abdi

New Member
لایک ها
171
پاسخ : انجمن برترین رتبه های کنکور 90

لطفا بگو چه جوری باید محبوب کرد؟
برای محبوب کردن باید اکانت gmail داشته باشید. اول روی 1+ کلیک کنید و بعد user name و passeord اکانتتون رو وارد کنید و enter رو بزنید. در ضمن دفعه های بعد دیگه نیازی به این کار نیست و فقط کافیه 1+ رو بزنید.

apvrya

New Member
لایک ها
7

سلام به همه تون .فکر کردم هنوز خیلیها ندونن که...
زمان اعلام نتایج 15 مرداد ماه
که البته از ساعت نه شب به بعد روز 14مرداد ماه میتونیم کارنامه هامون رو بگیریم(از ساعت 9شب یا نیمه های شب جمعه ی هفته ی آینده ::الان دسترسی به تقویم ندارم امیدوارم 14جمعه باشه::)
آقا نگی شایعه پراکنی نکن بر اساس سال های قبل میگم چند سالیه که این طوری اعلام میکنن
به نظر من که ف-ی-س-.... خوبه بدک نیست. به شرط اینکه معتادش نشی.

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
75

چجوری انقدر دقیق گفتی 15 مرداد میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا یعنی من روی 15 مرداد حساب باز کنم دیگه؟؟؟؟

می خوام تخت بیمارستان رزرو کنم،تو بخش انسانهای سکته کرده،واسه همین گفتم...:21::21:

apvrya

New Member
لایک ها
7

چجوری انقدر دقیق گفتی 15 مرداد میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا یعنی من روی 15 مرداد حساب باز کنم دیگه؟؟؟؟

می خوام تخت بیمارستان رزرو کنم،تو بخش انسانهای سکته کرده،واسه همین گفتم...:21::21:
اگه زمان اعلام نتایج کنکور سال های قبل رو ببینی متوجه میشی از ساعت نه یا نیمه های شب به بعد 14مرداد میزارن البته تا اونجایی که حضور ذهن دارم(سال قبل رو که مطمئنم امسالم 99درصد)

بچه های که میخوان ساعت نه شب یا همون ابتدا کارنامه بگیرن فکر اینترنت پر سرعت adslباشن(خونه داداش پسر عمو خاله دوست و...) از ماگفتن بود یه وقت به خاطر گاز دادن ماشین یا موتور واسه رسیدن به کافینت تصادف کردین نگین نگفتما( شایدم باز شد)
حاضرم شرط ببندم امسال به خاطر این که من گفتم 15 م یکی دوروز یا... پس پیش کارنامه بدن!!!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

apvrya

New Member
لایک ها
7

اگه زمان اعلام نتایج کنکور سال های قبل رو ببینی متوجه میشی از ساعت نه یا نیمه های شب به بعد 14مرداد میزارن ....
QUOTE]
سلام به همگی چند ساعت پیش با یکی از دوستام بودم و اون گفت که پارسال از ساعت 9شب 9م مرداد ماه اعلام کردن البته اونم شک داشت
اگه من گفتم 14م به خاطر این بود که خیلی ها فکر میکنن نیمه ی اول مرداد ماه همون روزای اوله ولی به احتمال زیاد 9 شب یا نیمه های شب اعلام کنن 12یا13 که بالاتر اشاره شده(خدا بگم چی کارشون کنه اینم شد حرف)
البته نیم ساعت پیش اخبار گفت 10تا 15اعلام میکنیم که خدا میدونه کی.

