apvrya

New Member
لایک ها
7
بد نیست بدونید تو فاصله ای که داشتم صفحه های قبل رو میخوندم سوال گذاشتن ,و جواب دادنو سرو تهشو بهم بستن و رفت پی کارش ولی تو اون سوال میبایستی میگف رادیکال 10برابر پی یا توان دو پی برابر 10 که نگفته. و gهم برابر10 منکه 6و خورده ای شد
...................(بابت مطلب حذف شده عذر خواهی میکنم منظوری نداشتم دیدم حذف بشه بهتره البته کسایی که خوندنش. اگه نخوندین چه بهتر)
zek گفت
سلام
در مورد اون آدم فضاییا نمیدونم کدوم شبکه بود.من اخبار خیلی جاها (!) رو نیگا کردم ولی هیچکدوم چیزی نگفتن .همچنان منتظرم تا بگن.
خیلی مشتاقم ببینمشون.
راستی استان مرکزی شبکه استانی داره واسه خودش؟؟؟ خمین فک کنم استان مرکزی هست دیگه .

سوال اول 45 سانتی متر درسته
سوال دوم هم اجازه بدین تا دوباره بذارم تا منزوی هم ببینن. بعد جوابو میذارم.
خواستم دوباره اینجا بذارم گفت از سهمیه آپلودت استفاده کردی !!!!

این لینکشه : http://www.2shared.com/photo/soSufleX/fizik.html[/quote]
معذور که بحث رو به بیراه کشیدم
سلام zek منم مثله شما چند سال پیش خبری مثله اینا شنیدم ولی منبع خبری من پر بیننده تر بود بیست و سی بود با تصویر چندتا پسقاب پرنده که به مدت بیست دقیقه رو آسمون نواحیه اطراف رشت ثابت واستاده بودن از قضا اون روز من تنها بودم و بعد این موضوع رو به خونوادم گفتم بهت زده شدند و گفتند دیونه نشدی یه وقتی... . منم واسه اثبات صداقتم گفتم اگه بیست و سی نشون داده لابد بعد ازاون 21 و22 و خبرو ... نشون میده ولی متاسفانه نشون نداد مهر رسوایی به پیشونیه من خورد . منم الان به شما میگم دیگه پیگیر نباشین چون در این مورد سانسور شدید میشه اگه خواسته باشن اون جور چیزارو تو ملائ عام بزارن مطمئن باش مردم میترسن غوغایی میشه ولی بعضی از مردم میگن اینا چرتن ولی از رو حکمت خدا که هیچ چیزو بیهوده خلق نکرده کائناتم بیهوده خلق نکرده مطمئن باش چیزی هست.(از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگوین چیزها)
چند وقتی بود نیومدم تو سایت الانم یک ساعته و نیمه از صفحه ی 57 دارم میخونم اون قسمت تقلب منو به یاد معلمون انداخت بیخود و بیجهت نوبت اول 5نمره ازم کم کرد 14.5شدم منم به خاطر تهمتش عهد کردم که سره کلاسش همیشه تقلب کنم منم شعرارو کوچولو مینوشتم و میزاشتم کنار خودکار تو مشتم معلم بالا سرم میومد و من از رو اون مینوشتم کناریم هی میخندید و میخندید یه بارم به خاطر خندهاش هزارتا حرفش گفت خلاصه سال تموم شدو کنکور امدو شعر همانا و من هم همانا (چه خاطراتی داشتیم خنده بازار بود) الانم دارم له له میزنم واسه یه کلاس و هم میزی بامزهم

قدرشو بونید اگه ممکنه وقتتون هم تلف نمیره صورت سوال روهم(امتحانات) بزارین (اگه ممممممممکککککککککننننننه)

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
zek گفت
سلام
در مورد اون آدم فضاییا نمیدونم کدوم شبکه بود.من اخبار خیلی جاها (!) رو نیگا کردم ولی هیچکدوم چیزی نگفتن .همچنان منتظرم تا بگن.
خیلی مشتاقم ببینمشون.
راستی استان مرکزی شبکه استانی داره واسه خودش؟؟؟ خمین فک کنم استان مرکزی هست دیگه .

سوال اول 45 سانتی متر درسته
سوال دوم هم اجازه بدین تا دوباره بذارم تا منزوی هم ببینن. بعد جوابو میذارم.
خواستم دوباره اینجا بذارم گفت از سهمیه آپلودت استفاده کردی !!!!

