میشه شما درصداتونو بگید (البته اگر دوست دارید ! )
چون من توی خونه آزمون دادم میخوام بدونم رتبه و تراز و ... حدودا چقدر میشه.
هرکس دیگه ای هم بگه ممنون میشم !
میشه شما درصداتونو بگید (البته اگر دوست دارید ! )
چون من توی خونه آزمون دادم میخوام بدونم رتبه و تراز و ... حدودا چقدر میشه.
هرکس دیگه ای هم بگه ممنون میشم !
برید تو سایت کانون و این شماره کاربری ها رو بزنید :
897225689 و 897225742
رتبه حدود 15 تراز هم حدود 8400
البته که اگه درصداتون رو با پیغام شخصی می فرستادید کمتر ریا می شد !
ولی من فقط با شماره شناسنامه خودم میتونم کارنامه بگیرم!...هر شهری معمولا یه سایت داره که برترای همون شهرو با ترازشون مینویسه، ما اینجوری کسب اطلاع میکنیم!!
...تازه امروز تو حوزه ما عکس نفرات زیر هزار اینجارو زده بودن رو بنر دم در دانشکده ای که حوزه مون بود
برید تو سایت کانون و این شماره کاربری ها رو بزنید :
897225689 و 897225742
رتبه حدود 15 تراز هم حدود 8400
البته که اگه درصداتون رو با پیغام شخصی می فرستادید کمتر ریا می شد !
البته من خودمم خوشم نمیاد درصدامو اینجا بنویسم !!!
من خودم از بقیه خواستم درصداشونو بنویسن اون وقت اگر خودم نمیذاشتم پر رویی نبود؟؟؟؟
و چیزی که ارزش داره رتبه توی کنکوره . این درصدا که چیزی رو مشخص نمیکنه که ریا باشه!!
در هر صورت ممنون.
به باران اچ :
این فقط یه شوخی بود . سعی کردم که اینو با علامت تعجب و شکلک نشون بدم . به هر حال اگه ناراحت شدید ببخشید .
به مژگان :
من از خودم نگفتم . این 2 تا شماره ای که نوشتم یکی شون بهتر از باران اچه و اون یکی بدتر
به مریوم : یعنی شما این 3 تا رو با ش ش 1234567890 نمی تونید ببینید ؟ من که تونستم .
به باران اچ :
این فقط یه شوخی بود . سعی کردم که اینو با علامت تعجب و شکلک نشون بدم . به هر حال اگه ناراحت شدید ببخشید .
به مژگان :
من از خودم نگفتم . این 2 تا شماره ای که نوشتم یکی شون بهتر از باران اچه و اون یکی بدتر
به مریوم : یعنی شما این 3 تا رو با ش ش 1234567890 نمی تونید ببینید ؟ من که تونستم .
چرا این شماره هایی که شما گذاشتید رو میشه دید ولی فکر کنم فقط همینا اینجوریه!!چون الانم که کلاس بودم چندتا از دوستام میخواستن کارنامشونو ببینن چون ش ش نداشتن نتونستن کارنامه بگیرن!!
به باران اچ :
به مژگان :
من دو بار ادبیات 100 زدم . البته این دیگه ریا نمیشه ، چون همه می دونن که شانسیه !
یه بارش آزمون جمع بندی پیش 1 قلم چی سال 86 بود .
یکیش هم اولین آزمون نشانه برتر بود . برای این که مطمئن شید که شانسی بوده ، بدونید که 3 تا نشانه ی بعدیش رو 50 زدم !
آزمون بعدی قلم چی کیه ؟
یه چیزی : آزمون جمع بندی نشانه ی برتر جمعه ی دیگه س . اگه بتونید شرکت کنید خیلی خوبه . چون سوالاش سخت تره . متاسفانه با وجود تلاش های پیشی 72 من نتونستم آپلودکردن یاد بگیرم که سوالاشو براتون بذارم !
من دو بار ادبیات 100 زدم . البته این دیگه ریا نمیشه ، چون همه می دونن که شانسیه !
یه بارش آزمون جمع بندی پیش 1 قلم چی سال 86 بود .
یکیش هم اولین آزمون نشانه برتر بود . برای این که مطمئن شید که شانسی بوده ، بدونید که 3 تا نشانه ی بعدیش رو 50 زدم !
آزمون بعدی قلم چی کیه ؟
یه چیزی : آزمون جمع بندی نشانه ی برتر جمعه ی دیگه س . اگه بتونید شرکت کنید خیلی خوبه . چون سوالاش سخت تره . متاسفانه با وجود تلاش های پیشی 72 من نتونستم آپلودکردن یاد بگیرم که سوالاشو براتون بذارم !
با سلام
تا حالا براي شما اتفاق افتاده اختصاصيهاتون رو اعلام كنن ولي عموميها رو نه؟ من الان فقط درصداي اختصاصيم هست. جلوي عموميها خاليه. درحالي كه تو پاسخنامه پايين صفحه، پاسخنامه عمومي هست. خوب پس چرا تصحيح نميكنن؟