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369

سلام به همه
بولد ها رو باهاشون موافقم و قرمز ها رو نه .
واسه دینی لازمه که آیه ها رو حفظ کرد؟ کتاب خوبواسه آیات و روایات هستش
همه ی آیات رو باید حفظ کرد چه اونایی که توی کتاب هستن چه اونایی که نیستن
من برای دینی کتاب الگو رو خوندم که تکلیفش معلومه!!!
برای آیات هم گاج رو خوندم و بد نبود
اما به نظرم برای دینی مهم نیست خیلی چه کتابی رو میخونیم فقط باید کتاب درسی رو درست بخونیم (این حتما نظر همه س!)
سوال پرسیدین که همه ی آیه ها رو باید حفظ کرد یا نه و بچه ها هم متفق القول گفتن که آره باید حفظ کرد .
من مخالفم . چرا ؟ چون اگه بخواین کل آیه های کتاب رو حفظ کنین ( اون جوری که حمد وتوحید رو حفظین ) جونتون در میاد . می تونین این وقتی رو که می ذارین آیه حفظ کنید ، خیلی کارای مهم تر کنید.
من تا وقتی که بچه ها جواب بدن که آیه ها رو حفظ کنید ، اصلا نمی دونستم که کسی هم هست که این طوری آیه حفظ کنه . وقتی هم که در طول سال معلممون می گفت که آیه ها رو حفظ نکنید ، خیلی تعجب می کردم ، چون اصلا نمی تونستم تصور کنم که کسی آیه حفظ کنه و به نظرم گفتن این که آیه حفظ نکنید هم غیر ضروری بود . حالا که همه گفتن حفظ کنین ولی من کار شما رو راحت کردم و گفتم نکنین ، می گم چی کار کنین ؟
ببینید ، شما ، با زیاد خوندن هر آیه ، اون آیه می ره تو ذهنتون ، و همین کافیه ، حالا بعضیا چون خیلی خرخونن ، ( مثلا مختار نامه نمی بینن و درس می خونن ! ) انقدر آیات رو می خونن که زیادی می ره تو ذهنشون ، چه بهتر ، ولی اصلا نیازی نیست که کلمه به کلمه حفظ بشید . این کار رو که بکنین ، حول و حوش هر آیه می ره تو ذهنتون ، به طوری که می دونید اگه نصف آیه رو بدن ، بقیه ش چیه ، بدون این که آیه رو حفظ کنید .
این که گفتم آیه رو بار های مختلف بخونین ، اگه فاصله ی زمانی داشته باشه بهتره . مثلا اگه در طول سال 2 هفته یه بار آزمون جامع دارین ، 2 بار در اون 2 هفته ، دی ماه ، عید ، اردیبهشت و خرداد . تابستون دینی خوندن فقط به درد آزمون جامع تابستون می خوره ، هدف شما کنکوره ، نه آزمون جامع تابستون !
من تو شهریور یه آزمون جامع دینی زدم 40 درصد . ولی الان ، هیچ احساس کمبودی نمی کنم .
لطفا اگه نتونستم در مورد روش آیه خوندن خوب توضیح ندادم ، بگید توضیح بدم ، این که من وقت بذارم و توضیح بدم ، بهتر از اینه که شما ها وقتتون رو با آیه حفظ کردن تلف کنید .
بهترین روش برا جواب دادن به سوالای آیات اینه که دقیقا بدونی که فلان آیه تو کدومدرس و کجای درس اومده...یعنی باید دقبقا بدونی که قبل و بعد آیه چه خبره...چون بعضیوقتا ممکنه یه آیه با متنی که تو گزینه درست اومده هیچ ربطی نداشته باشه ولی صرفاواسه اینکه اون آیه در کنار اون متنه پس جواب درست همونه!!!!!!
یه چیز دیگه امکه مهمه اینه که متن آیه رو دقیق حفظ باشی..مثلا اینایی که میگه: آیات لقوم یعقلونیا یعلمون و...یا اینکه انهم فی ضلال بعید یا فی ضلال مبین!!!
کتاب خوب هم واسهآیات و روایات گاجه...ولی من همگامان رو ترجیح میدم!(البته فقط مفهومآیاتش!)
این دو کتاب همه آیاتی رو که تو اندیشه و تحقیق هاس آوردن به جز :
واسه عفاف حضرت یوسف و مریم
..یکیم واسه قوم حضرت هود

البته یادمنیس دقیق که کدوم درسا بودن..
dvd های گزینه ی 2 کهبرای چندتا امتحان آخر استفاده کردم واقعا مفید بود
2.به هیچ وجه به سوالایامتحان قلمچی بسنده نکنید,به نظر من خیلی از کنکور دور بود.ولی بعضا سوالای خوب همداشت.
3.دینی رو در طول سال بخونین,هر هفته براش زمان مشخصی رو در نظربگیرید.کاری که من نکردم ولی اگه الان بر گردم حتما دینی رو بیشتر تحویل میگیرم!
4.خوندن دینی رو به چند ماه آخر موکول نکنید(اینکه همون 3 بود!میدونمخ ولیمهمه)
5.می تونید از اینروشی که میگم هم استفاده کنید.مثلا((ن<ک>ته مهم در دوره ی تمدن اسلامی عدمتف<ک>ی<ک> بین هنر و صنعت است)) (ک) رو غلیظ تلفظ کنید.اینطوری بهتر بهیادتون میمونه.
6.هر قسمتی,چه اول درس،چه آخر درس,چه زیر آیه و... قابلیت طرحتست داره(درست ترش اینه که بگم طراح قابلیت طرحشو داره)
7.یه کاری هم کهبرای پیدا کردن مفهوم آیات می تونید بکنید اینه که گزینه های درست تستای کنکورسالای قبل رو بررسی کنید

