zek

New Member
لایک ها
124
سوال 1 گزینه 3 که میگین پرده داره. گزینه 2 هم مدام باید داشته باشه.فک کنم معنیش ته مانده شراب باشه یا یه چیزی تو این مایه ها که با قدح تناسب داره.
منم میگم گزینه 1

zek

New Member
لایک ها
124
مثل اینکه دکمه ویرایش از کار افتاده !!!!

گزینه 4 هم به نظرم بین روضه و بهشت یه تناسبی شاید پیداشه .

درکل به نظرم ایهام تناسب سخت ترین آرایه موجود در ادبیات هست.

monzavi

New Member
لایک ها
0
"روی و چشمی دارم اندر مهر او کاین گهر می ریزد ، آن زر می زند "
با توجه به زر روی میتونه ایهام تناسب داشته باشه دیگه!

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
در مورد سوال 2 که هیچ بحثی نیست .( تست گزینه ی 2 سال 86 )
جالبه که یه بیت مال کتاب درسیه ، به ایهام تناسب زر و روی در در خود کتاب اشاره شده .
اما تست اول جزء تستای تالیفی کتاب آرایه س .
تو پاسخ نامه زده گزینه ی یک
در گزینه ی 3 پرده با مقام که اونم یه اصطلاح موسیقیه تناسب داره ! ( ما هر وقت سر کلاس از این نکته ها می شنویم می پرسیم اینو باید از کجا می دونستیم ؟ می گه خب حالا که دونستید . )
در گزینه ی 2همون طور که گفتید مدام ( در این جا به معنی همیشگی ) با بزم وقدح تناسب داره . ( معنی دیگه ش نوعی شرابه )
گزینه ی 4 که ایهام تناسبش به عقل جن هم نمی رسه .( یه ذره فاصله می ذارم تا این بیتو هر جوری که به عقلتون می رسه بخونید و معنی کنید . عمرا چیزی رو که پاسخ نامه نوشته ومن این زیر می نویسم به ذهنتون برسه ، این خط این نشون ! )

............................................................
................
..................
...................
....................
..................
.................
..................
.................
................
......................
..................
..................
................
...............
بهشت این جا اصلا به معنی بهشت نیست ! که اگه بود می شد ایهام نه ایهام تناسب .
فعله به معنی رها کرد از مصدر هشتن ! که با دار السلام که یکی از نامای بهشته تناسب داره .
و اما گزینه ی یک ...
طبق اطلاعات عمومی من عنقا (Angha) یعنی عقاب . چون به اطلاعات عمومی من اعتمادی نبود یکی از بچه ها رفت از تو لغت نامه دید .
معنی کرده بود پرنده ای افسانه ای که ...

خب دام مصراع اول که معنی تله می ده در معنی دیگرش که این جا نمی خوره ( گاو و گوسفند و ... ) با عنقا تناسب داره دیگه .
لطفا نگید گاو کجا ؟ پرنده ی افسانه ای کجا
در همین کتاب روح رو با چشم تناسب گرفته .
همه قبول دارن که هر 4 گزینه ایهام تناسب دارن ؟

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
Ali1993 گفت
فعله به معنی رها کرد از مصدر هشتن ! که با دار السلام که یکی از نامای بهشته تناسب داره .
طبق اطلاعات عمومی من عنقا (Angha) یعنی عقاب . چون به اطلاعات عمومی من اعتمادی نبود یکی از بچه ها رفت از تو لغت نامه دید .

خب دام مصراع اول که معنی تله می ده در معنی دیگرش که این جا نمی خوره ( گاو و گوسفند و ... ) با عنقا تناسب داره دیگه .
اسم کتابش چیه؟

روح رو با چشم تناسب گرفته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی در مورد این سوال باهاتون موافقم منم به این نتیجه

رسیدم که چهار گزینه ایهام تناسب دارن ! گفتین سوالش تالیفیه؟!!!!!!!!!!!

گزینه ی چهار رو میدونستم دارالسلام یکی از نام های بهشته.

