جواب 3000 می شه چون نیروی تشک باعث تغییر سرعت می شه و نیروی وزن در تغییر تکانه بی تاثیره .
نیرویی که طبق فرمول به دست میاد برایند نیروهاییه که باعث تغییر تکانه می شن نه برایند همه ی نیرو هایی که به جسم وارد می شه .
دو تا سوال فیزیک ( ادبیاتها رو بعدا میذارم ) :
سوال1)میخواهند با تفنگی که سرعت گلوله آن 500 متر بر ثانیه است هدف کوچکی که را در فاصله 150 متری واقع است و با لوله تفنگی در یک صفحه افقی قرار دارد نشانه گیری کنند.چند سانتی متر بالای نقطه وسط هدف را باید نشانه گیری کنند تا گلوله درست به وسط هدف بخورد؟
1)10 2) 0 3)45 4)150
جواب 3000 می شه چون نیروی تشک باعث تغییر سرعت می شه و نیروی وزن در تغییر تکانه بی تاثیره .
نیرویی که طبق فرمول به دست میاد برایند نیروهاییه که باعث تغییر تکانه می شن نه برایند همه ی نیرو هایی که به جسم وارد می شه .
سوال1)میخواهند با تفنگی که سرعت گلوله آن 500 متر بر ثانیه است هدف کوچکی که را در فاصله 150 متری واقع است و با لوله تفنگی در یک صفحه افقی قرار دارد نشانه گیری کنند.چند سانتی متر بالای نقطه وسط هدف را باید نشانه گیری کنند تا گلوله درست به وسط هدف بخورد؟
1)10 2) 0 3)45 4)150
1)10 2) 0 3)45 4)150
راستی بچه ها صبح که با تاکسی داشتم می رفتم سر امتحان ، تو رادیو شنیدم که تو شهرستان خمین انسانهای فرازمینی پیدا شدند که اینا تو هوا معلقند !!!! میگفت که اینا تو خلا اند !!!
نتونستم کل گزارش رو بشنوم ولی یکی از مسئولین همون شهر میگفت که این قضیه کاملا صحت داره !!!
خواستم یه تاپیک باز کنم ولی فعلا میخوام چند تا اخبار گوش کنم ببینم نشونشون میدن یانه !!!
اگه نشونشون داد حتما ضبطش میکنم و میذارم ....