عید همه تون مبارک باشه
سلام به همگی فکر کنم این انجمن داره کاراییش رو از دست میده هدف همه ی ما تو این انجمن این بود که سوالاتی رو که خیلی جالبه مثله
معادلهی تکانه -زمان ذره ای که بر روی محور x در si به صورتp=t^2-2t-3است .نوع حرکت از لحظه ی t=0 تا لحظه ی t=3چگونه است.
مطرح کنیم و بقیه جواب بدن. که متاسفانه هیچ کس به این سوال جواب نداده این خیلی بده که توی انجمن اون هم کنکوری سوالا بی جواب بمونه نظر من اینه که بحثای درست و حسابی بکننین ( من از صفحه ی 43تا 50 خوندم هیچی به معلوماتم افزوده نشده.) به کنکورای آزمایشی اینو هم بگم تو کنکور تست روان سنجی هم وجود داره مثلا مثله پارسال کنکور 89ریاضی اولین سوال اونم ریاضی اشتباه بود (که همیشه ساده طرح میکردن)و یه سوال شیمی البته اینا تست روان سنجی نیست تستای روان سنجی اینه که دو سه تا سوال سخت یا که محاسبات محور رو بدن و شما 5 یا...دقیقه صرف کنی و به جواب نرسی و اعصابت به هم بریزه دیگه آخر این هم بستگی به خودتون داره که چی کار میکنین ولی اگه اینو بدونین به کنکور گیر نمیدین(اگه میخواین بدونین سوالای کنکور چطورن برین خود سولات مجموعه ای رو ببینین اون وقت متوجه میشین کنکور87و88و89 معنیش چیه) دوم این که کنکورای آزمایشی (همه) یه سیاستی دارن که از ابتدا آزمونای اول و دوم و سوم رو تا حدودی آسون میارن و کم کم شما ها رو میبرن به سطح بالاتر از کنکور که حال کنین الان گلایه هم به جای گلایه دنبال راه حل باشین . البته بعضی جاها مثله ق بیش از 40یا 50درصد سوالاتش خود سوالای کنکورن.!! حالا این همه روضه خوندم واسه چی . واسه این بود که بگم لاقل من تجربم از همه ی شما بیشتره هرچی باشه یه بار کنکور دادم و الان هم اینا رو میگم واسه این که من دوماه با رتبه های برتر شهرمون و... سروکله زدم)تحقیق کردم( و ازشون پرسیدم و آخرسر هم اینرو میگم که یادتون باشه از تجربیات بقیه به نحو احسن استفاده کنین اگه شما به مشکلی بر میخورین مطمئن باشین پارسال هم همین طور بوده . حالا آخر سر اگه میخواد تجربیات سر کنکورم رو واسه تون بگم. و بهتون بگم که چرا دوستم ساله پیش سوالای فیزیک رو من حل میکردم اون نمیتونست حل کنه، اون شد 2000من شدم 15هزار .
این تست رو دیده بودین ؟ به نظر من باحال ترین تست تاریخ کنکوره :
بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور ... گرفت .
1- بهرام 2- شهرام 3- آرام 4-این گزینه رو یادم نیست .
سراسری ریاضی 1386 !
این تست جزء اشعار حفظیه جزء کنکوره
جواب سوال فیزیک رو میگم (راه حل) اگه شما تکانه رو تعیین علامت کنین همون علامت سرعت به دست میاد بعد اگه از معادله تکانه مشتق بگیرین و تعیین علامت کنین همون شتاب بدست میاد ... همه تون بقیه رو میدونین
درک فقر و نیازمندی همون احساس نیازمندیه (به نظر من!) ولی گزینه 4 قسمت اول رو درست نگفته..
یه خواهش دیگه لطفا اگه درباره ی یه سوال بحث میکنین سوال رو بنویسین
امیدوارم که راه همه ی ما به ناکجا آباد نباشد.(تو این انجمن)
تا جمعه هفته ی بعد خدا یارتان باد