سوال 1 گزینه 3 که میگین پرده داره. گزینه 2 هم مدام باید داشته باشه.فک کنم معنیش ته مانده شراب باشه یا یه چیزی تو این مایه ها که با قدح تناسب داره.
منم میگم گزینه 1
در مورد سوال 2 که هیچ بحثی نیست .( تست گزینه ی 2 سال 86 )
جالبه که یه بیت مال کتاب درسیه ، به ایهام تناسب زر و روی در در خود کتاب اشاره شده .
اما تست اول جزء تستای تالیفی کتاب آرایه س .
تو پاسخ نامه زده گزینه ی یک
در گزینه ی 3 پرده با مقام که اونم یه اصطلاح موسیقیه تناسب داره ! ( ما هر وقت سر کلاس از این نکته ها می شنویم می پرسیم اینو باید از کجا می دونستیم ؟ می گه خب حالا که دونستید . )
در گزینه ی 2همون طور که گفتید مدام ( در این جا به معنی همیشگی ) با بزم وقدح تناسب داره . ( معنی دیگه ش نوعی شرابه )
گزینه ی 4 که ایهام تناسبش به عقل جن هم نمی رسه .( یه ذره فاصله می ذارم تا این بیتو هر جوری که به عقلتون می رسه بخونید و معنی کنید . عمرا چیزی رو که پاسخ نامه نوشته ومن این زیر می نویسم به ذهنتون برسه ، این خط این نشون ! )
............................................................
................
..................
...................
....................
..................
.................
..................
.................
................
......................
..................
..................
................
...............
بهشت این جا اصلا به معنی بهشت نیست ! که اگه بود می شد ایهام نه ایهام تناسب .
فعله به معنی رها کرد از مصدر هشتن ! که با دار السلام که یکی از نامای بهشته تناسب داره .
و اما گزینه ی یک ...
طبق اطلاعات عمومی من عنقا (Angha) یعنی عقاب . چون به اطلاعات عمومی من اعتمادی نبود یکی از بچه ها رفت از تو لغت نامه دید .
معنی کرده بود پرنده ای افسانه ای که ...
خب دام مصراع اول که معنی تله می ده در معنی دیگرش که این جا نمی خوره ( گاو و گوسفند و ... ) با عنقا تناسب داره دیگه .
لطفا نگید گاو کجا ؟ پرنده ی افسانه ای کجا
در همین کتاب روح رو با چشم تناسب گرفته .
همه قبول دارن که هر 4 گزینه ایهام تناسب دارن ؟
فعله به معنی رها کرد از مصدر هشتن ! که با دار السلام که یکی از نامای بهشته تناسب داره .
طبق اطلاعات عمومی من عنقا (Angha) یعنی عقاب . چون به اطلاعات عمومی من اعتمادی نبود یکی از بچه ها رفت از تو لغت نامه دید .
خب دام مصراع اول که معنی تله می ده در معنی دیگرش که این جا نمی خوره ( گاو و گوسفند و ... ) با عنقا تناسب داره دیگه .
روضه به معنی بهشت با دارالسلام(بهشت) تناسب داره و معنی عزاداری با عیش تضاد داره(البته اغلب بچه ها تضاد رو به عنوان تناسب در نظر نمی گیرن ولی براساس تقسیم بندی، تناسب شامل چند مورد میشه: مقابله،تضاد،مراعات النظیر،تبادر،توجیه و افتنان)
تو سایت سازمان سنجش یه چیزی هست که نوشته مشخصاتو وارد کنیم تا اطلاعاتمونو چک کنیم و یه شماره 16 رقمی بمون بدن!!...من همه رو امتحان کردم گفت اطلاعاتتون اشتباهه
شماها تونستین کدتونو بگیرین؟مدرسه ما یه فرمی بمون داد چک کنیم که واسمون یه کدرهگیریو از آموزش پرورش بگیره!...این دوتا یکین؟(آخه دیروز آخرین مهلتش بود و مدرسه ما امروز میخواست تحویل بده!!)...کلا اگه کسی چیزی راجب این کدو سوابق تحصیلی میدونه لطفا بگه
کتاب آرایه های ادبی نشر الگو
در اون بیت روح بود ، قلب بود ، چشم هم بود . نوشته بود که این 3 تا باهم تناسب دارن . خب آرایه ها نسبی اند . قوی و ضعیف دارن . چشم یه ذره با روح تناسب داره دیگه . من این مثال رو زدم تا شما رو قانع کنم که عنقا با دام تناسب داره.
