persianbamo

New Member
لایک ها
122
پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد ادبی - دوره 26 - بهار 1392

سوال9کاملا واضحه و اینجاست که شرح شاخه نبات شمارو برخلاف 2 سوال دیگه به شک انداخته.سوال15رو هم منم گزینه1 زدم و هیچ جوره قانع نمیشم.سوال42 روهم که نزدم وسوال 88هم کاملا باشما موافقم
دلم واسه باشگاه سوخت!! انقدر نظرات منتقدینش با هم مخالفه بندگان خدا نمیدونن چه کنن همینه تلفن جواب نمیدن دیگه الان شما میگی 15 غلطه من میگم درست ترین سوال این المپیاد 15 بوده! ولی وقتی پیشاپیش میفرمایی که هیچجوره قانع نمیشی از من چیزی بر نمیاد! به نظرم بهتره اعتراض کردنو بسپریم به مدرّسینمون!
سوال 42 رو منم غلط زدم اما کاملاً درسته -به نظرم و با مراجعه به لغتنامه-. سوال 88 هم سوال چرتی بود قبول دارم هرچند درست زدم.
در مورد سوال زبان فارسی!!! خوب دوست عزیز وقتی میگن خارج از منابع سوال میدن، یعنی میتونن از کتاب زبان فارسی چند سال قبل هم بدن دیگه! خیلی هم منطقی!

لایک ها
77

دلم واسه باشگاه سوخت!! انقدر نظرات منتقدینش با هم مخالفه بندگان خدا نمیدونن چه کنن همینه تلفن جواب نمیدن دیگه الان شما میگی 15 غلطه من میگم درست ترین سوال این المپیاد 15 بوده! ولی وقتی پیشاپیش میفرمایی که هیچجوره قانع نمیشی از من چیزی بر نمیاد! به نظرم بهتره اعتراض کردنو بسپریم به مدرّسینمون!
سوال 42 رو منم غلط زدم اما کاملاً درسته -به نظرم و با مراجعه به لغتنامه-. سوال 88 هم سوال چرتی بود قبول دارم هرچند درست زدم.
در مورد سوال زبان فارسی!!! خوب دوست عزیز وقتی میگن خارج از منابع سوال میدن، یعنی میتونن از کتاب زبان فارسی چند سال قبل هم بدن دیگه! خیلی هم منطقی!
قاعدتا وقتی میگن که میخوان خارج از منبع سوال بدن باید سوالش درباره اطلاعات ادبی باشه نه اطلاعات زبان فارسی !

persianbamo

New Member
لایک ها
122

قاعدتا وقتی میگن که میخوان خارج از منبع سوال بدن باید سوالش درباره اطلاعات ادبی باشه نه اطلاعات زبان فارسی !
الان اصلا نمیخوام در مقام مدافع باشگاه باشما! اما اطلاعات زبان فارسی هم بخشی از اطلاعات ادبیه! خیلی وقتا ما خیلی از سوالاییو که درست هستن صرفا چون خودمون غلط زدیم مورد اعتراض قرار میدیم. برای همینه که میگم بذاریم مدرسینمون اعتراض کنن.

آخرین ویرایش توسط مدیر

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

اگر قصد دارن اینجوری خارج منبع بدن بایدبگم واقعا براشون متاسفم سوالی خارج منبع محسوب میشه که نو و جدید باشه نه اینکه اشتباه کردنشونو بذاریم پای سوال خارج منبع.خوبه واللا هرسوالی که استاندارد نباشه و غلط باشه یه اتیکت خارج منبع بزنین شما روش و حمایت کنین

لایک ها
116

اصن این عنوان ((خارج از منبع)) یه تور ایمنیه برای اینکه اگه مشکلی پیش اومد ازش استفاده کنن.
کار خوبی نیست ولی غیرقانونی هم نیست

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

واللا به خدا عنوان خارج منبع شده یه جور گارد ومحافظ
اصن این عنوان ((خارج از منبع)) یه تور ایمنیه برای اینکه اگه مشکلی پیش اومد ازش استفاده کنن.
کار خوبی نیست ولی غیرقانونی هم نیست

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

ماندانا موافقم:133:فک کنم من و تو اینجا بیشتر حرف هم دیگه رو درک میکنیم:133:

