جواب درست B میشه. غلط دیگه هم مقایسه q[SUB]p[/SUB] و q[SUB] v[/SUB] بود که گزینه 2 درست میشد. جواب را بلد بودم اما حواسم نبود قدر مطلق q را در نظر گرفتم.
دیگه فکر نمی کنم غلطی وجود داشته باشه.
[/quote]
ممنون که گفتین
البته لطف کردین که پاسخ نامه ی اولیه رو دادید
[COLOR=#NaNNaNNaN]منظور سوال این بود که یک مولکول ساخارین کار پونصدتا تا مولکول شکر معمولی رو میکنه و باید با مول حل میکردین.[/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN]<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o>[/COLOR]
[COLOR=#NaNNaNNaN]انرژی یونش هم واسه ی اتم هیدروژن بود نه مولکول.[/COLOR]
منظور سوال این بود که یک مولکول ساخارین کار پونصدتا تا مولکول شکر معمولی رو میکنه و باید با مول حل میکردین.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o>
بازم میگم سوالا آسونتر نشده بود شما نسبت به سالهای پیش بهتر شدین.... اینطوری روحیه ی خود و دیگرانو تضعیف نکنید. باور کنید اگه کسی بالای 70 تا 75 زده به نظر من خیلی امیدوار باشه.
منظور سوال این بود که یک مولکول ساخارین کار پونصدتا تا مولکول شکر معمولی رو میکنه و باید با مول حل میکردین.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o>
محمد منظورم این قسمتش نبود منظورم اونجاش بود که گفته بود خاصیت شیرین کنندگی ساخارین 500 برابر شکر معمولیه. واقعیتش من سوالام دست یکی از دوستامه. منظورش این بود که هر مولکول ساخارین به اندازه 500 تا مولکول شکر معمولی خاصیت شیرین کنندگی داره و باید از نسبت مولی استفاده میکردی نه نسبت گرم. یعنی اینطور نبود که بگی هر گرم ساخارین کار 500 گرم شکر معمولی رو میکنه