- لایک ها
- 195
پاسخ : بررسی المپیاد آزمایشی شیمی 29 اردیبهشت 1390
ببین دوست عزیز من خودم سال قبل المپیادی بودم و در تمام آزمون هایی که در سایت های مختلف برگزار شد شرکت کردم.در اردیبهشت ماه سال قبل هم آقای افتخار جهرمی لطف کردن و یه آزمون زیبا مانند آزمون امسال طراحی کردن.سطح اون آزمون هم بالاتر از مرحله ی دوم بود و خود ایشون هم گفتن که کسب نمره ی بالای 80 نشون میده که سطح علمی خوبی دارید. من خودم اولش مثل شما فکر می کردم و درصد من حدود 90 شد ،درصد آقای توکلی یعنی شاگرد آقای افتخار جهرمی هم همین حدود بود که این نشون می داد واقعاً برای طراحی سوالات وقت گذاشته بودن و نرفته بودن عدد سوالات کتاب مسائل برگزیده را عوض کنن یعد بگن آزمون طراحی کردم!
باور کنید آخرش متوجه شدم که آزمون اردیبهشت ماه آقای جهرمی بیشترین کمک را در قبولی من در مرحله ی دوم کرد چون ایشان لطف کردن و تمام سوالات نکته داری که ما ممکن در مرحله ی دوم اشتباه پاسخ بدیم را جمع بندی کردن و به شکل یه آزمون درآوردن. ببین دوست عزیز، هیچ کس از جمله آقایان توکلی و افتخار جهرمی خبر ندارن که سوالات امسال چگونه خواهد بود. طراحان محترم خواستن یه آزمون پدر و مادر دار طراحی کنن که چند تا نکته ی خوب را به شما یاد بدن( یا یادآوری کنن!). درضمن زمان آزمون به اندازه ی کافی است که درصد شما نزدیک 100 باشه.
من که وقتی این آزمون زیبا را دیدم احساس حسادت کردم!
امیدوارم از آزمون لذت ببرید و برای سلامتی طراحان آزمون و آقای خلینا دعا کنید.
سلام!
من انتظار یه امتحان داشتم در حد مرحله دوهای سال پیش که بشه خودمو باهاش محک بزنم... ببینم می تونم 100 بزنم؟؟ یا مثلاً یه غلط دارم؟! ولی ظاهراً بالای 80 بزنم، باید کلی خوشحال باشم!!! درسته؟؟
اینو حذف نکنید!! این بررسی کلی سئوالاست!!
آقای خلینا، آقای افتخار جهرمی، چیزی شده که ما نمیدونیم؟؟ می خوان مرحله 2 امسالو این تیپی بدن؟؟
من انتظار یه امتحان داشتم در حد مرحله دوهای سال پیش که بشه خودمو باهاش محک بزنم... ببینم می تونم 100 بزنم؟؟ یا مثلاً یه غلط دارم؟! ولی ظاهراً بالای 80 بزنم، باید کلی خوشحال باشم!!! درسته؟؟
اینو حذف نکنید!! این بررسی کلی سئوالاست!!
آقای خلینا، آقای افتخار جهرمی، چیزی شده که ما نمیدونیم؟؟ می خوان مرحله 2 امسالو این تیپی بدن؟؟
باور کنید آخرش متوجه شدم که آزمون اردیبهشت ماه آقای جهرمی بیشترین کمک را در قبولی من در مرحله ی دوم کرد چون ایشان لطف کردن و تمام سوالات نکته داری که ما ممکن در مرحله ی دوم اشتباه پاسخ بدیم را جمع بندی کردن و به شکل یه آزمون درآوردن. ببین دوست عزیز، هیچ کس از جمله آقایان توکلی و افتخار جهرمی خبر ندارن که سوالات امسال چگونه خواهد بود. طراحان محترم خواستن یه آزمون پدر و مادر دار طراحی کنن که چند تا نکته ی خوب را به شما یاد بدن( یا یادآوری کنن!). درضمن زمان آزمون به اندازه ی کافی است که درصد شما نزدیک 100 باشه.
من که وقتی این آزمون زیبا را دیدم احساس حسادت کردم!
امیدوارم از آزمون لذت ببرید و برای سلامتی طراحان آزمون و آقای خلینا دعا کنید.