lمن خودم از همگامان استفاده کردم,به نظرم تقسیمبندی درس,تستها و مفاهیم آیاتش خیلی خوبه.

فعلاهمین.شاید چیزه دیگه ای هم بهذهنم برسه
شماره ی 7 حرف مهمیه ، برای این قرمزش کردم که بگم با وجود این که این کار در دوران جمع بندی بسیار مفید و مهمه ، ولی باید توجه داشته باشید که مهمه یه گزینه ی درست در کنکور های سالای قبل ، در یه سوال دیگه ( که ممکنه در کنکور شما باشه ) گزینه ی غلط باشه .
اونایی که در طول سال قلم چی می دن :
حتما حتما حتما ، سوالای گزینه 2 رو ، در طول سال ( و نه در دوران جمع بندی ) بگیرید و بزنید .
تنها درسی هم که می گم این کار رو براش بکنید همین دینیه ، چون سوالای دینی قلم چی واقعا پرته ، و سوالای گزینه 2 عالی .
برای این می گم در طول سال و نه در جمع بندی که در طول سال که دینی می خونید ، جوری بخونید که بتونید به سوالای گزینه 2 جواب بدید ،
یهو خرداد نشه و ببینید که سطح سوالای کنکور چقدر از قلم چی بالاتره . .
اما نظر من در مورد دینی:
خب همون طور که همه میدونن باید همه ی آیات چه اوناییکه تو درس اومدن و چه اونایی که شمارشون اومده رو حفظ کرد. اما چیزی که خیلی اهمیتداره اینه که بدونین هرکدوم آیات در کدوم قسمت درس و در رابطه با کدوم موضوع مطرحشده و اینکه در حفظ کردن آیات به حروف توجه کنین مثلا إلی ، علی و ..........
خبهمون طور که دوستان گفتن کتاب آیات و نکات گاج کتاب خوبیه که در اون هم آیات و هماحادیث رو اوورده و پیامهاش رو گفته ..

من کتاب خیلی سبز رو هم داشتم که تستهای خوبی داشت ، طرز نوشتاری این کتاب این بود که در ابتدا یه چکیده ای از دروس رومی گفت و بعد تست های خط به خط رو بر اساس محتوای کتاب مطرح می کرد و بعد از اونتست های مفهومی
به نظرم این کتاب تست های مفهومی بسیار خوبی داشت. اما ازاونجایی که این کتاب همه ی متن درس رو نمیاره و برای پاسخ گفتن به تست ها باید همهی متن رو بلد بود اول باید کتاب رو بخونین و بعد چکیده نکات رو از روی اینکتاب.

یکی از دوستان به من پیشنهاد داد پارسال که جزوه ها گزینه دو دینیش روبخونم که خوب بود به نظرم و نکات رو خوب در قالب تست مطرح کرده بود که منم پیشنهادمی کنم شما اگر به این جزوه ها دسترسی دارین ازشون استفاده کنین حتما

گاجهم یه کتاب جامع دین و زندگی چاپ کرده که من خودم شخصا نداشتم اما دوستان داشتن وبه نظر کتاب خوبی میومد اما چندتا از دوستام که کتاب سبز رو دیدن گفتن تستای کتابسبز بهتره

یه سری نکات دیگه هم هست که میگم ، حالا این ابتداش بود ، این نظرمن بود و قطعا ناقصه ، امیدوارم بقیه دوستان هم نظراتشون رو بگن... به نظر من برای دین و زندگی لازم نیست تست بزنید و همین تستایی که توی آزمونایآزمایشی باهاش مواجه میشید کفایت میکنه.

