نمره هندسه شما پس از بررسی پاسخنامه ؟؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    24
وضعیت
موضوع بسته شده است.

loyal75

New Member
لایک ها
211
پاسخ : ==> بررسی مشکلات درس هندسه2 - خرداد 93 <==

در مورد مسائل فصل 4 دقت کنید بعضی چیزا هست که فکر میکنیم نوشتنش لازم نیس ولی باید نوشت.. بهتره از یه حل المسائل خوب کمک بگیرید..

RaHa 97

New Member
لایک ها
178

من شروع نکردم !!

loyal75

New Member
لایک ها
211

منم شروع نکردم وحالا حالا هاهم قصد شروع ندارم :دی دارم تجدید نیرو میکنم!

RaHa 97

New Member
لایک ها
178

دقیقا فرصت استراحت خوبیه دستشون درد نکنه :d

loyal75

New Member
لایک ها
211

دقیقا فرصت استراحت خوبیه دستشون درد نکنه :d
واقعا برا هندسه نه ولی برای ادبیات خوندن نیاز داشتم به یه استراحت!!! خدا خیرشون بده!

Bbbbb

New Member
لایک ها
43

از پیوست فصل 4 سوال میدن؟ ؟:217:

amirhossein1376

Well-Known Member
لایک ها
272

هاجی قدر مدرسه تو بدون..
مدرسه ما همه یه مشت بچه میلیاردرن که 20 نفر از 60 نفرش امسال یه ضرب خرداد مردودن.
فقط من ( یه چشم پادشاه..) و یکی دیگه ( از سمپاد اومده ) هستیم و بس !
رقابت صفر
کاملا موافقم الان دبیرستانای غیرانتفاعی (منظورم به شما نیست) خیلیا اصن درس نمیخونن و فقط بلدن پول بگیرن و مثلا تعداد قبولی های یه مدرسه غیر انتفاعی تو تهران احتمالا خیلی کمتره از شهرای معمولیه بخر مدارسی مثل مفید و سلام و انرژی اتمی و علامه طباطبایی که اوناهم بیشترشون رو المپیاد سرمایه گذاری میکنن با اینکه به کنکور هم توجه دارن

لایک ها
127

بچه ها سوال 5 صفحه 138 تنها سوالیه که بلدش نیستم.یعنی نمی تونم درکش کنم.هرکی کمک کنه ممنون میشم.
داخل این سوال می گیم p1 و p2 هم دیگر رو در l قطع کنند.p3 سه حالت می تونه با l داشته باشه موازی یا متقاطع.
اگه متقاطع باشه چی میشه؟:217:
اگه موازی باشه چی می شه؟:217:
توضیح پارسبوک رو یه جورایی گرفتم چیمیگه ولی فک کنم توضیحش برا امتحان نهایی مشکل داره!!!
این سوال رو معلم ما حل نکرده اگه کسی معلمشون گفته یا خودش روش دقیقی بلده لطفا بزاره.
ممنون:171:

Koosha_Raisi

New Member
لایک ها
150

من الان فیلم Non-Stop رو دیدم، 3 تا رانی و 2 تا دلستر لیمویی خوردم + 2 وعده ناهار. میخوام بشینم قسمت جدید Game of Thrones رو ببینم حالا D:
دیشب یهو استرس گرفت منو رفتم دیدم بعله فصل 4 30 صفحه هم نمیسه مسئله هاش شبیه همه و چقدر پرسمان خوب توضیح داده ( خدا پدرشو بیامرزه).
دیدم همه مسائل فصل 1 رو هم بلدم. فصل 2 هم 60%... فصل 3 فقط اثبات قضایا به وسیله تبدیل ها رو بلد نیستم. خدایا ! چی از هندسه مونده آخه.. ؟
بشینید استراحت کنید باو ! برای ادبیات کلی نیازش خواهید داشت.

