سلام ... حالم خيلي گرفته شد ... ديروز داشتم جواب سوال 16 رو مفصل مينوشتم كه 3ند نشد
خوب اشكال نداره الان دوباره ميميسم ... نيگاه كنين وقتي ميگيم تبخير تو هر دمايي پايين تر از دماي جوش انجام ميشه يني رند G به رند زاي ( حرف يوناني (مراجعه شود به شيمي فيزيك )) منفيه وليكن اين قضيش به طور كلي با DG استاندارد فرق ميكنه ... DG استاندارد در واقع چيزيه كه با ثابت تعادل تو اون دما مربوط ميشه ... تو رابطه اي كه بين اين دوتا وجود داشت ميگفتيم كه وقتي ثابت از يك كوچيك تر باشه DG مثبته و برعكس ... كلن هر تغييري ( م3 ذوبو تبخيرو اينا ... ) تو دماي خودشون DG صفر دارن و تو دمايي پايين تر از دماي تغيير DG مثبته و تو دماي بالا تر منفي ... براي فهم بهتر اين موضوع دقت داشته باشين كه هر تغييري فقط تو دماي خودش تعادلييه و ثابت 1 داره ... مثلا تو تعادل مايع ----> بخار فقط وقتي ثابت يكه كه فشار بخار مايع و بخار برابر بشه و همينطور تو دماي پايين تر ثابت از يك كوچيك تر و تو دماي بالاتر از يك بزرگتره ... اگه بازم متوجه نشدين ميتونين به شيمي مورتيمر اونجايي كه تعادل بين NO2 و N2O4 رو توضيح داده توجه و تفكر عميق كنين ... خيلي كمك ميكنه ... ولي اگه بازم متوجه نشدين اشكال نداره چون منم خودم نفهميدم چي گفتم ...
اين بود انشاي من ... ولي منم اون سواليرو كه ميگين تو مرحله يكه رو ديدم ولي به نظرم يه اصل كلي هست كه ميگه هميشه حواست باشه كه در چه سطحي امتحان ميدي ...
موفق باشين ...