این لینکشه : http://www.2shared.com/photo/soSufleX/fizik.html[/quote]
معذور که بحث رو به بیراه کشیدم
سلام zek منم مثله شما چند سال پیش خبری مثله اینا شنیدم ولی منبع خبری من پر بیننده تر بود بیست و سی بود با تصویر چندتا پسقاب پرنده که به مدت بیست دقیقه رو آسمون نواحیه اطراف رشت ثابت واستاده بودن از قضا اون روز من تنها بودم و بعد این موضوع رو به خونوادم گفتم بهت زده شدند و گفتند دیونه نشدی یه وقتی... . منم واسه اثبات صداقتم گفتم اگه بیست و سی نشون داده لابد بعد ازاون 21 و22 و خبرو ... نشون میده ولی متاسفانه نشون نداد مهر رسوایی به پیشونیه من خورد . منم الان به شما میگم دیگه پیگیر نباشین چون در این مورد سانسور شدید میشه اگه خواسته باشن اون جور چیزارو تو ملائ عام بزارن مطمئن باش مردم میترسن غوغایی میشه ولی بعضی از مردم میگن اینا چرتن ولی از رو حکمت خدا که هیچ چیزو بیهوده خلق نکرده کائناتم بیهوده خلق نکرده مطمئن باش چیزی هست.(از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگوین چیزها)
چند وقتی بود نیومدم تو سایت الانم یک ساعته و نیمه از صفحه ی 57 دارم میخونم اون قسمت تقلب منو به یاد معلمون انداخت بیخود و بیجهت نوبت اول 5نمره ازم کم کرد 14.5شدم منم به خاطر تهمتش عهد کردم که سره کلاسش همیشه تقلب کنم منم شعرارو کوچولو مینوشتم و میزاشتم کنار خودکار تو مشتم معلم بالا سرم میومد و من از رو اون مینوشتم کناریم هی میخندید و میخندید یه بارم به خاطر خندهاش هزارتا حرفش گفت خلاصه سال تموم شدو کنکور امدو شعر همانا و من هم همانا (چه خاطراتی داشتیم خنده بازار بود) الانم دارم له له میزنم واسه یه کلاس و هم میزی بامزهم

قدرشو بونید اگه ممکنه وقتتون هم تلف نمیره صورت سوال روهم(امتحانات) بزارین (اگه ممممممممکککککککککننننننه)

سوالات رو میتونید از سایت aee.medu.ir دانلود کنید!

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
baran-h گفت
p-ghajari گفت
چرا نداره که.. واضحه دیگه..
البته این چیزی که شما نوشتید واضحه!
ولی من منظورم اینه که برایند نیروهای وارد بر جسم میشه 3000 ، خوب این برایند هم شامل نیروی وزن میشه و هم نیرویی که از طرف تشک بر جسم وارد میشه .
چرا نباید وزن رو حساب کنیم؟؟

بابا تغییر تکانه تقسیم بر زمان = نیروی کل متوسط تو اون زمان

نه فقط نیروی تشک که..

کل نیرو

بر میگردیم عقب تر..

ببین..نیوتن اومد پروند که

F= dP/dt

این نیروی لحظه ایه.. برایند نیروی لحظه ای

یعنی کل نیروی وارد بر جسم.. نه فقط نیروی تشک..

پس نیروی متوسط میشه:

دلتا P تقسیم بر دلتا t

افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال هم نیروی متوسط رو خواسته..نه نیروی تشک رو که...

apvrya

New Member
لایک ها
7
منظوره من این بود که همون سوالی که میپرسین نه همه ی سوالات اگه ممکنه سه خط اول رو حذفش کن
<maral-riaziچون پشیمون شدم نوشتم

ممنون

baran-h

Active Member
لایک ها
98
p-ghajari گفت
baran-h گفت
p-ghajari گفت
ولی من منظورم اینه که برایند نیروهای وارد بر جسم میشه 3000 ، خوب این برایند هم شامل نیروی وزن میشه و هم نیرویی که از طرف تشک بر جسم وارد میشه .

نه فقط نیروی تشک که..

کل نیرو

بر میگردیم عقب تر..

F= dP/dt

پس نیروی متوسط میشه:

دلتا P تقسیم بر دلتا t

افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشیدا، خیلی معذرت میخوام که مجبورم اینطور صحبت کنم!
بهتر بود شما بعد از امتحان برگه تونو دور نمی انداختید که حالا این اشتباه پیش نیاد!!
در سوال نیروی متوسط وارد بر شخص از طرف تشک رو خواسته!!
نه کل نیرو!
نیازی هم به این نیست که فلسفه و تاریخ فیزیک تعریف کنید.

