مثال برو آلبرتس رو ببین !!! ضمنا من بیوشیمی رو تموم کردم ! سیگنالینگ رو هم آخر خوندم با اینکه فصل 12 هست !
تا جایی هم که من دیدم رست هورمون های اصلی ( اکسین - جیبرلین - اتیلن - سیتوکینین - آبسیزیک اسید ) رو حتی بهتر هم توضیح داده !! فقط در آخر سولومون یک سری
هورمون های دیگه ای رو خلاصه توضیح داده که توی رست نیست . منظورتون از اینکه رست قدیمیه چی بود ؟ من که ندیدم سولومون حرف رست رو نقض کنه . غیر از مکانیسم عمل اکسین
رست میگه اکسین باعث تولید یک سری آنزیم میشه که دیواره رو سست میکنند ولی سولومون میگه اکسین از طریق اسیدی کردن دیواره عمل میکنه
بیوشیمی سولومون هم افتضاحه . فقط برای نمونه شما چرخه کربس و فسفریلاسیون اکسیداتیوش رو بخون
آخرین ویرایش توسط مدیر