لایک ها
116

واللا به خدا عنوان خارج منبع شده یه جور گارد ومحافظ
تقصیری هم ندارن بیچاره ها آخه المپیاد ادبی یکی از پر بحث ترین المپیاداس و همیشه توش اختلاف نظر هست

abrang

New Member
لایک ها
748

تقصیری هم ندارن بیچاره ها آخه المپیاد ادبی یکی از پر بحث ترین المپیاداس و همیشه توش اختلاف نظر هست
آره..... لا اقل باید سوالای مرحله دو رو تشریحی بدن..... هرکی برداشت خودشو می نویسه... اونی که فکرش تازه تر بود.... حرفای جالب تر و ادبی ترری برای گفتن داش انتخاب شه!:189: آخه چرا اینجوریه.... به خدا از یه بیت مسخره م میشه هزار جور برداش کرد خب!:16:

kasra17

New Member
لایک ها
38

این سوال ز-ف برای امسال طراحی شده و باید از چاپ 90که امسال هم تدریس میشه استفاده کرد برای طرح سوال نه چاپ89حالا اگه شما تصادفا ازروی سال89 خوندین و درست زدین همه اینجورنبودن.سوال 53 هم کلا سوال مطلوبی نیست این رو هرکسی میدونه که برای اینکه بدونیم چندجزئی میسازه باید معنی فعل رو هم بدونیم(مثلا کشیدنِ بار و نقاشی کشیدن باهم فرق داره.یا مثلا خوردنِ غذا و ماشین به درخت خورد به معنی برخوردکردن باهم فرق داره)درنتیجه سوال واضح واستانداردی نیست.ما شرح شاخه نبات رو برای حافظ نخوندیم و از دوستان زیادی از مدارس شهرمون که پرسیدیم بااین 2سوال حافظ مشکل داشتن.منم نگفتم که چون من و دوستام یه جور زدیم باید همین بشه اومدم نظرم رو گفتم ومنظورم این بود هرکس نظرش اینه بره اعتراض کنه حالا اگه شماجور دیگه ای برداشت کردین برداشتتون اشتباه بوده. تاحالا تااونجایی که من خبر دارم 30.40نفری بودن که باسوال حافظ کنار نیمدن
راجع به سوالای حافظ وقتی یه منبع رو میگم و استناد میکنم به اون دیگه حرفی توش نیس....راجع به چاپ 89 ، بله درست میگید اینو قبول دارم ، اما اون چند چزئی هارو واقعا خودتونم میدونید منظور سوال چی بوده....اون افعالی که در پیوست کتاب بوده که صد در صد در چاپ جدید هم هست رو نگاه کنید....ازونجا بوده این سوال...گرچه من میدونم کلا همه ماها اینجوریم ک قانع نشیم

kasra17

New Member
لایک ها
38

سوال9کاملا واضحه و اینجاست که شرح شاخه نبات شمارو برخلاف 2 سوال دیگه به شک انداخته.سوال15رو هم منم گزینه1 زدم و هیچ جوره قانع نمیشم.سوال42 روهم که نزدم وسوال 88هم کاملا باشما موافقم
همون کلا حافظ عجیبه و از عجیبیش خوشم میاد...حالا جالبیش اینجاس دوستای منم حافظ رو اینجوری زدن .... پس پرونده ی حافظو ببندیم که اصن به نتیجه نمیرسیم :دی
راجع به سوالای دیگه هم ممنون

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

کی گفته حرفی توش نیست؟اتفاقا خیلی هم حرف توشه
راجع به سوالای حافظ وقتی یه منبع رو میگم و استناد میکنم به اون دیگه حرفی توش نیس....راجع به چاپ 89 ، بله درست میگید اینو قبول دارم ، اما اون چند چزئی هارو واقعا خودتونم میدونید منظور سوال چی بوده....اون افعالی که در پیوست کتاب بوده که صد در صد در چاپ جدید هم هست رو نگاه کنید....ازونجا بوده این سوال...گرچه من میدونم کلا همه ماها اینجوریم ک قانع نشیم

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

دوستان...فک کنم برای بحث های خصوصی بهتره از صفحه های خصوصی استفاده بشه....
در ضمن هر کسی هر سوالی رو که غلط زده به نظرش مشگل دار میاد...اما خوبه که تو بحثا کمی منطقی باشیم و به هم احترام بذاریم...تا بتونیم به نتیجه برسیم و اقدام مفیدی بکنیم...
راستی نظر شما راجع به سوالای 22 و 23 کد 2(72 و 73 کد یک )چیه؟؟؟
تا یادم نرفته پاسخ های تشریحی هم تو سایت المپیاد ادبی اومده...