من برای مفهوم آیات همگامان داشتم. البته دبیرمون گفته بود الگو بخرید که اصلا کتاب خوبی نبود... تنها فایده ش این بودکه دو تا از اندیشه و تحقیقا رو که همگامان آیاتشو نداشت از روش خوندم ( امیدوارمدرست یادم مونده باشه : برخورد دختران شعیب با حضرت موسی و مظهر عفاف بودن حضرتیوسف و حضرت مریم)
dvd مرور دینی 2 و 3 گزینه 2 رو که توی طرح گام اولش میدهخوبه.

من توصیه هایی که آقای کریمی (طراح سوال دینی گزینه 2 ) گفته بود برایکسایی که گزینه2 نمیدن می نویسم:

# وقتی یه آیهمنوالذینداره باید بدونید: چه کسانی؟ چه سرانجامی؟

#قالوقالوا : باید بدونید: چه کسی ، چه زمانی ، چه مطلبیو به چه کسی گفته.

# باید بدونیدخدا بعد از اشاره به چه مطلبی به کدومصفتشاشاره داره، مثلا کی میگه قدیر،علیم، عزیز و...

#لام مکسور+فعل: بیانگر فلسفه س (مثلا فلسفه ی قراردادن منازل برای ماه : لتعلموا عدد السنین والحساب )

#فَ: بیانگرنتیجه

#علت و معلولارو بشناسید، مثلا وقتی میگیمغافلبه راحتی تن به گناه میدهد داریم:
غفلت= علت . . . به آسانی تن به گناه دادن = معلول

#خط اول و دوم هر پاراگرافعموما پیام اصلی پاراگرافن پس خیلی مهمن.

#مانند،لازمهوهرقدرکلمات کلیدی هستن.

#تیتر های هر درس رو بخوبی طبقه بندی کنید و بهذهن بسپارید.

# رحمت ، روح( روح دین/ فرهنگ و هنر و ... )، خسران مبین /عظیمرو باید بلد باشید که در مورد چی به کار میره.

#مژده ، رحمت ووعدهی خدا در آیاتو بدونید خطاب به کیه.

# قبل و بعد هر آیه بدونید چیهو به خوبی تحلیلش کنید.
یه نکتهکه من روزای آخر فهمیدم باید بلد باشیم این بود که ممکنه یه حدیث بدن و بگن از کیه( من خودم یکی از جملات ابتدای کتاب رو اشتباه متوجه شده بودم و به همین خاطر فکمیکردم طرح چنین سوالایی تو کنکور محاله )
البته بیشتر وقتا این جور سوالاچندقسمتی هستن و اگه بقیه ی قسمتا رو بلد باشید میتونید بدون دونستن اون شخص بهجواب درست برسید اما یکی از سوالای سراسری سالای قبل بود که دو تا گزینه با این روشحذف میشد و 2 گزینه ی دیگه باقی میموند.
نکاتی که از کریمی نقل قول شده مهمن ، ولی اگه به نظرتون یه کمی ترسناک میاد که مثلا لام مکسور به علاوه ی .... میشه چی ، من بهتون حق میدم !
ولی در طول سال اگه درست کار کنید ، مشکلی نخواهید داشت .
الان فقط مونده معرفی کتابا ، و یه مشکلی که در درس دینی فقط وجود داره . و چند تا ویژگی از درسای مختلف که باید بدونید . و چند تا سوال که باید در موردشون توضیح می دادم ولی یادم رفته سوالا چی بودن !
مشکلی که در دینی هست و در بقیه ی درسا نیست ، اینه که خیلی از آدمای معروفی که اسم در کردن و دارن از دینی نون در میارن ، متاسفانه خیلی بارشون نیست .
این رو کی فهمیدم ؟ وقتی داشتم آزمونای جمع بندی اندیشه فائق رو می زدم . 2 تا مفهوم کاملا متفاوت ، از 2 تا آیه ی کاملا بی ربط به هم ، توی اندیشه و تحقیق یه درس اومدن .
بعد طرف سوال داده ، گفته کدام گزینه هم مفهوم با صورت سواله ، صورت سوال یکی از 2 آیه ای که توضیح دادم بود و گزینه ی درست اون یکی .
اون وقت این آدم ، کتاب هم زده !
این کتاب جمع بندی اندیشه فائق ، کلی غلط داشت که چون چاپ اول بود ، از انتشاراتی به در پیتی اندیشه فائق جز این برنمی اومد . که احتمالا در چاپ های بعدی خیلیاش درست میشه ، اما غلط های چاپی و تایپی ، این غلط مفهومی که دیگه تقصیر تایپیست نیست .! طرز فکر مولف رو نشون میده .
حالا دلشاد هی می گفت که تو دینی همپین آدمایی هم وجود دارنا . ولی همون طور که قبلا گفتم ، ما فکر می کردیم برای این که بگه من چقدر خوبم این حرفا رو می زنه . تا این که در خرداد ماه فهمیدیم که این رو هم راست می گفته .
این رو گفتم که تو دینی تا از یه نفر و کتابش تعریف شنیدید ، جوگیر نشید و کتابش رو بخرید یا cd هاش رو بخونید !
باز می گم که در این زمینه ، دینی بد ترین درسه .
معرفی کتابا :
الگو ، همگامان ، گاج جدید و قدیم و خیلی سبز رو ازشون اطلاعات دارم که می گم .
توی آیات و روایات هم الگو و گاج . اگه کتاب دیگه ای رو ازش تعریف شنیدید بگید تا بپرسم . هر چند بعید می دونم به خوبی کتابایی که خواهم گفت باشند .
نگفتم همه ی اینا خوبنا ، در ویرایشای بعدی می نویسم که یکیشون خوبه یکیشون بده .
ادامه در پست شماره 2726

