1. من آقای اکبری رو نمیشناسم معرفی کنید ایشون رو.
2. تمام حرفای من در جهت کاهش استرس و نگرانی های بعد از امتحان بود. حالا نمیدونم شما منظورت کدوم قسمت از حرفای منه.
کد الف ی ها:
سوال 53 رو چی زدید؟(نفتالن و ماسه)
فکر کنم 93.33.
بچه ها خیلی نگران مرحله 1 نباشین همه تلاشمونو کردیم انشاا... همه نتیجه تلاششونو می بینن و حق کسی ضایع نمی شه.
به خدا توکل کنین , استرس هم نداشته باشید که فکر کنم "همگی" راه سختی رو واسه مرحله 2 در پیش داریم.
بازم میگم سوالا آسونتر نشده بود شما نسبت به سالهای پیش بهتر شدین.... اینطوری روحیه ی خود و دیگرانو تضعیف نکنید. باور کنید اگه کسی بالای 70 تا 75 زده به نظر من خیلی امیدوار باشه.
من کی روحیه ی بقیه رو تضعیف کردم ؟!!!!! من واقعا منظورم چیزی نبوده که شما برداشت کردین !
از اونجایی که بچه ها گفتن امسال کفش پایین میاد ( پایین تر از 60 ) این سوال برام مطرح شد !!!
از دوستان معذرت می خوام اگه با این سوال روحیه شونو از دست دادن !!!
کد الف ی ها:
سوال 53 رو چی زدید؟(نفتالن و ماسه)
فکر کنم 93.33.
بچه ها خیلی نگران مرحله 1 نباشین همه تلاشمونو کردیم انشاا... همه نتیجه تلاششونو می بینن و حق کسی ضایع نمی شه.
به خدا توکل کنین , استرس هم نداشته باشید که فکر کنم "همگی" راه سختی رو واسه مرحله 2 در پیش داریم.
تبریک میگم.
چون حالت فیزیکی نفتالن و ماسه جامده بهترین گزینه ب هستش. چون با یه حلال آلی ما نفتالن جامد رو تبدیل میکنیم به نفتالن محلول و بعد از اینکه از صافی رد میکنیم ماسه جدا میشه و در آخر ماسه روی صافی جمع میشه و محلول آلی ما هم باقی میمونه. گزینه ی 3 اضافه کاری داره و بهترین گزینه نیست