سوال تالیفیه . ولی من تالیف نکردم . مولف کتاب تالیف کرده . یعنی این سوال ، سوال کنکور سراسری و آزاد و گزینه 2 و سنجش و ... نبوده .
کتاب آرایه های ادبی نشر الگو
در اون بیت روح بود ، قلب بود ، چشم هم بود . نوشته بود که این 3 تا باهم تناسب دارن . خب آرایه ها نسبی اند . قوی و ضعیف دارن . چشم یه ذره با روح تناسب داره دیگه . من این مثال رو زدم تا شما رو قانع کنم که عنقا با دام تناسب .
سوال تالیفیه . ولی من تالیف نکردم . مولف کتاب تالیف کرده . یعنی این سوال ، سوال کنکور سراسری و آزاد و گزینه 2 و سنجش و ... نبوده .
تو سایت سازمان سنجش یه چیزی هست که نوشته مشخصاتو وارد کنیم تا اطلاعاتمونو چک کنیم و یه شماره 16 رقمی بمون بدن!!...من همه رو امتحان کردم گفت اطلاعاتتون اشتباهه
شماها تونستین کدتونو بگیرین؟مدرسه ما یه فرمی بمون داد چک کنیم که واسمون یه کدرهگیریو از آموزش پرورش بگیره!...این دوتا یکین؟(آخه دیروز آخرین مهلتش بود و مدرسه ما امروز میخواست تحویل بده!!)...کلا اگه کسی چیزی راجب این کدو سوابق تحصیلی میدونه لطفا بگه
تو سایت سازمان سنجش یه چیزی هست کهنوشته مشخصاتو وارد کنیم تا اطلاعاتمونو چک کنیم و یه شماره 16 رقمی بمونبدن!!...من همه رو امتحان کردم گفت اطلاعاتتون اشتباهه
شماها تونستین کدتونو بگیرین؟مدرسه ما یه فرمی بمون داد چک کنیم که واسمونیه کدرهگیریو از آموزش پرورش بگیره!...این دوتا یکین؟(آخه دیروز آخرینمهلتش بود و مدرسه ما امروز میخواست تحویل بده!!)...کلا اگه کسی چیزی راجباین کدو سوابق تحصیلی میدونه لطفا بگه
خدا نكنه! بريد تو سايت http://www.sanjesh.org/. دفترچه ثبتنامو حتماً دانلود كنيد و بخونيد. با خوندن اون همه چي دستتون ميياد. اول بايد يه كارت اعتباري بگيريد. اگه كارت بانكي عضو شتاب داريد و ميتونيد از اينترنت خريد كنيد، از همون سايت سنجش يه كارت اعتباري بگيريد، وگر نه بايد بريد يه دفتر پستي پيدا كنيد و از اون كارتو بخريد (چند تا راه ديگه هم توي دفترچه هست). بعد بريد تو سايت قسمت "بررسي اطلاعات فردي و دريافت كد سوابق تحصيلي". از يكي از راههايي كه گفته وارد اطلاعات شخصيتون بشيد (كد منطقه توي دفترچه راهنما هست). اونجا بايد اطلاعاتتون رو تأييد كنيد. بعد از تأييد يه كد بهتون ميده كه بايد نگهش داريد. بعد از اين دوباره بريد تو سايت سنجش و وارد قسمت ثبت نام بشيد و ثبت نام كنيد كه اينجا هم كد كارت اعتباريتون رو ميخواد و هم كد سوابق تحصيلي رو. بعدشم خلاص!