آخرین ویرایش توسط مدیر

Antiheos

New Member
لایک ها
133

به جناب ali1993: البته منظور هیچ کدوم از ما از حفظ آیات نشخوار آیات کتاب دین و زندگی نبود !:4:
منظورمون همون آخرین نکته ی نقل قولم بود :
# قبل و بعد هر آیه بدونید چیه و به خوبی تحلیلش کنید.

این سبک نوشتن هم فکر خوبیه .(خوندنش برای 91 ییا خیلی وقت کمتری میگیره)

lunar

New Member
لایک ها
7

البته من که نیازی به دیدن نتایج ندارم...:96:
از طرف سازمان سنجش بهم زنگ می زنن،نه این که من رتبم یک تا سه میشه به خاطر همین می گم...(به این می گن نهایت اعتماد به نفس):24::24::24:
آفرین،حالا شما می دونید قراره کی به یک رقمی ها زنگ بزنن؟!!!

لایک ها
75

آفرین،حالا شما می دونید قراره کی به یک رقمی ها زنگ بزنن؟!!!
من شوخی کردم،وگرنه من کجا و رتبه ی یک رقمی کجا...همینجوری واسه خنده یه چیزی گفتم...مگه مشخص نبود که شوخی کردم؟؟؟؟؟
والا نه نمی دونم کی زنگ می زنن...:106:

S@n@m

New Member
لایک ها
42

سلام
دوستان عزیز بنده سال دیگه کنکور دارم میخواستم بدونم باید "برای مطالعه" ها رو هم بخونم؟ یا "یک توضیح" های درس تاریخ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

sanag

New Member
لایک ها
21

سلام
دوستان عزیز بنده سال دیگه کنکور دارم میخواستم بدونم باید "برای مطالعه" ها رو هم بخونم؟ یا "یک توضیح" های درس تاریخ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با این که من رشتم ریاضیه ولی میگم نخون:93::10:

sanag

New Member
لایک ها
21

سلام..میدونم کسی حال کنکور90 دیگه نداره ولی جون من سوال 164 رشته ریاضی رو ببینین....پاسخنامه جدید تو کدهای مختلف رو هم ببینین ......نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369

سلام..میدونم کسی حال کنکور90 دیگه نداره ولی جون من سوال 164 رشته ریاضی رو ببینین....پاسخنامه جدید تو کدهای مختلف رو هم ببینین ......نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
عوض نشده که .
درسته .
این رو الان دیدم .
یه سوال شیمی رو 2 گزینه ای کردن .
ولی نه اون سوال .
سوال نام گذاری الکان !!!
اون گزینه ای که کاملا غلطه ( زنجیر اصلی رو هم برعکس گرفته ) شده گزینه درست .
سوال 46 عربی هم که هر 4 گزینه ش غلط بود نوشته با تاثیر مثبت 4
تو روح همه شون با این آزمون برگزار کردنشون .

