abdi گفت
abdi گفت
Ali1993 گفت
یه سوال دیفرانسیل می نویسم ظاهرش خیلی آسونه ولی باطنش خیلی ...
دنباله ی (n-2)/(n+1) کل کسر به توان n همگراست به ...
می دونیم باید حد دنباله رو در بی نهایت حساب کنیم .
جواب 1 : طبق قضیه ی پرتوان حد کسر در بی نهایت برایر یک است . یک به توان بی نهایت مساوی [HIGHLIGHT=#ffff00]یک .[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جواب 2 : کل کسر همیشه از یک کوچک تر است و به توان بی نهایت می رسد . پس جواب صفر است . [/HIGHLIGHT]
به نظر شما کدوم جواب درسته ؟؟؟؟؟
دنباله ی (n-2)/(n+1) کل کسر به توان n همگراست به ...
می دونیم باید حد دنباله رو در بی نهایت حساب کنیم .
جواب 1 : طبق قضیه ی پرتوان حد کسر در بی نهایت برایر یک است . یک به توان بی نهایت مساوی [HIGHLIGHT=#ffff00]یک .[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]جواب 2 : کل کسر همیشه از یک کوچک تر است و به توان بی نهایت می رسد . پس جواب صفر است . [/HIGHLIGHT]
به نظر شما کدوم جواب درسته ؟؟؟؟؟
البته اين جواب خودمه و ممكنه درست نباشه. فردا از معلممون ميپرسم اگه اشتباه بود ميگم.
می خوام یه چیزی بگم . در این یکی دو هفته بحثای مختلفی در این تاپیک مطرح شد ، مثلا لیست کتابا ، این که بهترین آزمون کدومه ، آزمون قلم چی هفته ی پیش و... و این سوال دیفرانسیلی که من نوشتم .
بیشترمون تو همه ی بحثای بالا شرکت کردیم ولی به این سوالی که من نوشتم فقط یه نفر جواب داد . اگه ما فقط هفته ای یه ساعت بیایم تو سایت و از این جور بحثا بکنیم ، نسبت به هم مدرسه ای های خودمون که تو این سایت نمیان ، تا سر کنکور چهل و چند ساعت فرصت مطالعه رو از دست می دیم . ( البته من که روزی یه ساعت تو سایتم ! ) ولی اگه در این تاپیک در کنار بحثای جانبی ، سوالای خوبی رو که از این ور اون ور گیر میاریم بنویسیم نه تنها وقتمون رو از دست ندادیم ، بلکه میشه گفت کلی وقت هم ذخیره کردیم . چون برای پیدا کردن هر سوال نکته داری کلی باید گشت .
خلاصه می خوام بگم که از اونایی که تو همه ی بحثا شرکت می کنن ولی به این جور سوالا توجهی نمی کنن دلگیرم .
و اما این سوال : آیا من کرم داشتم که از عدد نپر که هنوز هیچکدوم نخوندیم سوال مطرح کردم ؟؟ معلومه که نه . می خواستم بگم که حواستون به فرق حد تابعای معمولی و دنباله ها در بینهایت باشه . در این جا درسته که بینهایت تا عدد کوچیک تر از یک دارن در هم ضرب میشن ولی همه ی این عددا خیلی به یک نزدیکن . پس با سواد فعلی ما نمیشه به این سوال جواب داد . ولی طبق این چیزایی که نوشتم میشه استدلال هر دو جواب اولیه رو رد کرد و گفت که جواب نه یک میشه نه صفر . ( اینم بگم که وقتی معلممون سر کلاس اینو پرسید یه سری گفتن یک یه سری گفتن صفر ، بعد که استدلالامونو برا هم گفتیم دیدیم یه جورایی هممون راست می گیم . )