پاسخ : المپیاد سال چهارم
من نمیگم پایین هستن. ممکنه یه نفر خیلی قوی باشه اصلا" روز آزمون مریض بشه نتونه شرکت کنه یا هزار تا اتفاق دیگه بیفته.
حرف من اینه که رقابت سنگین تر میشه با این کار. بعد تو دوره باید از دوم دبیرستانی تا پیش دانشگاهی رو بشونیم کنار هم ... زیاد جالب نیست این کار ...
کسی با چهارم قبول شدن طلا جهانی نمیشه .
منم بدم نمیاد یه سال وقتی که برا کنکور میخوام بذارم برم المپیاد بخونم که برم طلا بشم بعدش با سهمیه طلا برم دانشگاه ... این که هنر نیست .
چرا نمی تونه طلا جهانی بشه ؟ کسی رو در نظر بگیرید که سال گذشتش دوره ی ده نفر رو هم گذرونده ، برای سال بعد بیشتر می تونه خودشو برای مرحله ی جهانی آماده کنه ؛ غیر از اینه ؟
طلا گرفتن و پیچیدن کنکور گرچه هنر نباشه ، کار اصلا ساده ای هم نیست . ضمن اینکه برای مرحله جهانی نیازه که آدم یه سال دانشگاهشو عقب بندازه ، طلای کشوری که دیگه نیازی نداره .
در مورد خودم با رتبه ی دو ، سه هزار هم می تونم رشته ی مورد علاقم بهترین دانشگاه درس بخونم پس مشکل ندارم که بخاطر سهمیه ی مدال برم سراغ المپیاد ؛ پس همیشه آدم دنبال سهمیه نیست
زیاد هم مهم نیست که دانش آموز دوم تا چهارم کنار هم بشینن و درس بخونن ، دیگه اون جا مهم سطح علمیشونه ؛ چیز دیگه ای مطرح نیست