سلام بچه ها
خوبین؟
دیروز کارنامه هامونو دادن ، برای اولین بار در طول این 12 سال تحصیلم انضباطم شده 19.75
اگه تا حالا انضباطتون کم نشده بدونین خیلی حال میده
البته این 0.25 همش بخاطر غیبتهای غیر موجهه !!!ناظم ما خیلی باانصافه، فقط 0.25 !!
درمورد کتابای الگو واقعا خوبن ، بجز دیف 1 که اونم بد نبودا ولی خوشخوانو که دیدم خوشخوان بهتر بود(البته این نکته رو آقای علی 1993 قبلا گفته بودن که دیف الگو زیاد خوب نیس).ولی انصافا کتابای دیگش هم زیاد در اون حد اشکال ندارن.لااقل اون کتابایی که من دارم ، زیاد اشکال ندارن !
عربی آبی الگو واقعا کتاب عالیییییییییییییییییییییییه
فوت و فن رو دیدم حجمش زیاده !
کتاب زبان فارسی خیلی سبز رو که خوندم ؛ تا حالا کتابی ندیده بودم که اون همه اشتباه داشته باشه.حالا من فقط قسمت تکواژ و واژه رو خوندم.
همین کتاب پنج بحث بهتره ، من گاج سبز رو داشتم که حجمش زیاد بود این 5 بحث بهتره. ممنون که معرفیش کردین
یه سوال ادبیات :
لاله سوی جویبار خرگه بیرون زده است خیمه آن سبزگون خرگه این آتشین
در مصراع دوم حذف فعل به چه قرینه ای هست ؟؟؟ من میگم معنوی ولی معلممون بخاطر "است" در مصراع اول میگه لفظی!! آخه اون "است" جز اون فعله دیگه ، معنی "است" نمیده که
راستی میخوان ما رو 1شنبه ببرن سینما ملک سلیمان ببینیم !!!!!!!!!!!!!!!!!! انگار نه انگار که ما پیشیم !!! وقتی گفتیم ببرین نمایشگاه کتاب گفتن درس دارین حالا سینما می برن!!! البته من که نمیرم. اونم سینمای شهر ما !! هر آن امکان داره سقفش بیاد رو سرمون!
به 313110 : کتاب خوشخوان از خیلی کتابای دیگه بهتره ! مخصوصا جلد 2 که درسای مرتبط رو هم گذاشته. خیلی خوبه.