persianbamo

New Member
لایک ها
122
پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد ادبی - دوره 26 - بهار 1392

اتفاقا کاملا مرتبطه سوال مفهومی هستش و هرکسی بعد از اندکی تامل میتونه به این نکته پی ببره چون داره میگه که متن چه چیزی رو پیشنهاد(suggest(میکنه
ساجست معنی پیشنهاد نمیده در این مورد! پیشنهاد که بی ربطه! ساجست اینجا معنی بیان کردن میده. تو هر دیکشنری ای هم که نگاه کنی نوشته اگه میخوای از دیکشنری هم برات عکس بذارم!!! :)

آخرین ویرایش توسط مدیر

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

باشه حق باشما من مثل شما نیستم زیاد بخوام کشش بدم ولی نمیدونم چرا بنظرم اومد پارسال هم مثل امسال بوده.ممنون که گفتید درضمن خوب نیست انقد عصبی باشه ارزش نداره ولی ممنون:41:
سارای گرامی! با این که این بحث داره زیاد کش پیدا میکنه و بی ربطه، ولی برات از جلد المپیاد پارسال عکس گرفتم وقتی دیدم اینو گفتی! توجهتو به نکته ی 4 جلب میکنم!

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

آقا یا خانومه..... دلت میخواد و بیکاری برو بازم عکس بنداز فقط من دو ترم دیگه دارم تا زبانم تموم بشه لازم هم نمیبینم بخوام توجیهت کنم ولی جهت اطلاعت باید بگم که هردو معنی رو میده ملاا لغت:90:
ساجست معنی پیشنهاد نمیده در این مورد! پیشنهاد که بی ربطه! ساجست اینجا معنی بیان کردن میده. تو هر دیکشنری ای هم که نگاه کنی نوشته اگه میخوای از دیکشنری هم برات عکس بذارم!!! :)

persianbamo

New Member
لایک ها
122

باشه حق باشما من مثل شما نیستم زیاد بخوام کشش بدم ولی نمیدونم چرا بنظرم اومد پارسال هم مثل امسال بوده.ممنون که گفتید درضمن خوب نیست انقد عصبی باشه ارزش نداره ولی ممنون:41:
دوست گرامی سوء برداشت نکنی! از روی عصبی بودن اینارو نگفتم فقط خواستم اطلاعات صحیح داشته باشی! :196: خواهش.

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

موندم شما که انقد مللا لغتی چرا این تست زبان رو نزدی:90:
دوست گرامی سوء برداشت نکنی! از روی عصبی بودن اینارو نگفتم فقط خواستم اطلاعات صحیح داشته باشی! :196: خواهش.

persianbamo

New Member
لایک ها
122

آقا یا خانومه..... دلت میخواد و بیکاری برو بازم عکس بنداز فقط من دو ترم دیگه دارم تا زبانم تموم بشه لازم هم نمیبینم بخوام توجیهت کنم ولی جهت اطلاعت باید بگم که هردو معنی رو میده ملاا لغت:90:
بسیار بسیار ممنونم که وقت گذاشتنمو حمل بر بیکار بودنم کردی! و اینکه لازم نمیدونی توجیهم کنی! :41: :124::41::41:

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

توجیه کردن شما فایده ای نداره چون اگه کسی بگه روزه شما عقیدتون بر اینه که شبه.شماخودت بودی دلیلی واسه توجیه میدیدی؟مسلما خیر.شب شما بخیر
بسیار بسیار ممنونم که وقت گذاشتنمو حمل بر بیکار بودنم کردی! و اینکه لازم نمیدونی توجیهم کنی! :41: :124::41::41:

persianbamo

New Member
لایک ها
122

توجیه کردن شما فایده ای نداره چون اگه کسی بگه روزه شما عقیدتون بر اینه که شبه.شماخودت بودی دلیلی واسه توجیه میدیدی؟مسلما خیر.شب شما بخیر
با شناخت گسترده ای که تو چند تا نقل قول تو آیریسک از من پیدا کردی، توصیه میکنم وقتی انشااله طلا گرفتی، روانشناسی رو تو دانشگاه دنبال کنی! استعدادت شگفت آوره!
شب شما هم به خیر بادا! :196:

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

اگه احیانا طلانگرفتم و شما زودتر گرفتی برو روانشناسی بعد اگه راضی بودی و موثربود منم شاید بهش فکر کردم:90:اگه هم هردو طلاگرفتیم شما اگه راضی بودی از این رشته به منم بگو تاتغییر رشته بدم:196:
با شناخت گسترده ای که تو چند تا نقل قول تو آیریسک از من پیدا کردی، توصیه میکنم وقتی انشااله طلا گرفتی، روانشناسی رو تو دانشگاه دنبال کنی! استعدادت شگفت آوره!
شب شما هم به خیر بادا! :196:

persianbamo

New Member
لایک ها
122

اگه احیانا طلانگرفتم و شما زودتر گرفتی برو روانشناسی بعد اگه راضی بودی و موثربود منم شاید بهش فکر کردم:90:اگه هم هردو طلاگرفتیم شما اگه راضی بودی از این رشته به منم بگو تاتغییر رشته بدم:196:
نیازی به تغییر رشته نیست میتونی کنار هم دنبال کنی! باشه میرم اطلاع میدم ! حالا کو مدال طلا :))) بچه های شما درصداشون چجوریه؟ به نظرت با 77 میشه امیدوار بود؟!؟

لایک ها
77

ماندانا جان وقتی که میگه They could speak to each other only when they were together
منظورش اینه که وقتی پیش هم دیگه نبودن نمیتونستن باهم صحبت کنن و این یعنی تلفنی وجود نداشته در ضمن بعداز این متن نوشته The paragraph suggests that …
واینجاست که تلفن گزینه صحیح میشه.شمام که موافق بودی عزیزم زنگ بزن باشگاه واسه اعتراض .ممنون.دوست من حافظ قرآن هست بیچاره فقط واسه قرآنش 100%امیدوار بود که هیچی ندادن واقعا ستم بود.دقیقا حافظاش مبهم بود
ولی طراح سوال وقتی منظورش با گزینه ی یکه پس باید بقیه گزینه ها رو هم طوری بده که جوابش درست نباشه . اینجا گزینه 3هم مشکلی نداره به خدا

لایک ها
77

راستی مثل اینکه اینجا دعوا شده:19::19:

لایک ها
116

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

اون رشته دومی که میخوام دنبال کنم مطمئنا روان نیست که اگه بود خودم میگفتم بهتون.درصدا بین 60تا83.اینکه با77میشه امیدوار بود رو نمیدونم همه چی 50.50هست فعلا
نیازی به تغییر رشته نیست میتونی کنار هم دنبال کنی! باشه میرم اطلاع میدم ! حالا کو مدال طلا :))) بچه های شما درصداشون چجوریه؟ به نظرت با 77 میشه امیدوار بود؟!؟

kasra17

New Member
لایک ها
38

سلام بچه ها.1چیز خیلی مهم.اگه دقت کرده باشین کد 1 سوال 53 این افعال باید تو جمله بررسی بشن تا ما بتونیم بفهمیم جمله چند جزئی میسازن.مثلا فعل کشیدن تو جمله ی .من نقاشی کشیدم.3جزئی میشه و در جمله.من کیسه رابر روی زمین کشیدم.4جزئی.این رو معلممون گفت و ازم خواست که حتما اعتراض بزنیم منم زدم حالا خواستم به شما هم بگم .یا مثلا سوال 60 رو معلممون گفت از کتاب شما حذف شده بطور کلی و نباید سوال از کتاب قدیم طرح میکردن.سوال6و8 به ترتیب جواباش گزینه2 و1 میشه نه گزینه3و4. سوال 6و 8 رو ماتومدرسمون 15نفربودیم هممون گزینه 2و1رو زده بودیم.خواستم به شما هم بگم که واسه اعتراض اقدام کنید به شماره تلفن22019966-
در مورد سوال 6-8 ....کاملا درسته اگه به شرح شاخه نبات دقت کنی میتونی باش کنار بیای
راجع ب سوال 53....منظورش اینه که کدوما 4 جزئی هــــــــم میسازن....یعنی اگه این فعل رو بت بدن میتونی 4 جزئی باش بسازی
راجه به سوال 60....صفحه ی 105 کتاب زبان فارسی 3 انسانی...چاپ 89
در ضمن دلیل منطقی ای نیس که چون شما و 12-13 نفر از دوستانتون ی جور زدین ، گزینه همون بشه....