لایک ها
77

همه این حرفا به کنار
من نمی فهمم کسی که رشتش انسانی نیست برای چی بهش اجازه میدن که بیاد المپ ادبی بده؟؟؟
اینجاس که معلوم میشه مسئولین چقدر به ادبیات کم اهمیت میدن. آخه یکی نیست بهشون بگه ادبیات واسه خودش یه رشته مجزاست ،چرا هر کسی باید بتونه المپ ادبی بده؟؟؟:72:ادبیاتش خوبه که خوبه این که نشد دلیل !:72:میخواست از دوم دبیرستان بره رشته انسانی
بد میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زمان المپیاد ادبی هم که ماشالا اینقدر زیاده که میشه قشنک 10 12 دور سوالارو دوره کرد!!!!!!1:72::72::72:110دقیقه!!!!!!!:150::150:

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

ماندانا دقیقاااااااااااااااااااااااااا حرف دل منو زدی این یه جور بی احترامی به رشته ادبیاته کسی که المپیادادبی میده باید ادبیات باشه رشتش نه اینکه ازاون طرف واسه خودش یه رشته بخونه بعد اگه دوست داشت و مایل بود تو ادبیاتم خودشو محک بزنه خیلی ظلم میکنن درحق ما و ادبیات بخدااااااااااا
همه این حرفا به کنار
من نمی فهمم کسی که رشتش انسانی نیست برای چی بهش اجازه میدن که بیاد المپ ادبی بده؟؟؟
اینجاس که معلوم میشه مسئولین چقدر به ادبیات کم اهمیت میدن. آخه یکی نیست بهشون بگه ادبیات واسه خودش یه رشته مجزاست ،چرا هر کسی باید بتونه المپ ادبی بده؟؟؟:72:ادبیاتش خوبه که خوبه این که نشد دلیل !:72:میخواست از دوم دبیرستان بره رشته انسانی
بد میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زمان المپیاد ادبی هم که ماشالا اینقدر زیاده که میشه قشنک 10 12 دور سوالارو دوره کرد!!!!!!1:72::72::72:110دقیقه!!!!!!!:150::150:

Yalda.angel

New Member
لایک ها
35

ماندانا دقیقاااااااااااااااااااااااااا حرف دل منو زدی این یه جور بی احترامی به رشته ادبیاته کسی که المپیادادبی میده باید ادبیات باشه رشتش نه اینکه ازاون طرف واسه خودش یه رشته بخونه بعد اگه دوست داشت و مایل بود تو ادبیاتم خودشو محک بزنه خیلی ظلم میکنن درحق ما و ادبیات بخدااااااااااا

باز هم اين بحث تكراري...!

بحثي كه هميشه ازش متنفر بودم...! مي شه به سوال من جواب بدين؟ ادبيات فقط مخصوص شماست؟ ادبيات فارسي فقط مخصوص رشته ي " علوم انساني " هست؟! كي اين رو گفته؟! مگه من و انثال من ادبيات نمي خونيم؟ مگه ما اين واحدا رو پاس نمي كنيم؟! من زيست و شيمي رو دوست دارم ولي دليل نمي شه كه ادبيات رو دوست نداشته باشم...!

حرفتون منطقي نيست به هيچ عنوان...! كي مي گه كسي كه مي ره تحربي و رياضي نمي تونه المپياد ادبيات بده؟! شما مگه ٣٠٪ سوالا از كتاباتون نيست؟ به اين فكر كردن خوندن درساي كتاباي شما مخصوصا عربي و تاريخ ادبيات چقدر واسه انثال من سخته؟! به اين فكر كردين در كنار درساي سنگيني مثل رياضي و زيست و فيزيك و شيمي و حسابنو .... خوندن عربي شما چقدر واسه من عذابه؟!
اينقدر
يك طرفه قضاوت نكنيد

