پاسخ : برای قبولی در المپیاد چه کار می کنید
من با bh جان موافقم که احتمالش وجود داره ولی به نظرم هر چیزی جهت یادگیری یه سن بخصوصی داره و زمان جهت یادگیری المپیاد اینطور که من تو خودم دیدم - فقط دبیرستانه اونم از اول به بعد یعنی از تابستونی که میخوای بری دوم. مثلا من چهارم دبستان میرفتم کلاس ریاضی برای تیزهوشان و تو این کلاس مثلا یکی از چیز هایی گفته میشد و من هیچی ازش حالیم نمیشد معادله درجه 2 بود . من اینو اخرش تو راهنمایی به راحتی فهمیدم چون به موقع درستش خوندمش
کسانی که تو راهنمایی شروع میکنن ذهنشون اماده میشه ولی نمیشه 100% گفت که موفق میشن
من دو نفر میشناسم : یکیشون از سوم راهنمایی المپ رو شروع کرده بود ولی شد نقره 6 اون یکی المپ رو از تابستونی که میخواست بره سوم شروع کرد و شد نقره 1 .منظورمم این نیست که بگم اونی که از راهنمایی شروع کرده بود بد بود ولی اونی هم که قبل از سوم شروع کرده بود چیزی کم نداشت و خیییییلییی قوی بود
در مورد نحوه ی خوندن هم باید بگم المپ یه چیز اضافست و خودت انتخابش میکنی پس نباید به زور بخونیش و این که چقدر بخونی رو با توجه به شناختی که از خودت داری خودت تائیین میکنی
من خودم هر وقت حالشو داشته باشم (که معمولا تایم حال داشتنم بعد از ظهر هاست ) تا جایی که بتونم میخونم (تایم خوندنمو کمتر از 5-4 ساعت در روز نمیشه چون تابستونه ) بقیشم یا فیلم میبینم یا ورزش میکنم