آخرین ویرایش توسط مدیر

kasra17

New Member
لایک ها
38

چنت سوالا هس ک من واقعا گیج شدم توش....گرچه خودم کد2 هستم اما شماره کد1 رو میگم
سوالای 88-9-15-42 کد1
88) این شعر(بیداد همایون) اصن در مورد معشوق و گله از اونه....رنج و ستم زمانه چیه آخه ؟!؟! داره میگه : فتنه ی چشم تو چندان پی بیداد گرفت/که شکیب دل من دامن فریاد گرفت...آنکه آیینه ی صبح و ...........
9) چجوری گزینه 3 رد میشه ؟!؟! شرح شاخه نبات ص 914
15) گزینه 1 چرا رد میشه ؟!؟!
42) پی سپردن تو گزینه های 1و2و4 همشون یعنی له شدم زیر پا یا یه همچین چیزی....اما گزینه 3 ک تو زال و رودابه هم بود یعنی گذشتن و عبور کردن
ممنون میشم اگه شبهه ی منو برفعیــــــد

ARBAB

New Member
لایک ها
1

من 87 تا زدم . تقریبا مطمئن بودم اما خیلی حفظی داده بوودن! زبانشم که خیلی اسون بود. دفترچه رو به ما دادن! به شما ها ندادن؟
hcj,k o,hia ld ;kl ;i ntjv]i vhfvhd lhhs;k ;kdnازتون خواهش می کنم که ازیک راهی سوالا رو برای ما اسکن کنید اخه دربه در دنبالشونم منتظر تم

ARBAB

New Member
لایک ها
1

]من 87 تا زدم . تقریبا مطمئن بودم اما خیلی حفظی داده بوودن! زبانشم که خیلی اسون بود. دفترچه رو به ما دادن! به شما ها ندادن؟[/ ازتونخواهش میکنم که سوالات راازیه راهی برای ما اسکن کنید منتظرتم

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

این سوال ز-ف برای امسال طراحی شده و باید از چاپ 90که امسال هم تدریس میشه استفاده کرد برای طرح سوال نه چاپ89حالا اگه شما تصادفا ازروی سال89 خوندین و درست زدین همه اینجورنبودن.سوال 53 هم کلا سوال مطلوبی نیست این رو هرکسی میدونه که برای اینکه بدونیم چندجزئی میسازه باید معنی فعل رو هم بدونیم(مثلا کشیدنِ بار و نقاشی کشیدن باهم فرق داره.یا مثلا خوردنِ غذا و ماشین به درخت خورد به معنی برخوردکردن باهم فرق داره)درنتیجه سوال واضح واستانداردی نیست.ما شرح شاخه نبات رو برای حافظ نخوندیم و از دوستان زیادی از مدارس شهرمون که پرسیدیم بااین 2سوال حافظ مشکل داشتن.منم نگفتم که چون من و دوستام یه جور زدیم باید همین بشه اومدم نظرم رو گفتم ومنظورم این بود هرکس نظرش اینه بره اعتراض کنه حالا اگه شماجور دیگه ای برداشت کردین برداشتتون اشتباه بوده. تاحالا تااونجایی که من خبر دارم 30.40نفری بودن که باسوال حافظ کنار نیمدن
در مورد سوال 6-8 ....کاملا درسته اگه به شرح شاخه نبات دقت کنی میتونی باش کنار بیای
راجع ب سوال 53....منظورش اینه که کدوما 4 جزئی هــــــــم میسازن....یعنی اگه این فعل رو بت بدن میتونی 4 جزئی باش بسازی
راجه به سوال 60....صفحه ی 105 کتاب زبان فارسی 3 انسانی...چاپ 89
در ضمن دلیل منطقی ای نیس که چون شما و 12-13 نفر از دوستانتون ی جور زدین ، گزینه همون بشه....

آخرین ویرایش توسط مدیر

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

سوال9کاملا واضحه و اینجاست که شرح شاخه نبات شمارو برخلاف 2 سوال دیگه به شک انداخته.سوال15رو هم منم گزینه1 زدم و هیچ جوره قانع نمیشم.سوال42 روهم که نزدم وسوال 88هم کاملا باشما موافقم
چنت سوالا هس ک من واقعا گیج شدم توش....گرچه خودم کد2 هستم اما شماره کد1 رو میگم
سوالای 88-9-15-42 کد1
88) این شعر(بیداد همایون) اصن در مورد معشوق و گله از اونه....رنج و ستم زمانه چیه آخه ؟!؟! داره میگه : فتنه ی چشم تو چندان پی بیداد گرفت/که شکیب دل من دامن فریاد گرفت...آنکه آیینه ی صبح و ...........
9) چجوری گزینه 3 رد میشه ؟!؟! شرح شاخه نبات ص 914
15) گزینه 1 چرا رد میشه ؟!؟!
42) پی سپردن تو گزینه های 1و2و4 همشون یعنی له شدم زیر پا یا یه همچین چیزی....اما گزینه 3 ک تو زال و رودابه هم بود یعنی گذشتن و عبور کردن
ممنون میشم اگه شبهه ی منو برفعیــــــد

بالا