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

عزیزمن شما خودتون انتخاب کردین که چه رشته ای برین.این خیلی عدالته که شما همزمان بتونی المپیادهای رشته خودتو بدی و از اونطرف هم بیای المپیاد یه رشته ای که مجزای از شماست رو هم بدی؟من گله ام ازشما نیست از اون بزرگوارایی است که المپیاد ادبی رو واسه عموم آزاد گذاشتن.شماها هزاران راه دیگه دارین برای اینکه خارج از رشته خودتون به ادبیات بپردازید.مثلا جشنواره خوارزمی میتونید کاملا در قسمت داستان و... کارکنید یا میتونید باکمک دوستانتون گاهنامه و ماهنامه منتشر کنید ونمیدونم هزار کار دیگه.تقصیرکار شما نیستی بلکه این رشته هم باید مثل سایر رشته ها یه سری فاکتور جدا و مخصوص به خودش داشته باشه

باز هم اين بحث تكراري...!

بحثي كه هميشه ازش متنفر بودم...! مي شه به سوال من جواب بدين؟ ادبيات فقط مخصوص شماست؟ ادبيات فارسي فقط مخصوص رشته ي " علوم انساني " هست؟! كي اين رو گفته؟! مگه من و انثال من ادبيات نمي خونيم؟ مگه ما اين واحدا رو پاس نمي كنيم؟! من زيست و شيمي رو دوست دارم ولي دليل نمي شه كه ادبيات رو دوست نداشته باشم...!

حرفتون منطقي نيست به هيچ عنوان...! كي مي گه كسي كه مي ره تحربي و رياضي نمي تونه المپياد ادبيات بده؟! شما مگه ٣٠٪ سوالا از كتاباتون نيست؟ به اين فكر كردن خوندن درساي كتاباي شما مخصوصا عربي و تاريخ ادبيات چقدر واسه انثال من سخته؟! به اين فكر كردين در كنار درساي سنگيني مثل رياضي و زيست و فيزيك و شيمي و حسابنو .... خوندن عربي شما چقدر واسه من عذابه؟!
اينقدر
يك طرفه قضاوت نكنيد

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

من فک کنم که بچه های انسانی فلسفه و منطق میخونن....
اما درمورد این بحث تکراری و فرسایشی....
1)فک کنم تا چند سال پیش بچه های ریاضی و تجربی المپ های تخصصی همو میدادن و هیچ موقع تا این حد باعث آزار هم نمی شدن...
2)دوستان عزیز انسانی...خیلی از شما اونقدر امکانات دارین که بتونین درصد هایی خیلی عالی بزنین و بی دغدغه قبول بشین....بدون اینکه لازم باشه به رقبای بقیه رشته فکر کنین....
بیاین قبول کنیم که توی دنیا حق گرفتنیه....نه دادنی

♥sArA♥

New Member
لایک ها
14

ماهم همچنین که شما میگین بی دغدغه نیستیمااااااااا حق گرفتنیه درست منم با کسی بحث ندارم همونطور که گفتم گله مندی ما از شما نیست.اسمش اینه که درسامون حفظیه وکاری نداره ولی کافیه شما بشینی 1هفته بخوای درسای ما رو بخونی.شماهم امکانات بسیارعالی دارین که تو المپیادهای خودتون خوش بدرخشید.من حرف شما رو حمل بر توهین به رشتمون میکنم و خودمون که میگین شما میتونین بی دغدغه قبول بشین و اینکه شما فلسفه منطق میخونین و اینا.شما مطمئنا اگه فلسفه منطق میخوندین و بهش اعتقاد داشتین الان اینجوری جواب نمیدادین
من فک کنم که بچه های انسانی فلسفه و منطق میخونن....
اما درمورد این بحث تکراری و فرسایشی....
1)فک کنم تا چند سال پیش بچه های ریاضی و تجربی المپ های تخصصی همو میدادن و هیچ موقع تا این حد باعث آزار هم نمی شدن...
2)دوستان عزیز انسانی...خیلی از شما اونقدر امکانات دارین که بتونین درصد هایی خیلی عالی بزنین و بی دغدغه قبول بشین....بدون اینکه لازم باشه به رقبای بقیه رشته فکر کنین....
بیاین قبول کنیم که توی دنیا حق گرفتنیه....نه دادنی

بالا