بازم خیلی شرمندم که اینطور صحبت کردم!

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
apvrya گفت
منظوره من این بود که همون سوالی که میپرسین نه همه ی سوالات اگه ممکنه سه خط اول رو حذفش کن
<maral-riaziچون پشیمون شدم نوشتم

ممنون
قبل از این که شما بگید خودم حذف کردم!

zek

New Member
لایک ها
124
سلام بچه ها
راستشو بخواین رو استدلالهای شما خیلی فکر کردم.امشب این سوالو (سوال2) رو از دوستم پرسیدم. اون هم نظرش این بود که همفازن.میگفت که اون نقطه سیاه چشمه موج باشه پس اختلاف فازشون صفره و همفازن .من بهش گفتم که آقای ... تو جزوش اینطوری نوشته که ناهمفازن و... ، دوستم هم زنگ زد و همین الان از معلمش پرسید. نظر ایشون هم این بود که دو نقطه همفازن .
و نظرشون این بود که این دو موج ، یه موج نیستن که بخوایم فاصله هاشونو جمع بزنیم.و البته یه مثال خیلی شفاف هم زدن و اون این بود که اگه رو آب راکد یه ضربه بزنیم موجهای عرضی که ایجاد میشه ، قله هاشون همفازن هرچند که فاصله هاشون مضرب صحیح لاندا نیست.

در کل من متاسفم که یه معلم به شهرت اون آقا چنین اشتباه فاحشی رو تحویل دانش آموزاش داده (اگه بخواین برای تصدیق حرفم میتونم اسکنش کنم و براتون بذارم)و از شما و معلم دوستم هم کمال تشکر رو دارم که باعث شدین منم اشتباهات ایشونو چشم بسته قبول نکنم.و خدا رو شکر میکنم که کلاسش نمیرم . هرچند خیلیا چشم و گوش بسته طرفدار آنچنانی یه معلم میشن که اشتباهاتشو قبول نمیکنن.
و البته متاسفم که سوالم اینجوری شد.

در نهایت موفق باشیم

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
ممنون که گفتی . . . منم از دیروز درگیر این سوالم.ذهنم رو مشغول کرده بود!موفق باشیم!

zek

New Member
لایک ها
124
راستشو بخواین دارم از عصبانیت آتیش میگیرم.آخه این آدم چرا واقعا اسمشو گذاشته معلم؟!!!
پارسال که معلم خودمون بود کلی با هم آخرای سال مشکل پیدا کردیم ( هم من و همین دوستم که این سوالو ازش پرسیدم ) ...

معلم معروفیه ... اصلا هم وقت خالی نداره. از الان تا سال 91 وقتش پره.واسه سال 91 به یه نفر وقت داده ...

واااااااااااااااااااااااای که اعصابم داغون بود و داغون تر هم شد ...

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
حالا خودت رو ناراحت نکن ! من از این بدتر هاشم دیدم !

zek

New Member
لایک ها
124
آآآآآآآآآآآآآآآآه ....

راستی بچه ها شما تونستین پاسخنامه فیزیک رو دانلود و البته باز کنین ؟؟؟ من دو بار دانلود کردم ولی باز نمیشه !!!!
اگه زحمتی نباشه میشه اونو یه کاریش کنین منم ببینمش؟برام خیلی مهمه که ببینمش.البته میدونم زحمته ولی شرمنده دیگه ...
ممنون

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
بله . . . منم ممنون میشم اگه یکی از دوستان زحمت بکشه لینک بزاره ما هم دانلود کنیم!

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
baran-h گفت
p-ghajari گفت
baran-h گفت
p-ghajari گفت

نه فقط نیروی تشک که..

کل نیرو

بر میگردیم عقب تر..

F= dP/dt

پس نیروی متوسط میشه:

دلتا P تقسیم بر دلتا t

افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشیدا، خیلی معذرت میخوام که مجبورم اینطور صحبت کنم!
بهتر بود شما بعد از امتحان برگه تونو دور نمی انداختید که حالا این اشتباه پیش نیاد!!
در سوال نیروی متوسط وارد بر شخص از طرف تشک رو خواسته!!
نه کل نیرو!
نیازی هم به این نیست که فلسفه و تاریخ فیزیک تعریف کنید.

بازم خیلی شرمندم که اینطور صحبت کردم!

خواهش می کنم..

شما لطف دارید..

خواهش می کنم.. ولی من خوندم نیروی متوسط وارد بر شخص..تشکش رو یادم نیست...

