پاسخ : انجمن برترین رتبه های کنکور 90
سلام به همه
من در تست هایی که زدم به چند تا اشکال برخوردم ، از طرفی امیدوارم اشکال شما هم باشه که الان رفع بشه و از اون طرف امیدوارم اشکالتون نباشه چون بتونید جواب بدید !
1- یه تستیه که برای این که درست باشه این جمله باید غلط باشه
اگر یک آهنربا به چند قطعه تقسیم شود هر قطعه یک آهنربای کامل دوقطبی می باشد .
من و چند تا از بچه ها که نتونستیم کوچیکترین ایرادی به این جمله وارد کنیم .
2- کدام جمله درست است ؟
آب از نظر آرنیوس نه یک اسید و نه یک باز است .
آب از نظر آرنیوس هم یک اسید و هم یک باز است .
طبق تست ، نه نه باید درست باشه .
3- کدام مقایسه در مورد 100 گرم آب 100 درجه با 100 گرم بخار آب 100 درجه نادرست است ؟
1- انرژی جنبشی 100 گرم بخار بیشتر است .
2- انرژی پتانسیل 100 گرم بخار بیشتر است .
جواب تست گزینه ی 1
این تستا از آزمون 26 خرداد 89 بود که 4 موسسه ی ایندگان قلم چی گاج و مبتکران با هم دیگه تولید کرده بودند .
4- مجموعه ی آ مفروضه . اگه آ رو تو یه آکولاد بذاریم ، چه مجموعه ای به دست میاد ؟ یه مجموعه با تعداد اعضای آ که هر عضو آ توی یه آکولاد اضافی باشه یا یه مجموعه ی یک عضوی که همه ی اعضای آ توش باشن ؟
تو امتحان سنجش حالت اول رو گرفته بود و تو خارج از کشور 89 حالت دوم رو .
به امید جذب وسلی اشنایدر و اشلی یانگ
سلام بر همگي دوستان
خيلي خوشحالم از اينكه ديگه داريم به آخرش نزديك مي شيم. چند وقت پيش خودم رو تو خواب سر جلسه كنكور ديدم، بعد يه لحظه اين فكر به ذهنم اومد كه تا 3 ساعت ديگه همه چه تمومه، و از شدت خوشحالي اين فكر از خواب پريدم!
در مورد سوالا، اول سوال 4 رو كه مطمئنم جواب مي دم. شك نكنيد كه حالت 2 درسته. مجموعه جديد فقط يك عضو داره كه همون a هست.
سوال 1 به نظر من هم اشكالي تو جمله نيست. البته "كاملاً" يه مقدار تو ذوق مي زنه ولي فكر نكنم اگرم اشتباه باشه، در سطح كتاب باشه.
سوال 2 گمونم توي مدل لوري-برونستد بود كه طبق معادله خوديونش، آب هم اسيد مي شد هم باز. ولي تو مدل آرنيوس همچين چيزي نداشتيم و ملاك فقط آزاد كردن پروتون يا يون هيدروكسيد بود.
سوال 3 فكر كنم با توجه به اين كه سرعت حركت ذرات بخار آب بيشتر از آب مايعه، پس انرژي جنبشي اونا هم بيشتره. البته شايد يه مقدار توضيح مسخره و ابتدايي به نظر بياد، ولي دليل ديگه اي براش پيدا نكردم.