J-J

New Member
لایک ها
113
براساس فرهنگ معین روضه :1بهشت2 باغ 3عزا و سوگواری

پس گزینه 4 ،یک ایهام تناسب دیگه هم داره

روضه به معنی بهشت با دارالسلام(بهشت) تناسب داره و معنی عزاداری با عیش تضاد داره(البته اغلب بچه ها تضاد رو به عنوان تناسب در نظر نمی گیرن ولی براساس تقسیم بندی، تناسب شامل چند مورد میشه: مقابله،تضاد،مراعات النظیر،تبادر،توجیه و افتنان)

meriom

New Member
لایک ها
23
تو سایت سازمان سنجش یه چیزی هست که نوشته مشخصاتو وارد کنیم تا اطلاعاتمونو چک کنیم و یه شماره 16 رقمی بمون بدن!!...من همه رو امتحان کردم گفت اطلاعاتتون اشتباهه
شماها تونستین کدتونو بگیرین؟مدرسه ما یه فرمی بمون داد چک کنیم که واسمون یه کدرهگیریو از آموزش پرورش بگیره!...این دوتا یکین؟(آخه دیروز آخرین مهلتش بود و مدرسه ما امروز میخواست تحویل بده!!)...کلا اگه کسی چیزی راجب این کدو سوابق تحصیلی میدونه لطفا بگه

bihamta

New Member
لایک ها
345
منم 2 بار همه رو تیک زدم بازم یکی رو اشتباه قبول کرد...
اما بار سوم که زدم همه رو تایید کرد و یه کد داد!

meriom

New Member
لایک ها
23
آخه واسه من اصلا چیزی نمیاره که تیک بزنم کلا میگه داوطلبی با این مشخصات یافت نشد!!

zek

New Member
لایک ها
124
امروز ساعت 8 شبکه آموزش فرصت برابر - آقای توکلی
در مورد الغای تاثیر معدل پیش در کنکور ( الغا از نظر املایی مهمه !!!!
مثل الغای بردگی)

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
zek گفت
امروز ساعت 8 شبکه آموزش فرصت برابر - آقای توکلی
در مورد الغای تاثیر معدل پیش در کنکور ( الغا از نظر املایی مهمه !!!!
مثل الغای بردگی)
واااااااااااااااای جدا؟!!!!!!!!!!!!!!! پس حتما نگاه کنیم !

مرسی که گفتی zek جان .

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
maral-riazi گفت
Ali1993 گفت

اسم کتابش چیه؟

مگه میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی در مورد این سوال باهاتون موافقم منم به این نتیجه

کتاب آرایه های ادبی نشر الگو
در اون بیت روح بود ، قلب بود ، چشم هم بود . نوشته بود که این 3 تا باهم تناسب دارن . خب آرایه ها نسبی اند . قوی و ضعیف دارن . چشم یه ذره با روح تناسب داره دیگه . من این مثال رو زدم تا شما رو قانع کنم که عنقا با دام تناسب داره.
سوال تالیفیه . ولی من تالیف نکردم . مولف کتاب تالیف کرده . یعنی این سوال ، سوال کنکور سراسری و آزاد و گزینه 2 و سنجش و ... نبوده .

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
Ali1993 گفت
maral-riazi گفت
Ali1993 گفت

اسم کتابش چیه؟

کتاب آرایه های ادبی نشر الگو
در اون بیت روح بود ، قلب بود ، چشم هم بود . نوشته بود که این 3 تا باهم تناسب دارن . خب آرایه ها نسبی اند . قوی و ضعیف دارن . چشم یه ذره با روح تناسب داره دیگه . من این مثال رو زدم تا شما رو قانع کنم که عنقا با دام تناسب .
سوال تالیفیه . ولی من تالیف نکردم . مولف کتاب تالیف کرده . یعنی این سوال ، سوال کنکور سراسری و آزاد و گزینه 2 و سنجش و ... نبوده .
من که نگفتم شما طرح کردین.مگه معنی تالیفی رو نمیدونم که توضیح میدین؟!

تناسب چشم و روح رو هم متوجه شدم.

به هر حال ممنون از سوال خوبتون.

anishtain71

New Member
لایک ها
9
meriom گفت
تو سایت سازمان سنجش یه چیزی هست که نوشته مشخصاتو وارد کنیم تا اطلاعاتمونو چک کنیم و یه شماره 16 رقمی بمون بدن!!...من همه رو امتحان کردم گفت اطلاعاتتون اشتباهه
شماها تونستین کدتونو بگیرین؟مدرسه ما یه فرمی بمون داد چک کنیم که واسمون یه کدرهگیریو از آموزش پرورش بگیره!...این دوتا یکین؟(آخه دیروز آخرین مهلتش بود و مدرسه ما امروز میخواست تحویل بده!!)...کلا اگه کسی چیزی راجب این کدو سوابق تحصیلی میدونه لطفا بگه
من هم همه رو امتحان کردم ماله من هم نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ما باید 25 بهمن ثبت نام کنیم.خیلی تعجب برانگیز ناراحت کننده غیر عادی و استرس زاست.