اگه اون باشه حق با شماست.... ولی من اونطوری خوندم و یادمه... پاسخنامه هم حتما اینطوری نوشته..

بازم ممنون..

حالا یه چیز جالب بگم بخندین یکم:

من نه تنها سوال رو اشتباه خوندم (به گفته ی شما البته اگه درست باشه و تشک رو گفته باشه) بلکه حرف اول شما رو هم اشتباه خوندم...

فکر کردم میگی که تغییر تکانه تقسیم بر زمان میشه نیروی تشک و باید نیروی وزن رو هم بهش اضاف کنیم..که این تاریخ فیزیک رو گفتم..

اخه در بالا های تاپیک یکی گفته بود میشه 3600 یعنی نیروی وزن رو اضافه کرده بود..من فکر کردم شما هم همین رو میگی..

در هر صورت..حالا حد اقل این رو خیلی ها فهمیدن که صورت اصلیه قانون 2 چیزیه که گفتم .. نه F=ma آخه فک نمی کنم که تو کتاب درسی درست گفته

باشه... فکر کنم اون هم مثل اکثر جاها نوشته F=ma ..ولی نیوتن واقعا گفته: F=dP/dt .....

الان یه لحظه از زهنم گذشت که برم سوالارو دانلود کنم ببینم... ولی دیدم اصلا برام جذابیت نداره...

به جاش میرم از یوتیوب فیلم دانلود می کنم..جذاب تره..

در ضمن اگه بلدید چطوری از یوتیوب فیلم دانلود کنید این فیلم مهران مدیری رو دانلود کنید... ارزش دیدن داره.. من دانلود کردم..عالیه..

http://www.youtube.com/watch?v=nXxgvf9lIg8&feature=player_embedded

zek

New Member
لایک ها
124
خیلی ممنون از لطفتون .
اما حجمش مثله اینکه خیلی زیاده.5.7 مگابایت !!!!!
با سرعت بالای اینترنت من به این زودیا دانلود نمیشه ...
ایشالا موند واسه اعلام نمرات !!!!
شاید هم فردا تو مدرسه دانلودش کردم.
در نهایت خیلی ممنون

maral-riazi

New Member
لایک ها
112
zek گفت
خیلی ممنون از لطفتون .
اما حجمش مثله اینکه خیلی زیاده.5.7 مگابایت !!!!!
با سرعت بالای اینترنت من به این زودیا دانلود نمیشه ...
ایشالا موند واسه اعلام نمرات !!!!
شاید هم فردا تو مدرسه دانلودش کردم.
در نهایت خیلی ممنون
فکر کنم برای دیدن فایل هایی که از 4shared دانلود میشن باید عضویت داشته باشی !

من چند ماه پیش چند تا فایل رو دانلود کردم نشد استفاده کنم ازشون !

حوصله ی عضویت هم ندارم!
به هر حال منم ممنونم اقای عبدی لطف کردید!

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام بچه ها

من عکساشو کپی کردم بعدشم آپلود.رسید در حد 50 تا 100 کیلو بایت....فک کنم بتونید دانلود کنید.
سوال 1 تا 8
http://www.4shared.com/file/Cx_6HpBX/clip_image001.html
سوال 9 تا 13
http://www.4shared.com/file/Gyv__u8i/clip_image002.html
سوال 14 تا 16
http://www.4shared.com/file/7GvM9ewi/clip_image003.html

ماشاالله این مسولین ما اینقد با زکاوتن میترسن که عکساشو pdf کنن که خلق الله راحت بتونن دسترسی پیدا کنن.عکساشو میکنن توو ورد!

موفق باشید

m-s

New Member
لایک ها
129
اینجا بحثه کنکوره!!!

تاپیک مربوط به مهران مدیری جای دیگست!!

اونجا ادامه بدن دوستان

monzavi

New Member
لایک ها
0
یک سوال شیمی:
بر روی سرب IIکلرید(همون سرب دو کلرید!)که سرب آن مخلوطی از سرب 206 و سرب207 میباشد محلول سیر شده ی سرب دو کلرید که سرب آن سرب207 است اضافه میکنیم.تعیین کنید در دمای ثابت کدام اتفاق می افتد؟
1(به وزن سرب دو کلرید جامد افزوده میشود
2(از وزن سرب دو کلرید کاسته میشود
3(تغییری در وزن سرب دو کلرید جامد صورت نمیگیرد
4(تمام یونهای سرب206 وارد محلول میگردد

بالا