sanag

New Member
لایک ها
21

عوض نشده که .
درسته .
این رو الان دیدم .
یه سوال شیمی رو 2 گزینه ای کردن .
ولی نه اون سوال .
سوال نام گذاری الکان !!!
اون گزینه ای که کاملا غلطه ( زنجیر اصلی رو هم برعکس گرفته ) شده گزینه درست .
سوال 46 عربی هم که هر 4 گزینه ش غلط بود نوشته با تاثیر مثبت 4
تو روح همه شون با این آزمون برگزار کردنشون .
گفتم کدای مختلف رو ببینین
سوال 164 تو کد a نوشته گزینه1......تو کد b نوشته "با تاثیر مثبت 1"

این الان یعنی چی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

pishi72

New Member
لایک ها
77

ببخشيد اين با تاثير مثبت يعني چي كلا؟

sanag

New Member
لایک ها
21

سلام...چرا کسی جواب نمیده...سوالمو فهمیدین؟کامپیوتر من اینجوری نشون میده یا مال همه همینه:211:
تاثیر مثبت فک کنم یعنی سوال حذف ولی برا کسایی که اون گزینه رو زدن درست میگیرن

baran-h

Active Member
لایک ها
98

اینا اولش نبود!!
واقعا مسخرس که حتی کلید نهایی رو هم تغییر میدن!!!!!

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369

چون قبلیه یکی دو صفحه رفته عقب ، تو یه پست جدید می نویسم .
اونایی که قبلیه رو ندیدن شماره ش 2707 است .
رسیدیم به کتابا ،
2 تا چیز که یادم رفته بود هم یادم اومد .
توضیح این که کتاب درسی محوره در دینی
آیا لازمه در دینی تست زد ؟
آن چه گذشت :
عبدی
دینی: باور کنید که هیچ چیزی به جز کتاب نمی تونه تو این درس کمک چندانی به شما بکنه. بعضی از کتابا تست های خوبی دارن مثل همگامان ولی باز هم نقش اصلی رو کتاب ایفا می کنه. باید تک تک مطالبی که از طرف سنجش حذف نشدن رو بلد باشید. هر جا آیه ای دیدید که تو کتاب نیومده، برید از تو قرآن پیداش کنید و متنشو رو یه کاغذ بنویسید و بچسبونید تو کتابتون. البته کتابایی مثل آیات و روایات الگو همه آیاتو دارن، ولی به نظر من اگه تو خود کتاب باشه بهتره. من که این کارو کردم.
بیهمتا
دینی:

علیرضا دلشاد،انتشارات همگامان
خواستید آیات و مفاهیم گاج.