meriom

New Member
لایک ها
23
من میخوام الان ثبت نام کنم
چرا این جوریه؟!!!آموزش پرورش اینجا واسه تایید اطلاعاتمونم که رفتیم گفت به ما ربطی نداره
واسه اینم که بریم حتما همینو میگن

zek

New Member
لایک ها
124
جمعه ساعت 13:30 برنامه گزینه جوان
موضوع : ثبت نام کنکور

راستی اونروز شبکه آموزش رو دیدین ؟؟؟؟/ من که ندیدم .

pishi72

New Member
لایک ها
77
bihamta گفت
منم 2 بار همه رو تیک زدم بازم یکی رو اشتباه قبول کرد...
اما بار سوم که زدم همه رو تایید کرد و یه کد داد!
meriom گفت
آخه واسه من اصلا چیزی نمیاره که تیک بزنم کلا میگه داوطلبی با این مشخصات یافت نشد!!
anishtain71 گفت
meriom گفت
تو سایت سازمان سنجش یه چیزی هست کهنوشته مشخصاتو وارد کنیم تا اطلاعاتمونو چک کنیم و یه شماره 16 رقمی بمونبدن!!...من همه رو امتحان کردم گفت اطلاعاتتون اشتباهه
شماها تونستین کدتونو بگیرین؟مدرسه ما یه فرمی بمون داد چک کنیم که واسمونیه کدرهگیریو از آموزش پرورش بگیره!...این دوتا یکین؟(آخه دیروز آخرینمهلتش بود و مدرسه ما امروز میخواست تحویل بده!!)...کلا اگه کسی چیزی راجباین کدو سوابق تحصیلی میدونه لطفا بگه
من هم همه رو امتحانکردم ماله من هم نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ما باید 25 بهمن ثبت نامکنیم.خیلی تعجب برانگیز ناراحت کننده غیر عادی و استرس زاست.
meriom گفت
من میخوام الان ثبت نام کنم
چرا این جوریه؟!!!آموزش پرورش اینجا واسه تایید اطلاعاتمونم که رفتیم گفت به ما ربطی نداره
واسه اینم که بریم حتما همینو میگن
ببخشيد شما الان دارين در مورد چي حرف ميزنين؟؟؟؟؟

سايت سنجش،تاييد،كد و ... اينا چين؟؟؟

من هيچكدوم از اين كارايي كه ميگينو نكردمااااااا!!!!

ميترسم ثبت نام تموم شه و من هيچ كاري نكرده باشم!

abdi

New Member
لایک ها
171
pishi72 گفت
ببخشيد شما الان دارين در مورد چي حرف ميزنين؟؟؟؟؟

سايت سنجش،تاييد،كد و ... اينا چين؟؟؟

من هيچكدوم از اين كارايي كه ميگينو نكردمااااااا!!!!

ميترسم ثبت نام تموم شه و من هيچ كاري نكرده باشم!
خدا نكنه! بريد تو سايت http://www.sanjesh.org/. دفترچه ثبت‌نامو حتماً دانلود كنيد و بخونيد. با خوندن اون همه چي دستتون مي‌ياد. اول بايد يه كارت اعتباري بگيريد. اگه كارت بانكي عضو شتاب داريد و مي‌تونيد از اينترنت خريد كنيد، از همون سايت سنجش يه كارت اعتباري بگيريد، وگر نه بايد بريد يه دفتر پستي پيدا كنيد و از اون كارتو بخريد (چند تا راه ديگه هم توي دفترچه هست). بعد بريد تو سايت قسمت "بررسي اطلاعات فردي و دريافت كد سوابق تحصيلي". از يكي از راه‌هايي كه گفته وارد اطلاعات شخصيتون بشيد (كد منطقه توي دفترچه راهنما هست). اونجا بايد اطلاعاتتون رو تأييد كنيد. بعد از تأييد يه كد بهتون مي‌ده كه بايد نگهش داريد. بعد از اين دوباره بريد تو سايت سنجش و وارد قسمت ثبت نام بشيد و ثبت نام كنيد كه اينجا هم كد كارت اعتباري‌تون رو مي‌خواد و هم كد سوابق تحصيلي رو. بعدشم خلاص!

m-s

New Member
لایک ها
129
چه قدر امسال ثبت نامو پیشرفته کردن!!!!

واسه ما که این خبرا نبود

بالا