پاسخ : انجمن برترین رتبه های کنکور 90
دینی رو زیاد-پیوسته-مکرر-دقیق-عمیق-مفهومی بخونید.
ارتباط بین آیات مختلف رو حتی تووکتابای مختلف پیدا و درک کنید.تاکید میکنم درک کنید نه حفظ.بالطبع باید یه سری چیزا رو حتما حفظ کنید
و همونطورهم که گفتم به هم پیوسته بخونید.یعنی الان بخونید بعد بذارید وسط اردیبهست بعدش آخر خرداد زیاد خوب نمیشه.
نکاتی رو که از آیات درک میکنید رو حتما کنارش بنویسید
تووی دینی پیش شعرا و یه سری آیات تابلون...مثلا من اینو هنوز یادمه:توبه بر لب سبحه بر کف دل پر از شوق گناه/معصیت را خنده می اید ز استغفار ما...یادتون هست واسه کجاس دیگه؟
بحث قضا و قدر و اختیار توودینی پیش
بحث زکات و اینا تووی دینی 2.آخراش اون آیه ها.و بیشتر از همه نهی ازمنکر و امر به معروف
بحث ولایت و اینا توی دینی 3.دو سه تا درس اینور اونور درس 12 !و یه سری ام درسای ازدواج
***روی دینی پیش زیاد تاکید دارم...کلا زمین تا هوا مباحث با پایه فرق داره.مخصوصا دروس آخر.اصن توو مخ نمیره.اختیار و قضا و قدرم که گفتم.
*****و یه نکته ام که اغلب مشکل دارن توو تقابل قضا و قدر و اختیار !در اصل تقابل نیست!اینه که اختیار در طول اراده ی خدا یعنی همونه قدره!یعنی تحت تقدیر و قدر خداست که اختیار وجود داره...شما نیمتونید بگید که قضاو قدر و چیزی که برای ما نوشته شده یه طرف و اختیار هم یه طرف...که اینطور میافته که دیگه اعمال ما چه فایده ای خواهد داشت وقتی که تقدیر هست!
مثلا بگیم اگه توو سرنوشت ما نوشته کنکور قبول نشیم ما هرچقدم زور بزنیم فایده نخواهد داشت!نه اینطور نیست!واسه ما اختیار تحت تقدیر الهی قرار داده شده تا سرنوشتمون رو تعیین کنیم.
اختیاری که برای ما تعیین شده در طول قدره!*****
فعلا اینا یادم بود
امیدوارم افتاده باشه واسه دوستای عزیزم...بازم سوالی بود هستیم در خدمتتون
استاد شجریان میگن:خاک پای مردم ایران
ما میگم خاک پای تمامی دوستان خلینایی:53
البته جز 2و3 تا ....:31
موفق و موید باشید ان شا الله