پاسخ : انجمن برترین رتبه های کنکور 90
به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.
خطاب به دوستمونsorour_20 :طبق تخمین رتبه گزینه دو که طبق سال 89 تخمین میزنه برای شما تخمین زد: 3600_3700 البته من زدم منطقه دو و زمین رو چون ننوشته بودین زدم صفر
خطاب به دوستمون sanag : برای شما همین تخمین رتبه گزینه دو زد 10_1 منطقه سه(چون نوشته بودین گنبد من زدم منطقه سه)
من نمیدونم چقدر به این تخمین رتبه گزینه دو میشه اعتماد کرد....دوستان دیگه هم نظر بدن
ما با دوستامون اين چند روزه داريم درصدا رو بررسي ميكنيم.نتيجه گيري هامون اينه كه:
اكثريت آزمونشونو خراب كردن.
از رشته ي رياضي زياد خبر نداريم اما سوالاي رشته ي ما(تجربي)واقعا نسبت به سالهاي گذشته
حتي 87 كه خيلي ادعاي سخت بودنشو داشتن جديد بود و سطحشونم بالاتر...من خودم بعضي درسارو در بدترين شرايط گذاشته بودم 80 ميزنم!ولي حالا چي؟!
با كمال احترام عرض ميكنم ،به نظر من حالا تو اين وضعيتي كه ايجاد شده تخمين رتبه بر اساس درصداي سال هاي پيش اصلا درست نيست.چون درصدا و سوالا به هيچ وجه قابل مقايسه نيستن.يكي از دوستام پارسال ميانگين عمومياش 80 بود.زيست:88.شيمي:70.رتبه اش شد:700!(ميانگين تراز كانونش هم 6700)در صورتي كه اگه يكي همچين درصدايي بزنه امسال به نظرم رتبه اش دو رقمي ميشه.
و چون ملاك ،درصداي رتبه هاي بالا خواهند شد.مثلا اگه تك رقمي امسال زيستشو 80 بزنه.پس اوني كه درصد زيستش شده 60،اين 60 درصد ارزشش به اندازه ي 80 ميشه.
خطاب به sorur_20:درصداي عموميتون خوبه.فقط زيستو 1خورده كم زدين.باز به نظرم نميشه گفت چند ميارين.شايد بر اساس تخمين گزينه دو 3700 شايد هم زير 1000!
اينا همش نظر من بود.باز اگه دارم اشتباه مي كنم يا ...ببخشيد.