من ، یک سال و 3 روز قبل
دینی :اولویت اول :کتاب جامع همگامان ( علیرضا دلشاد ) - اولویت دوم : الگو ( مسلم بهمن آبادی)
من ، الان
الگو رو از مطالب قبلی کپی پیست می کنم . متاسفانه خیلی ها ، خیلی از معلم دینیا ، و خیلی از مشاورا این کتاب رو به بچه ها توصیه می کنن . لطفا اگه خریدینش ، همین الان از تو لیست کتاباتون بذارینش بیرون . این که به اندازه ی پول کتاب ضرر مالی کنید ، بهتر از اینه که زمانتون رو از دست بدین :
از اینجا به بعد کپی پیست ( بحث این بوده که غلطای کتابا رو بگیم تا اصلاحش کنن . )
ولی به نظر من حیف وقت شماست که به کم غلط شدن کتاب بی ارزشی مثل دینی الگو کمک کنید . چون تستای مفهومیش بسیارکمه و هر چقدر هم که کم غلط تر بشه ، فقط ظاهرا کتاب بهتری میشه .
یکی درسنامه ش رو می خونه ، بعد می ره تستای آسونش رو با درصد بسیار بالا می زنه ، آخرش هم میگه به به چه کتاب خوبی بود و میاد به سال بعدیا هم توصیه می کنه بخریدش .
من بهمن یا اسفند ماه بود که درس 11 سال دوم رو از روش خوندم ، بعد تستاش رو زدم . تو نود و خرده ای تست تالیفی فقط 3 تا غلط زدم . بعد تستای کنکورو زدم . تو 5 تا تست سراسری 87 هم 3 تا غلط زدم . اون موقع بود که فهمیدم چه کتاب آشغالیه .
گاج قدیم : یه کتابی بود تو مایه های الگو . تستاش بسیار به کنکور شبیه بود .اما به کنکور دانشگاه آزاد !
بیشتر گزینه ها یکی دو کلمه ای بود . و راحت می شد درصدای بالا زد . که البته این کتاب رو عوض کردن خدا رو شکر . اما چه جوری ؟
سبز : حرفایی که در مورد نویسنده های دینی زدم ، که در مورد اکثرشون هم صادقه ، در مورد سبزی ها صدق نمی کنه . خودم کتاب رو ندیدم و نمی تونم خیلی اظهار نظر کنم ،
ولی دلشاد وقتی در موردش صحبت می کرد ، بسیار با احترام صحبت می کرد .
خلاصه این که تستاش دانشگاه آزادی نیست و می تونین روش حساب کنین .
همگامان : این اصل جنسه . حتما بخریدش . اما ، اشکالاتی هم داره . که باید دونه دونه شون رو بگم .
گاج جدید :
محتوای کتاب یه چیزیه بین سبز و همگامان . ورداشتن از رو این 2 تا کپ زدن ، یه کم مدل بیان و ایناش رو عوض کردن ، بعضی جا هاش رو 2 ، 3 خط بیشتر نوشتن . و کتاب شده اینی که هست ، تستاش به افتضاحی قبلی نیست ، ولی کتاب هر خوبی ای که داره ، مال چیزاییه که از سبز و همگامان کپی کرده .
خیلی سبز پارسال قصد داشت که ازش شکایت کنه ، به همگامان هم گفت که این کار رو بکنه ، ولی دلشاد می گفت طبق قانون ایران اثباتش تقریبا غیر ممکنه ، حالا نمی دونم در نهایت شکایت کردن یا نه .
به هر حال گاج قبلا هم برای کتاباش به جریمه ی نقدی و این جور چیزا محکوم شده .
اون چیزی هم که پشت جلد شیمی پیش سبز نوشته ، درباره ی گاجه فک کنم . ( این رو شنیدم ولی منبعش به موثقی اون بالایی ها نبود )
به هر حال باید کتاب خوبی باشه ، اگه براتون مهم نیس که از رو کتابای دیگه کپی کردن و به اسم خودشون ثبت کردن ، همگامان و سبز رو نخرید و این رو که عصاره ی اون 2 تاس بخرید !
و اما کتابای آیات و روایات ،
گاج ، بسیار بسیار از الگو بهتره .
الگو ، ورداشته آیات و روایات رو از کتاب جامعش کپی پیست کرده ، به طوری که یه جایی در کتاب جامعش یه غلط تایپی داره ، در کتاب آیات و روایات هم همون غلط رو داره . آیا همچین کتابی ، ارزش خریدن دارد ؟
و اما گاج ، خوبه ، ولی اگه در طول سال پیام آیات رو از رو کتاب جامع همگامان بخونید ( از گاج کامل تره و نقطه ی قوت اصلی همگامان هم پیام آیاتشه ) ، و اواسط خرداد گاج رو بخونید ، خیلی خوبه .
چرا ؟ چون که در طول سال ، منبع کامل تر رو خوندید ، و در دوران جمع بندی ، یه کتاب کمی خلاصه تر ( از نظر عمق و تعداد پیام ) رو می خونید . این باعث میشه که چیزایی که در طول سال خوندید ، دوباره براتون دوره بشه که این خیلی خوبه . و اگه یادتون باشه گفته بودم که با خوندن زیاد آیات ، بدون این که حفظ بشید ، حدود هر آیه و ترجمه ش میاد تو ذهنتون تا اگه یه آیه رو ناقص بدن و از بقیه ش سوال کنن ، مشکلی نداشته باشید .
