شدم نفر هفتم با این که خودم پیشنهاد داده بودم .
ادبیات : معلممون 3 ، 4 تا درس داده . من کتاب جامع گاجو دارم . برای قرابت و زبان فارسی هم کتابای الگو
کتاب تاریخ ادبیات کلک و املای هامون سبطی خریدم ولی نخوندم .
کتاب 5 بحث و قرابت و آرایه های ادبی الگو واقعا خوبن . پیشنهاد می کنم حتما بخرین .
عربی : عربی 1 و درسای 1تا 5 عربی 2 رو خوندم از رو کتاب الگو خوندم . فوت و فن رو هم خریدم ولی هنوز نخوندم .
کتاب تست جامع الگو تستاش خیلی خیلی قشنگه . پیشنهاد می کنم حتما بخرین .
دینی : هیچی نخوندم .
زبان : من کتابای کیاسالارو خریدم . درس 1 رو خوندم . معلممون نویسنده ی کتاب الگوئه که دیگه چاپ نمی شه . کتابشو درس به درس کپی می کنه .
شیمی : کتاب تست سبز فوق العادس. شیمی پایه نخوندم و نمی خونم . برای پیش کتاب آموزش بهمنو خریدم سینتیک و تعادلشو خوندم . سینتیک سبزو هم زدم .
فیزیک : فیزیک پایه ی الگو و خوشخوانو دارم . بیشتر فصلارو خوندم و سری اول تستای کتاب الگو رو زدم . فیزیک پیش هم فقط سینماتیک .
دیفرانسیل : از رو خوشخوان دستگاه اعدادو دنباله ( سری نه ) از رو 10 استاد فقط دستگاه اعداد از رو رمزینه هیچی
3 فصل اول کتاب حسابان و ریاضی پایه ی 10 استاد رو هم زدم . کتاب مثلثات قلم چی رو هم زدم .
هندسه : فصل یک تحلیلی رو خوندم و تستای الگو ( کتاب سفیده ) و 10 استادو زدم .
يه كتاب تست الگو هم دارم كه به يكي از دوستام كه كتاب نداشت قرضش دادم.
کتاب تست آبی الگو اصلا خوب نیست و سطحش خیلی بالاتر از کنکوره . ولی کتاب سفیده عالیه .
هندسه پایم هم چون خیلی ضعیفه کل گاج 1 و 2 رو زدم در طول سال هم 10 استاد و الگو
گسسته : گرافو کامل خوندم تستای کتاب الگو و خوشخوانو زدم . کتاب گسسته ی الگو آشغاله . نخریدش . اگه می خواید 2 تا کتاب گسسته بخرید خیلی سبزو بگیرید . خلاصه این که اگه خواستین 1000 تا کتاب کمک آموزشی گسسته بخرید الگو رو نخرید . کتاب دیف هم یه چیزی تو همین مایه ها .
قرار بنویسیم چه مبحثایی رو خوندیم نه این که چه کتابایی رو خریدیم .
حرف آخر این که با توجه به این که بعد ازخوندن لیست کتابایی که یکی از دوستان نوشته بود داشتم شاخ در می آوردم . پیشنهاد می کنم تا دیر نشده یه تجدید نظر اساسی بکنن ایشون .