پاسخ : ==> بررسی مشکلات درس هندسه2 - خرداد 93 <==
منم شروع نکردم وحالا حالا هاهم قصد شروع ندارم :دی دارم تجدید نیرو میکنم!
من الان فیلم Non-Stop رو دیدم، 3 تا رانی و 2 تا دلستر لیمویی خوردم + 2 وعده ناهار. میخوام بشینم قسمت جدید Game of Thrones رو ببینم حالا D:
دیشب یهو استرس گرفت منو رفتم دیدم بعله فصل 4 30 صفحه هم نمیسه مسئله هاش شبیه همه و چقدر پرسمان خوب توضیح داده ( خدا پدرشو بیامرزه).
دیدم همه مسائل فصل 1 رو هم بلدم. فصل 2 هم 60%... فصل 3 فقط اثبات قضایا به وسیله تبدیل ها رو بلد نیستم. خدایا ! چی از هندسه مونده آخه.. ؟
بشینید استراحت کنید باو ! برای ادبیات کلی نیازش خواهید داشت.
کاملا موافقم الان دبیرستانای غیرانتفاعی (منظورم به شما نیست) خیلیا اصن درس نمیخونن و فقط بلدن پول بگیرن و مثلا تعداد قبولی های یه مدرسه غیر انتفاعی تو تهران احتمالا خیلی کمتره از شهرای معمولیه بخر مدارسی مثل مفید و سلام و انرژی اتمی و علامه طباطبایی که اوناهم بیشترشون رو المپیاد سرمایه گذاری میکنن با اینکه به کنکور هم توجه دارن
والا حاجی من سال اول و دوم یه مدرسه غیر انتفاعی که از هر پایه یه کلاس 15-20 نفره داشت می رفتم به نام بحر العلوم ( رتبه یک کنکور داد سال فک کنم 78 )
به خدا سلام تجریشو می ذاشت تو جیبش. به ما سال اول مثلثات تا حسابان + یه فصل و نیم تحلیلی و جبر مجموعه ها رو گفتن. ریاضی که اول دبیرستان داشتیم رو هرگز فراموش نمیکنم.
2 روز در هفته تا 6 مدرسه بودیم... فیزیک به ما مشتق گفت سال دوم، بحث فنر های موازی و سری ، حرکت پرتابی، تناوب و شتاب مرکزگرا... برو تا آخر.
شیمی که از مورتیمر حل می کردیم... من اونجا زور میزدم شاگرد 6 ام بودم. آخر سال هم با معدل 19.13 شدم نفر هشتم.
خونمون رفت منطقه یک برای اینکه حوزه نهایی دور نیفته رفتم یه مدرسه غیر انتفاعی دیگه که خیلی تخمیه. یعنی من اینجا اینقدر نابغه محسوب میشم که مشاور پایه پیش
هر روز میاد میگه بیا ثبت نام کن ، پیش ما فلانه بهمانه، دبیرامون این کتابو نوشتن...... -.-
یعنی این رو گفتم که همه تون قدر مدرسه هاتون رو بدونید و بفهمید که تو یه محیط با یه مشت گاو درس خوندن که فقط بلدن عکس قیافه های کج و کولشون رو صبح تا شب تو اینستاگرام آپلود کنن، چقدر سخته.
**
بابت آف تاپیک معذرت مدیر تالار.