سرعت حد بيشتر از ميانگينه سرعته پس هميشه نمودار كمتر از سرعت حده. فقط اگه سرعت حد داشته باشيم گزينه دو هم درست نيست چون بايد مقدار نهايي از مقدار اوليه بيشتر باشه. اين جوري همه گزينه ها رد ميشه
26 درسته 5 میشه ... من نمودار آهو رو با 10 رسم کردم ... میخوره به نمودار یوز ... پس فقط 5 میشه ...
دوستان من برم فعلا ... نگران نباشید همه قبولید ایشالا
به نظر من سوالاش خوب بود ولي يكم بايد تاكيدشون رو از رو جبر و حسابان كم كنن. بعضي سوالام تكراري بود. مثلا سوال دو عينا تو دوره درسي اومده من كه جوابشو حفظ بودم چشم بسته زدم
سرعت حد بيشتر از ميانگينه سرعته پس هميشه نمودار كمتر از سرعت حده. فقط اگه سرعت حد داشته باشيم گزينه دو هم درست نيست چون بايد مقدار نهايي از مقدار اوليه بيشتر باشه. اين جوري همه گزينه ها رد ميشه
به نظر من سوالاش خوب بود ولي يكم بايد تاكيدشون رو از رو جبر و حسابان كم كنن. بعضي سوالام تكراري بود. مثلا سوال دو عينا تو دوره درسي اومده من كه جوابشو حفظ بودم چشم بسته زدم
منم همین رو میگم ، ما ایرانی ها به ریاضیات قوی مون مینازیم که خوب نیست ، نباید فیزیک رو با استفاده از فرومول ها و ریاضی کاری اشتباه گرفت ، این کار مهندس هاست نه فیزیکی ها .
سلام
در مورد پاسخنامه ی خوشخوان به نظر من سوال 16 (کد 2) رو غلط زده، تقریبا مطمئنم که گزینه ی (هـ) میشه!
سوال 8 رو هم به نظرم گزینه ی (الف) درسته ...
نظرتون چیه؟؟
من سوال 6 کد 2 رو شک دارم، کسی میدونه جوابش چند میشه؟؟!
سوال 9 کد 2 به نظرم درسته، همون گزینه ی الف میشه!!
13 هم اگه مقاوت هوا هم باشه بازم گزینه ب غلطه، پس فقط گزینه ی الف میمونه که درسته!
28 رو موافقم، گزینه د درسته که اینجا رده ب .
سلام
در مورد پاسخنامه ی خوشخوان به نظر من سوال 16 (کد 2) رو غلط زده، تقریبا مطمئنم که گزینه ی (هـ) میشه!
سوال 8 رو هم به نظرم گزینه ی (الف) درسته ...
نظرتون چیه؟؟
من سوال 6 کد 2 رو شک دارم، کسی میدونه جوابش چند میشه؟؟!