سلام به همه ی دوستان گل خودم!
یه چند تا نکته وجود داره که لازمه ذکر بشه.
یه تعداد از دوستان بودن که گفتن ما نتونستیم تو آزمون شرکت کنیم چون مدرسمون به ما اطلاع نداد.باور کنید من قبول دارم که در خیلی از مدارس بچه ها اصلا وقتشون را برای ثبت نام در آزمون و پیگیری این چیزا نمی ذارن اما دوست عزیزی که نتونست در این آزمون شرکت کنه دلیلش کوتاهی و وقت نذاشتن خودش هم بوده.منی که می دونم مدیرم به این چیزا اهمیت نمی ده باید خودم پیگیر این مسئله باشم.باید از همون اول سال برم دفتر مدیر بگم آقای X، توی فلان سایت دیدم که بچه ها در مورد المپیادی به نام بسیج حرف می زنند! آقا این المپیاد چیه؟ خوردنی؟پوشیدنیه؟
باید بگیم که آقای مدیر هر وقت بخشنامه دادن خبرم کن. ممکنه مدیر بگه من اطلاع ندارم! فدای سر شما! برید به نزدیک ترین پایگاه بسیج دانش آموزی که تا حالا سر راه دیدید.اگر هم ندیدید لطف می کنید یه Pm برای دوستاتون می فرستید و از همه چیز آگاه میشید. من خودم می دونم یه المپیادی تو یه مدرسه ... چی می کشه.من خودم اولین المپیادی مدرسمون بودم پس خواهش می کنم این بحث را ادامه ندید...
[hr:1b5d0a8660]
در ضمن لازم نیست سوالات را اسکن کنید.سایت رزمندگان خودش به زودی سوالات را با پاسخنامه تشریحی برای دانلود عمومی قرار می دهد.
من که فرصت نکردم سوالات را ببینم اما بدونید که چند تا اشتباه اگه دیدید تعجب نکنید. بسیجه دیگه...
اگر دوست دارید در مورد شرایط محیطی برگزاری آزمون پارسال بدونید به تاپیک المپیاد بسیج سال قبل یه سری بزنید.شرایط خیلی بچه ها از جمله خودم خوب نبود.
1_دمای زیر صفر... و نداشتن پتو برای جلوگیری از منجمد شدن در طول آزمون.
2_ نود دقیقه تاخیر در برگزاری آزمون و در نتیجه 30 دقیقه دید زدن مردم تو خیابون اونم ساعت 8 صبح روز جمعه. بعدش هم 60 دقیقه راهپیمایی در راهروی محل برگزاری آزمون جهت جلوگیری از منجمد شدن.
3_ نبودن تعداد دفترچه سوال کافی و انتخاب مسئول حوزه که کدام یک از بچه ها مثبت ترن و بیشتر بلدن که از لطف مسئول حوزه من نفر آخر بین همه ی رشته ها بودم.(شاید آستین تیشرتم زیادی کوتاه بود یا این که کفشم طرح دلار داشت که نشون میداد من چیزی از شیمی بلد نیستم و اومدم وقت بگذرونم
)
4_اجازه نداشتن برای استفاده از ماشین حساب تا وقتی مسئول مربوطه بپرسه.....
5_ گرفتن کاغذ های سفید من و پخش آن ها بین دوستان به دلیل این که بقیه یادشون نبود امتحان می دهند.
و هزاران مورد دیگر که شما می توانید در تاپیک های سال های قبل مشاهده کنید...
موفق باشیم!