abdi

New Member
لایک ها
171
جواب سوال مجانب: با توجه به اینکه توابع آرکی به تنهايي مجانب قائم و مایل ندارند، پس فقط افقی‌ها رو بررسی می‌کنیم. براي افقي ظاهراً دو تا مجانب داره. يكي وقتي كه x به سمت منفي بي‌نهايت مي‌ره كه مي‌شه آرك‌سينوس -1، يكي وقتي x به سمت مثبت بي‌نهايت مي‌ره كه مي‌شه آرك‌سينوس1. ولي اين دوميه نادرسته، چون xهايي كه به سمت مثبت بي‌نهايت مي‌رن عضو دامنه نيستن (صورت از مخرج بزرگ‌تر مي‌شه). پس فقط يك مجانب داره.
meriom گفت
جواب اون حرکت دایره ایه آرک کسینوس دو سوم میشه؟
درسته. اگه راه حلت رو هم براي بقيه بتوني بذاري خيلي ممنون مي‌شم، هرچند يه مقدار سخته چون شكل مي‌خواد.

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
جسارت نباشه باید بگم که این سوال تو کتاب هالیدیه . ما کنکور داریم نه المپیاد فیزیک ، باور کنید .

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
مرسی از سوال هایی که گذاشتین اقای عبدی.

به نظرتون حجم مطالب فیزیکی که واسه این ازمون قلم چی میاد زیاد نیست؟ تعداد سوال های گاج سفید خیلی زیاده از سوال 530 تا 906 !

درس ما هم که نرسیده به اونجا هنوز!

meriom

New Member
لایک ها
23
فقط شکلشو خودتون تجسم کنید چون من بلد نیستم شکل بکشم

اونجا که جسم رها میشه N=0 پس:(v همون سرعت تو جاییه که جسم رها میشه)​
mgCosx=mv^2/R => v^2=gRCosx​
حالا با پایستگی انرژی مکانیکی:​
E1=mgR​
E2=1/2mv^2+mgh=mgRCosx/2 +mgRCosx​
mgr=1.5mgrCosx​
cosx=2/3​
به نطرم سوالش جوری نیست که تو کنکور نیاد فقط احتمالا به جای پارامترا عدد میدن،پارسالم اگه اشتباه نکنم سوال حرکت دایره ای و پایستگی انرژی داده بودن.​

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
Ali1993 گفت
داشتم تست آرایه می زدم . به چندتا اشکال برخوردم .
1- در همه ی ابیات زیر به جز ... دو بار کنایه به کار رفته است .(سنجش 88 )
الف- عمر ها در زیر دامن برد سعدی پای صبر سر ندیدم کز گریبان وفا برداشتن
ب-جهان چو حادثه ای پای در رکاب آرد عنان فتنه بدان چشم نیم خواب دهد
ج- بر درگه عشق اگر مرا بار افتد کاری بکنم که پرده از کار افتد
د- گل ز شبنم نتوانست عرق کردن خشک بس که در کوی تو بازار تماشا گرم است
2-در کدام گزینه کنایه به کار نرفته است ؟
الف-روی جانان طلبی آینه را قابل ساز ورنه هرگز گل و نسرین ندمد ز آهن و روی
ب- یکی نغز بازی کند روزگار که بنشاندت پیش آموزگار
ج- دست از مس وجود چو مردان ره بشوی تا کیمیای عشق بیابی و زر شوی
د-چو نامردم آواز مردم شنید میان خطر جای بودن ندید

به نظر من هر 8 گزینه درستن . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
از معلممون پرسیدم .
سوال 1 رو قبول کرد که همه ی گزینه ها درستن . تو پاسخ نامه به درگاه عشق بار افتادن رو کنایه از عاشق شدن نگرفته .
در مورد سوال دوم گفت که اگر آینه رو استعاره از خودمون ( یا دل خودمون ، دقیقا یادم نیست . ) بگیریم ، آینه را قابل ساز دیگه کنایه نداره و گزینه ی 1 جواب میشه .

abdi

New Member
لایک ها
171
Ali1993 گفت
جسارت نباشه باید بگم که این سوال تو کتاب هالیدیه . ما کنکور داریم نه المپیاد فیزیک ، باور کنید .
منظورتون همون جسم روي كره است؟ البته من نمي‌دونستم از هاليديه چون معلممون اين سوالو داده بود، ولي يه سوال مشابه همين سوال در كنكور سراسري رياضي سال 89 اومده. اگه بخواين سوالش رو هم براتون مي‌ذارم. دقيقاً راه حلش همينه. كنكور اون‌قدرها هم كه فكر مي‌كنيم راحت نيست!

abdi

New Member
لایک ها
171
maral-riazi گفت
مرسی از سوال هایی که گذاشتین اقای عبدی.

به نظرتون حجم مطالب فیزیکی که واسه این ازمون قلم چی میاد زیاد نیست؟ تعداد سوال های گاج سفید خیلی زیاده از سوال 530 تا 906 !