با خوندن یه کتاب خلاصه تر در دوران جمع بندی ( تو خرداد نمیشه که کل همگامان به اون کلفتی رو خوند ) می تونید چک کنید که در آیات به اون جایی که باید می رسیدید رسیدید یا نه ؟ ( که اگه در طول سال رو آیات کار کنید می رسید . )
بدی های همگامان : بعضی از تستای همگامان ، هیچ تشابهی با تستای 5 سال اخیر کنکور ( از وقتی کتاب درسی عوض شد ) نداره . آخر بعضی از آیات ، یه عبارت هست که میگه ان فی ذلک لایات لقوم ... ( به جای ... میتونه یعلمون ، یعملون ، یعقلون و خیلی چیزای دیگه قرار بگیره )
از این ، تا حالا سوال نیومده به طوری که میشه گفت در نظر طراح کنکور ، این که ته آیه چیه مهم نیست . توی همگامان ، تست این جوری وجود داره . خود مولف هم اگه بخواد کتابش رو ویرایش کنه ، اولین کاری که می کنه ، حذف این جور تستاس . ولی ، با وجود این ، بهترین تستای مفهومی رو هم همگامان داره . ( گاج قدیم و الگو رو که من دیدم ، اصلا تست این جوری ندارن ! ) کنکور هم پر از تستای مفهومیه .
یعنی با توجه به کتاب های موجود در بازار ، با وجود این که همگامان این اشکال رو داره ، باز باید ازش استفاده کرد . بعضی از درسای کتاب درسی هم ، یه جوری هستن که اگه فقط کتاب درسی رو بخونی ، نمی تونی به تستاش جواب بدی . ( 9 تا درس اول سال دوم به شدت این جوری هستن . ) توی این درسا ، درسنامه ی کتاب کمک درسی و تستایی که آورده خیلی مهم میشه .
که درسنامه ی الگو و گاج قدیم سطحیه ، ولی همگامان مفهومی .
سوال اول : آیا در دینی بیشتر باید از روی کتاب درسی کار کنیم یا کمک درسی ؟
جواب این سوال ، سلیقه ای است . یعنی ممکنه یه نفر بیشتر با کتاب درسی راحت تر باشه و بیشتر از رو اون بخونه ، یا برعکس .
ولی اگه از کتاب درسی بیشتر استفاده می کنید ، برای این چیز ها باید به کتاب کمک درسی یه نگاهی بندازید :
پیام آیات - آیاتی که شماره شون در متن درس یا اندیشه تحقیق اومده . - دروس 1 تا 9 سال دوم ( مخصوصا 5 - اگه آپلود یاد بگیرم ، چند صفحه برای درس 5 آپلود می کنم . تنها درسیه که درسنامه ی همگامان هم جواب نمیده . ) - درس 6 پیش دانشگاهی -
سوال دوم : آیا لازمه برای دینی تست زد ؟
این سوال خیلی مهمه ،
بعضیا ، اصلا لازم نیست که تست بزنن ، ولی بعضیا باید حتما فردا یا پس فردای روزی که درس رو خوندن ، تست بزنن ، متاسفانه من از دسته ی دوم بودم .
بعضیا ، وقتی متن کتاب یا درسنامه ی کتاب کمک درسی رو می خونن ، می تونن روی متن دقیق بشن و عمقی بخونن . این افراد ، باید هر متنی رو که می خونن ، در همون لحظه ، تستی رو که از اون مطلب می تونه طرح بشه رو تو ذهنشون بسازن ، و جواب رو هم که جلوی چشمشونه با خودشون مرور کنن . اگه با این روش جلو برن ( و یکی دو درس رو تست بزنن تا دید طراحا رو ببینن تا وقتی که می خوان تو ذهنشون تست طرح کنن ، بتونن ) اما ، یه سری مثل من ، نمی تونن ازین کارا بکنن و باید فرداش تست بزنن . اگه از یه کتاب درپیت مثل الگو تست بزنن که حسابی سر خودشون شیره مالیدن . ولی اگه از همگامان بزنن ، قشنگ می تونن بفهمن که کجا ها رو سرسری رد شدن و نباید می شدن ، تستا مچشون رو می گیرن .
یه چیزی که هست ، اینه که تجربیا ، بیشتر از ریاضیا می تونن روش اول رو اجرا کنن . این رو از صحبت با بچه های مدرسه مون فهمیدم .
اما چرا ؟
چون که تجربیا باید در زیست که درس اصلیشونه ، روی متنا دقیق بشن و اگه نشن بدبخت میشن ، پس روش رو به خوبی مجبورن یاد بگیرن . و می تونن اون رو روی دینی هم اجرا کنن . خوش به حالشون .
آخیش ، پس از مدت ها این دینی تموم شد .

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا