بعیده . چون به هر حال امتحان در سطح کشور بوده و تعداد افرادی که قبول می شن حدود 800 نفر هستن .
فک نکنم تو کشور 800 نفر پیدا شن که بالای 90 بزنند ، هر قدر هم که می خواد آسون باشه باشه ...
من از یکی از طالا هی پارسال شنیدم کف امسال از60 میاد پایین تر
میگفت سوالاتون از پارسال سخت تر بودن
من خودم گیج شده بودم سر جلسه
فکر میکردم دارم اشتباه حل میکنم
من از یکی از طالا هی پارسال شنیدم کف امسال از60 میاد پایین تر
میگفت سوالاتون از پارسال سخت تر بودن
من خودم گیج شده بودم سر جلسه
فکر میکردم دارم اشتباه حل میکنم
[COLOR=#NaNNaNNaN]سلام به همگی امید وارم همگی آزمونو خوب داده باشن و الان راضی راضی باشن. من که خوب دادم
[/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN]<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o>[/COLOR]
[COLOR=#NaNNaNNaN]راجع به کف قبولی به نظرم شما باید به این نکته توجه کنید که سطح سوادتان نسبت به سالای پیش تغییر کرده و الان که سوالا رو میبینید فکر میکنید گلابیه!! منم خودم اولش فکر کردم کف خیلی خیلی میاد بالا(با توجه به اینکه وقت آزمون هم یه ربع بیشتر شد: محمد چیکار کنم دیگه انسان جایز الخطاست!) ولی بعدش که منطقی فکر کردم و یه مقایسه ی کوچیک کردم دیدم نه اتفاقا به نظر من کف قبولی خیلی هم نسبت به سالای پیش تغییر نمیکنه و همون دور وراست(یعنی بالای 70 حدودا .البته پارسال یه استثنا بود) [/COLOR] [COLOR=#NaNNaNNaN]راستی دستشون درد نکنه که تو سوالا هیچ غلط علمی و تایپی و چاپی و .... نبود
اینجا هم تقلب کردن راحت بود. راحت میشد یه نفر دیگه را بفرستیم تا امتحان بده.
ولی اگه راست میگید چرا اطلاع ندادید؟ من که بودم بعد از امتحان پدر طرف را در میاوردم.
یعنی ممکنه؟!!!!!!!!!
برقم گرفته![/quote]
اولش می خواستم اعتراض کنم ولی متوجه شدم چند تا سئوال بشتر نزده به خاطر همینم نگفتم ولی من توجلسه که 5 نفر بودیم و مراقب درست و حسابی هم نداشتیم صدای هرکی بلند می شد اعتراض می کردم جلسه مون
من که با اقای توکلی موافقم
کف ازمون خیلی بالا نیس
بین60تا70
نظرتون درمورد کلیدی که یکی از دوستان اپ کرده بود چیه؟
100%در سته؟
اون سواله خاصیت نافلزی رو درست جوای داده بود؟
من که با اقای توکلی موافقم
کف ازمون خیلی بالا نیس
بین60تا70
نظرتون درمورد کلیدی که یکی از دوستان اپ کرده بود چیه؟
100%در سته؟
اون سواله خاصیت نافلزی رو درست جوای داده بود؟
جواب درست B میشه. غلط دیگه هم مقایسه q[SUB]p[/SUB] و q[SUB] v[/SUB] بود که گزینه 2 درست میشد. جواب را بلد بودم اما حواسم نبود قدر مطلق q را در نظر گرفتم.