درس ما هم که نرسیده به اونجا هنوز!
كلاً تستاي گاج خيلي زياده با اون تقسيم‌بندي‌هاي اعصاب‌خوردكنش. كاش مثل فيزيك پايه‌اش يه سري‌ها رو ستاره‌دار مي‌كرد. فكر كنم اگه فقط سراسري‌هاش رو بزنيد رو مطلب مسلط مي‌شيد.

apvrya

New Member
لایک ها
7
سلام به همه
سلام بر همه و بر apvrya
این متن همون سوال دینی قلمچی هست:
با توجه به آیات 16و17 سوره فاطر " ... وما ذلک علی الله بعزیز" در می یابیم که ... و انسانها هرقدر که بمعنای حقیقی کاملتر شوند ، ..... بیشتر میشود.
1) اگر خدا اراده کند می تواند هستی مارا بگیرد- احساس نیاز و وابستگیشان به خداوند
2)مخلوقات در ذات خودمستقل نیستند و تنها خدا در ذات خود مستقل است - فقر و نیازمندی آنها به خدا
3) مخلوقات نسبت به خدا فقیر ونیازمندند- عبودیتشان در پیشگاه خدا
4)کسی نمی تواند وجود خدا را بگیرد و نابودش کند- درک فقر و نیازمندیشان به خداوند
زده 4 می شه ؟؟(لطفا یکی جواب بده . )
به نظر من که یک میشه .
این سوال جوابش میشه گزینه 4 عین متن کتاب درسیه (رجوع کنید به صفحه ی 8بالای صفحه خط سوم)
كنكور اون‌قدرها هم كه فكر مي‌كنيم راحت نيست!
فکر کنم حالا همه تون متوجه شدین که کنکور چیه.خدا رو شکر میکنم دیگه کنکور رو به بچه بازی نمیگرین (بی منظور) .
بازم از سوالای خوبتون ممنون به ویژهabdi ولی حیف که هر موقع میام میبینم جواب دادن
در ضمن این سوال رو یکی از دوستام (معلمشون گفته بود)پارسال اورد ولی منم مثله ali1993گفتم ماله المپیاده

zek

New Member
لایک ها
124
سلام بر apvrya
(اسمتون خیلی سخته !)
من همین الان به پاسخنامه هم نگاه کردم جوابو زده گزینه 1
سوال 63 آزمون 21 آبان هست و زده گزینه 1 و البته گزینه 1 درست تره ( قسمت اولش درست تر تره )

apvrya

New Member
لایک ها
7
سلام
zek گفت
سلام بر apvrya
(اسمتون خیلی سخته !)
من همین الان به پاسخنامه هم نگاه کردم جوابو زده گزینه 1
سوال 63 آزمون 21 آبان هست و زده گزینه 1 و البته گزینه 1 درست تره ( قسمت اولش درست تر تره )
در ضمن این سوال رو یکی از دوستام (معلمشون گفته بود)پارسال اورد ولی منم مثله ali1993گفتم ماله المپیاده
فکر کنم سوء تفاهم شد منظوره من سوال مربوط به حرکت دایره ایه که همه ی معلما به دانش آموزا میدن نه اون سوال چند پهلو دینی.
apvrya اول اسمم که a ی مربوط به فامیلمه و pvryaهم که پوریا میشه کجاش سخته شما هم مثله بقیه بگو پویا.

mozhgan

New Member
لایک ها
127

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
چرا هیشکی هیچی نمی نویسه ؟
من اینو نوشتم تا تاپیکمون بیاد بالای تاپیکایی که کیلویی درست شدن و هیچ مطلب به درد بخوری هم ندارن . ( همشون از سایتای دیگه کپی پیست شدن . )

mozhgan

New Member
لایک ها
127
Ali1993 گفت
چرا هیشکی هیچی نمی نویسه ؟
من اینو نوشتم تا تاپیکمون بیاد بالای تاپیکایی که کیلویی درست شدن و هیچ مطلب به درد بخوری هم ندارن . ( همشون از سایتای دیگه کپی پیست شدن . )

خب چیزی برا گفتن نیست!

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
ازمون رو چطور دادید بچه ها؟!

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
میشه لطفا سرفصل آزمونای رشته ی ریاضی قلمچی رو این جا بذارین ؟ پیشاپیش خیلی ممنون

J-J

New Member
لایک ها
113
کسی از دوستان میدونه تراز ((زیست پیش100 درصد)) تو این آزمون قلمچی چند بوده؟

mozhgan

New Member
لایک ها
127
Ali1993 گفت
میشه لطفا سرفصل آزمونای رشته ی ریاضی قلمچی رو این جا بذارین ؟ پیشاپیش خیلی ممنون

ببخشید ..
ولی من منظورتون رو متوجه نشدم!! و الا میذاشتم!

drali

New Member
لایک ها
34
mozhgan گفت
Ali1993 گفت

ببخشید ..
فک کنم منظورشون برنامه ازموناست

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
drali گفت
mozhgan گفت
Ali1993 گفت

ببخشید ..
فک کنم منظورشون برنامه ازموناست
منظورم اینه که بنویسین آزمون بعدی در چه تاریخی برگزار میشه و سرفصلش چیه . یا آدرس اینترنتیش رو بنویسین خودم برم ببینم . بازم پیشاپیش ممنون .

meriom

New Member
لایک ها
23
ادبیات پیش 1-52
ادبیات2 96-127
ادبیات3 99-124
زبان فارسی 90-109
عربی2 109-135
دینی پیش 4-45
دینی2 93-133
دینی3 135-171
زبان پیش 1-32

شیمی پیش 1-34
شیمی2 52-85
شیمی3 44-68

این درساتون با ما مشترکه ولی بقیه اختصاصیا حتما فرق میکنه...تاریخشم میشه 19 آذر!

بالا