کاملا موافقم الان دبیرستانای غیرانتفاعی (منظورم به شما نیست) خیلیا اصن درس نمیخونن و فقط بلدن پول بگیرن و مثلا تعداد قبولی های یه مدرسه غیر انتفاعی تو تهران احتمالا خیلی کمتره از شهرای معمولیه بخر مدارسی مثل مفید و سلام و انرژی اتمی و علامه طباطبایی که اوناهم بیشترشون رو المپیاد سرمایه گذاری میکنن با اینکه به کنکور هم توجه دارن
والا حاجی من سال اول و دوم یه مدرسه غیر انتفاعی که از هر پایه یه کلاس 15-20 نفره داشت می رفتم به نام بحر العلوم ( رتبه یک کنکور داد سال فک کنم 78 )

به خدا سلام تجریشو می ذاشت تو جیبش. به ما سال اول مثلثات تا حسابان + یه فصل و نیم تحلیلی و جبر مجموعه ها رو گفتن. ریاضی که اول دبیرستان داشتیم رو هرگز فراموش نمیکنم.
2 روز در هفته تا 6 مدرسه بودیم... فیزیک به ما مشتق گفت سال دوم، بحث فنر های موازی و سری ، حرکت پرتابی، تناوب و شتاب مرکزگرا... برو تا آخر.

شیمی که از مورتیمر حل می کردیم... من اونجا زور میزدم شاگرد 6 ام بودم. آخر سال هم با معدل 19.13 شدم نفر هشتم.

خونمون رفت منطقه یک برای اینکه حوزه نهایی دور نیفته رفتم یه مدرسه غیر انتفاعی دیگه که خیلی تخمیه. یعنی من اینجا اینقدر نابغه محسوب میشم که مشاور پایه پیش
هر روز میاد میگه بیا ثبت نام کن ، پیش ما فلانه بهمانه، دبیرامون این کتابو نوشتن...... -.-

یعنی این رو گفتم که همه تون قدر مدرسه هاتون رو بدونید و بفهمید که تو یه محیط با یه مشت گاو درس خوندن که فقط بلدن عکس قیافه های کج و کولشون رو صبح تا شب تو اینستاگرام آپلود کنن، چقدر سخته.
**
بابت آف تاپیک معذرت مدیر تالار.

لایک ها
3,082

من فصل 1 رو تموم کردم خدارو شکر!

الانم یک ساعت میرم استراحت و بعدش فصل 2 رو امروز تموم میکنم

ParsUser

New Member
لایک ها
28
پاسخ : ==&amp;amp;amp;gt; بررسی مشکلات درس هندسه2 - خرداد 93 &amp;amp;amp;lt;==

اُه اُه.... اون شکلک رو ببین .... چه جنگجویی......اجالتاً اخیراً « سرزمین آهن» نگاه نکردی؟؟ :)

درضمن کی گفته همه چی از دید من آسونه؟؟؟
امتحان دینی و زبان انگلیسی و زبان فارسی به هیچ وجه آسون نبودن......
همچنین است تست های حسابان و هندسه قلمچی....
تا دیروز نمیدونستم سرزمین آهن اصلا چی هست ؟ در ثانی خوبه انسان اگرم چیزی رو بلده به رخ نکشه الان حتما میگید کی به رخ کشیدم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اینکه میوه هر چی پر بار تر میشه سر به زیرتر میشه .

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

اُه اُه.... اون شکلک رو ببین .... چه جنگجویی......اجالتاً اخیراً « سرزمین آهن» نگاه نکردی؟؟ :)

درضمن کی گفته همه چی از دید من آسونه؟؟؟
امتحان دینی و زبان انگلیسی و زبان فارسی به هیچ وجه آسون نبودن......
همچنین است تست های حسابان و هندسه قلمچی....
تا دیروز نمیدونستم سرزمین آهن اصلا چی هست ؟ در ثانی خوبه انسان اگرم چیزی رو بلده به رخ نکشه الان حتما میگید کی به رخ کشیدم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اینکه میوه هر چی پر بار تر میشه سر به زیرتر میشه .

معلم ما هم درست درس نداد اما به نظر من نباید برای هندسه علی الخصوص فصل 4 جزوه خوند:33::33::33:

بهتره این فصل رو از روی کتاب خوند اونم سه بار
باراول:از روی کتاب شروع به خوندن کنید پاسخ مسائل رو هم از توی یه حل المسائل میشه گیر اورد
بار دوم: تمامی مسائل و اثبات ها رو بنویسید یعنی خودتون شکل بکشید بعدش خودتون حل کنید
بار سوم: به وسیله سوالای امتحان نهایی برخی مسائل این فصل رو دوره کنید

من که به این شکل میرم حالا شما خود مختارید:217:

حالا یه سوال : این فصل 3 خیلی تمریناش الکی و چرت کسی هست که مسائل وتمرینات مهم این بخش رو بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون بخش کاربرد خیلی مهمه

...3iNa...

New Member
لایک ها
68

من از امتحان نوبت اول تا همین دیروز کتاب هندسه ام رو باز نکرده بودم :150:
به نظرتون من تمام تمرین های کتاب رو حل کنم (+اثبات ها) یا به جاش اثبات ها رو یاد بگیرم و فقط نهایی های چند سال پیش رو (مثلا 6 سال) رو به مرور حل کنم ؟
اونایی که نهایی های هندسه رو بررسی کردن سطحش چجوریاس ؟

ParsUser

New Member
لایک ها
28

به نظرتون من تمام تمرین های کتاب رو حل کنم (+اثبات ها) یا به جاش اثبات ها رو یاد بگیرم و فقط نهایی های چند سال پیش رو (مثلا 6 سال) رو به مرور حل کنم ؟
این که از تمرینات کتاب سوال میاد 100% باقیشو خود دانی

amin

New Member
لایک ها
515

اول قضایا و اثبات ها بعد تمرینات بعدشم نمونه سوال

...3iNa...

New Member
لایک ها
68
پاسخ : ==&gt; بررسی مشکلات درس هندسه2 - خرداد 93 &lt;==

این که از تمرینات کتاب سوال میاد 100% باقیشو خود دانی
ممنون. اینو میدونم ولی تمرین هایی مثل تمرین های فصل 3 وقت تلف کردنه ! چون همشون یه سبک هستن. به جز آخرین مسائلش که همش اثباته :22:

یه سوالی داشتم اگر اثباتی که مینویسم با اثبات پاسخنامه فرق کنه نمره نمیدن ؟ اگر مثل اثبات گاج مشکی باشه درسته ؟
مثلا توی خرداد 91 سوال 13 از طریق دوران یک شکل اثبات کرده اما میشه از طریق دوران یک خط هم اثبات کرد.

RaHa 97

New Member
لایک ها
178

ممنون. اینو میدونم ولی تمرین هایی مثل تمرین های فصل 3 وقت تلف کردنه ! چون همشون یه سبک هستن. به جز آخرین مسائلش که همش اثباته :22:

یه سوالی داشتم اگر اثباتی که مینویسم با اثبات پاسخنامه فرق کنه نمره نمیدن ؟ اگر مثل اثبات گاج مشکی باشه درسته ؟
مثلا توی خرداد 91 سوال 13 از طریق دوران یک شکل اثبات کرده اما میشه از طریق دوران یک خط هم اثبات کرد.
فکر میکنم بستگی به نظر مصحح داشته باشه

amin

New Member
لایک ها
515

دقیقا مشکل منم همینه مخصوصا تو فصل دایره که اثبات های کتاب خیلی چرته
مشکل اصلیتر اینه اگه دبیر داوطلب برای اصلاح ورقه ها کم باشه از دبیر های دیگه استفاده میکنن دبیراییکه شاید اصلا تو عمرشون هندسه تدریس نکردن

لایک ها
3,082

دوستان عزیز !

من تا الان فصول 1 و 2 رو خوندم!

دو سال نهایی رو هم رندوم ( 83 و 91 دیماه ) رو دیدم و دیدم که تماما از تمارین کتابه و به هیچ عنوان سوال جدید نداره

اگر میخواید بیست بشید تمام کتاب رو حل کنید البته از صفحه 1 تا 10 خیلی نیازی به حل نیست ... من که حل نکردم

mohammad51

New Member
لایک ها
46

های تو بکس...........
من که امروز هیچی نخوندم !!! ینی میخاستم بخونما اما انگیزه زیره صفر شده !!!! اصن حس درس نی ..!!:217:

ایشالله از فردا شروع میکنم فصل 4 رو ........ بعدشم که 1 2 3 ...... به امید موفقیت همه ی دوستان:22:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا